Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Adet siklusun kac gün önemli olan o bende 15.gun baslamam gerekiyodu ve en erken 19 da pozitif i görmüştüm yani herkes ve her ay bir degil ümitsiz olma lütfen :)

tabikii dualarimdasiniz inşallah herkes vericek bu mujdeyi:)
Sen nasılsın bu arada bayram nasıl geçti
Bu bayram annem bize geldi evimdeydim canım,aile ziyaretleri ve kurban kestik Allah kabul etsin inş.ikinci günden itibaren bol bol yattım evde :)) bu ay çalısmalar bayağı boldu inşallah gelir bebiş yaklaşık 10 gün kaldı bat a :))

GGünaydın didem :) nasılsın bugün mu iş başı yaptin

Hadi hayırlısı cemrecim :) sogan kuru bende yaptim o ay hamile kalmadım kistlerim gidip rahim tamamen temizlenmisti. Yani her türlü faydasi var :)
Insallah minigin bu ay süpriz yapar sana
şükür idare ediyorum uhicimm midem bugün fena yine :KK43: pazartesi çalıştım dün evdeydim bugünden itibaren fuultime :) doğum iznine kadar tatil yüzüde göremem :) bu arada ikili testimin sonucunu aldım şükür herşey normal çıktı darısı sizlere uhicimm :)

evet canım benim de amacım rahmin tamamen temizlenmesi. hayırlısı bakalım...:KK55:

Hadi sşifa olsun insallahda tez zamanda ver mujdeyi :)

Bu bayram annem bize geldi evimdeydim canım,aile ziyaretleri ve kurban kestik Allah kabul etsin inş.ikinci günden itibaren bol bol yattım evde :)) bu ay çalısmalar bayağı boldu inşallah gelir bebiş yaklaşık 10 gün kaldı bat a :))

Ohh ne güzel bayramin güzel gecmesine sevindim herseyden önemlisi annenlerle olman..brn maalesef yine uzaktaydim bu bayramda :KK43:
Yine Şükrolsun rabbim baska sıkıntı vermesin...
Bat a da pek bişey kalmamis bekleme sürecine girdin yani hadi hayırlısı bakalım :) bol mujdeli bi ay olur insallaahhh :)

şükür idare ediyorum uhicimm midem bugün fena yine :KK43: pazartesi çalıştım dün evdeydim bugünden itibaren fuultime :) doğum iznine kadar tatil yüzüde göremem :) bu arada ikili testimin sonucunu aldım şükür herşey normal çıktı darısı sizlere uhicimm :)

Mide bulantısı için ilac kullananlar var sonuçta sen çalışıyorsun bi de ilac kullanmak senin için daha iyi olmaz mi acaba ? Insallah çabucak gecer bulantilarin :KK43:

Dogum iznine 32.haftda mi cikiliyordu ? Bayagi da var ya huu?

Bu arada ikili testinin iyi cikmasina sevindim maşallah sizee :))
Darisi başıma tabi önce minicik kalbini duyayimda :)

Mide bulantısı için ilac kullananlar var sonuçta sen çalışıyorsun bi de ilac kullanmak senin için daha iyi olmaz mi acaba ? Insallah çabucak gecer bulantilarin :KK43:

Dogum iznine 32.haftda mi cikiliyordu ? Bayagi da var ya huu?

Bu arada ikili testinin iyi cikmasina sevindim maşallah sizee :))
Darisi başıma tabi önce minicik kalbini duyayimda :)
İLAÇ KULLANMIYORUM DOKTORUM VERDİ AMA BİKAÇ GÜN KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖREMEDİM O YÜZDEN BIRAKTIM EWET 32 HAFTADA AYRILIYORUZ MALESEF :) KALBİNİDE DUYARSIN MİNİĞİNİDE GÖRÜRSÜN HEPSİ OLUR İNŞALLAH CNM HAYIRLISI :)

Uhibbukecanım t: günoönce gittim 6941 .!.:
Sana da gunaydiinn cici anne :) nasılsınız miniginle :) ilk doktor randevusu ne zaman ne cok soru sordum dimi :) :) :)
Simdilik iyiyuz canim 10 gun once gittim ama goremedik bayram sonu gel dedi bakalim pzts yada sali giderkm heralde sen nadilsin

Hadi sşifa olsun insallahda tez zamanda ver mujdeyi :)

Ohh ne güzel bayramin güzel gecmesine sevindim herseyden önemlisi annenlerle olman..brn maalesef yine uzaktaydim bu bayramda :KK43:
Yine Şükrolsun rabbim baska sıkıntı vermesin...
Bat a da pek bişey kalmamis bekleme sürecine girdin yani hadi hayırlısı bakalım :) bol mujdeli bi ay olur insallaahhh :)

