Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhibbukee canımmm daha yeni görüuorum bennn,nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm sağlıkla kucaguna alırsın inş.

Uhibbukee canımmm daha yeni görüuorum bennn,nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm sağlıkla kucaguna alırsın inş.

Cook teşekkür ederim moonspell :) rabbim tez zamanda sana da isteyen bekleyen herkese de nasip etsin insallah..
Lütfen dua et benim icin henüz tedirginligim geçmiş degil bu cuma kalp atışını duycaz inşallah

Selamunaleykum kızlarr ben hatin, adımı değiştirdim :). Nasılsınz epeydir giremiyordum, girsemde şöyle bi listeye bakıp çıkıyordum, bugun yorumları okuyasım geldi ve ne göriyim uhibbuke hamileymişsiinn :) cok sevindim canım, ama aynen bende senin gibi birazda temkinliyim, inşallah bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsınız, sağlıkla sıhhatle hayırlı bir hamilelik geçirirsin :). İlk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda bende aynen tedirgindim, acaba kalp atışlarını duyabilcek miyiz diye korkuyordum, hamdolsun Rabbim nasip etti, insallah sende miniğinin kalp atışlarını duyarsın. Benim neredeyse 6 bucuk ayım doldu, bebeğim artık kımıl kımıl hareketler ediyor, tekmeler atıyor büyüyor oda :)son döneme girdik sayılır, rahat geçen ara dönemden sonra zorlanmalar tekrar başladı, bel ağrıları, gece uyuyamamalar ve tabiki nasıl doğurcam ben korkusu Rabbim tüm hamilelere kolay rahat geçirmeyi nasip etsin ve isteyen herkese en hayırlı zamanda müjdeyi almayı nasip etsin, öpüyorum hepinizi

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bayramda giremedim nasil gecti bayraminiz benimki fena degildi geldi gecti bile zaman su gibi akip gidiyo valla hayat bitiyo rabbim tekrarini yasamayi gormeyi nasip etsin ins

Bu arada uhubbikecim bugun regl oldum bati guncelle istersen 8 kasim diyelim nediyim artik bu son olur ins rabbim bu ay nasip etsin ins bekleyen herkese

Hatiiin seni gördüğüme sevindim:) maşallah ne kadar da büyümüş minigin :)
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasipetsin...

Evet ben henüz temkinliyim malum iki düşük yaşadım ve suan da da lekelenmem oluyo hakkımda hayırlısı insallah cuma günü hayirli haberler alir kalp atışını duyarim :)

Tüm iyi dilek ve dualarina binlerce amiinn Rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
İnşallah sende son.donemi rahatça geçirip kolayca dogym yaparsın sonrada miniginle guzel anlarini paylasirsin bizimle :)
Yine yaz ozletme kendini :))

Amin Rabbim hayirli nice bayramlar nasip etsin inşallah idicim :)
Sende yarın iş başı mi yapacaksin ? Allah yardimcin olsun yaa...

Brn hala tel.den girdiğim icin güncelleme yapamıyorum ama insallah son bat.in olur insallah.tez zamanda alırsın mujdeyi

Bu ay sanmıyorum ben ya. Bugün başlicam testlere.
13. günümdeyim. Geç kaldım anlayacağın testlere başlamak için.

günaydınnnnn kızlarrrr :)

günaydın tatlılar bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim. bugün başlıcam 15 gün yapçam. beslenmeme de dikkat etçem. belki bebiş gelir

günaydın tatlılar bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim. bugün başlıcam 15 gün yapçam. beslenmeme de dikkat etçem. belki bebiş gelir
günaydınnn cemrecimmm :) ısrarla tavsiye ederim bende soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım o yüzden herkesin denemesini istiyorum hadi hayırlısı bakalımm :)

Bu ay sanmıyorum ben ya. Bugün başlicam testlere.
13. günümdeyim. Geç kaldım anlayacağın testlere başlamak için.

Adet siklusun kac gün önemli olan o bende 15.gun baslamam gerekiyodu ve en erken 19 da pozitif i görmüştüm yani herkes ve her ay bir degil ümitsiz olma lütfen :)

İnşallah canım benim,dualarında bizi de unutma.
tabikii dualarimdasiniz inşallah herkes vericek bu mujdeyi:)
Sen nasılsın bu arada bayram nasıl geçti

günaydınnnnn kızlarrrr :)

GGünaydın didem :) nasılsın bugün mu iş başı yaptin

Hadi hayırlısı cemrecim :) sogan kuru bende yaptim o ay hamile kalmadım kistlerim gidip rahim tamamen temizlenmisti. Yani her türlü faydasi var :)
Insallah minigin bu ay süpriz yapar sana

evet canım benim de amacım rahmin tamamen temizlenmesi. hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…