İnşallah canım yaa,beklemedeyim bakalım.ovülasyon testi kullanmadım bu ay ama tesadüf eseri yumurta akı kıvamında akıntıyla karşılaştım,karşılaştığımdan bi gün önce ve o gün çalışma yapıldı,mutluyum umutluyumm !!!!!!!!!!!

kızlar son durumu paylaşayım.. eşim iki hafta arayla spermiyogram testi vermişti ilk sonuçlar çok kötüydü.1 milyon sperm çıkmıştı..ikinci sonuç ise 19 milyon.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.dr bu iniş çıkışların normal oldugunu söylemiş.sayıyı artırmamız lazım demiş.yarın hormon tahlili verecek ona göre ilaç tedavisi verecekmiş.varikoseli ameliyatlık bi durum değilmiş.hakkımızda hayırlısı.bu arada eşime bir aya yakındır doğal bal yediriyorum.bizim köyden geldi.onunda faydası olduğuna inanıyorum.

kızlar son durumu paylaşayım.. eşim iki hafta arayla spermiyogram testi vermişti ilk sonuçlar çok kötüydü.1 milyon sperm çıkmıştı..ikinci sonuç ise 19 milyon.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.dr bu iniş çıkışların normal oldugunu söylemiş.sayıyı artırmamız lazım demiş.yarın hormon tahlili verecek ona göre ilaç tedavisi verecekmiş.varikoseli ameliyatlık bi durum değilmiş.hakkımızda hayırlısı.bu arada eşime bir aya yakındır doğal bal yediriyorum.bizim köyden geldi.onunda faydası olduğuna inanıyorum.
CNM BNM RABBİM ŞİFANIZI VERSİN TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH :)

Adet siklusun kac gün önemli olan o bende 15.gun baslamam gerekiyodu ve en erken 19 da pozitif i görmüştüm yani herkes ve her ay bir degil ümitsiz olma lütfen :)

tabikii dualarimdasiniz inşallah herkes vericek bu mujdeyi:)
Sen nasılsın bu arada bayram nasıl geçti

İlaçla olduğum için 28 günde bir oluyorum canım.

merhaba Uhibbuke Uhibbuke ve diğer kızlar.
uzun zamandır buralara gelmiyordum. var mı bi değişiklik. hamile olan veya şüphesi olan?

Seni burda görmek ne güzel :) bu aralar eski dostlarin ziyareti artti :)
Ben didem luci ve nazardegmesin en yeni hamileleriz Hamdolsun :)
İnşallah diğer arkadaşlardan da hayırlı haberleri bekliyoruz :)

İLAÇ KULLANMIYORUM DOKTORUM VERDİ AMA BİKAÇ GÜN KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖREMEDİM O YÜZDEN BIRAKTIM EWET 32 HAFTADA AYRILIYORUZ MALESEF :) KALBİNİDE DUYARSIN MİNİĞİNİDE GÖRÜRSÜN HEPSİ OLUR İNŞALLAH CNM HAYIRLISI :)

Allah yardımcın olsun o zaman ne diyim inşallah cabucak gecer tum rahatsızlıkların. .
32.hafta deyince.ne kadar uzak geldi gözüme ama bi.bakmisiz sayılı günler bitmis :)
Bu arada inşallah hayırlısı ile Rabbim nasip eder kucağıma almayi

Simdilik iyiyuz canim 10 gun once gittim ama goremedik bayram sonu gel dedi bakalim pzts yada sali giderkm heralde sen nadilsin

Hadi bakalım inşallah hem keseyi hem kalp atışını birden duyarsınız da cifte mutluluk olur sana :)
Ben iyiyim Hamdolsun öyle cok rahatsizligim sadece cok fazla şişkinlik oluyo buna da şükür tabi lekelenmemde devam ediyo hayırlısı diyorum sürekli inşallah bende iyi haberleri duyarim tez vakitte

İnşallah canım yaa,beklemedeyim bakalım.ovülasyon testi kullanmadım bu ay ama tesadüf eseri yumurta akı kıvamında akıntıyla karşılaştım,karşılaştığımdan bi gün önce ve o gün çalışma yapıldı,mutluyum umutluyumm !!!!!!!!!!!

Rabbim umudunun mükafatıni kat kat versin inşallah :)

Rabbim eşine şifa versin inşallah cok daha iyi olacaktır. .ve de en güzel haber hic ummadiginz anda gelsin yuvaniza :)

selam arkadaşlar baya uzun zaman oldu girmeyeli...sınavdı atanmaydı derken...hala gebe değilim..bu arada rahim filmi çekindim tüpler açık şükür de uterus bikornus varmış gebeliğe engel değil dedi ama bu drurmla ilgili bilgisi olan var mı? çok sevindim hamişlere darısı bize yarabbim

X