• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtulma serüveni.

Bu günümün menüsü
Sabah
Çay
1dilim peynir
1dilim kepek ekmek

Ara kahve

Öğlen
Daha eti (yağsız tuzsuz kaynatma)
Lahana salatası

Ara
çay
1ısırık snickers ))

Akşam
Yine salata
Et kaynama
1sosis kaynatma

Saat 9civarında yeşil çay içeceğim

Su 1.5lt

Menüm;
Sabah aynı

Ara
Armut
Küçük mandarina

Öğlen
Haşlama dana eti
Küçük patates haşlama
5zeytin
Haşlama balık (2lokma aldım)

Ara:
1avuç patlamış mısır (

Akşam
Haşlama et
Lahana salata
Yemek kaşığı kadar haşlanmış nohut

Yeşil çay+1kare bitter

Su 1lt

Selam.
Uğrayamıyordum günlüğüme.
Annemlerdeydim.
Kilo kontrolumu elden vermiş hissediyorum o_O

Üstelik özel günlerimde tartıya çıkmaktan korkarım. Daha fazla artı görmemek için. Haftaya erteledim tartılmayı

Selam günlüğüm.
Ne zamandlr uğramaz oldum biliyorum. Fakat sağlığımdaki sorunlar yüzünden ne diyet yapa biliyorum ne rejimde kala biliyorum.
Şimdi daha iyiyim ve tam gaz diyete devam edeceğim

Yarın menümü de paylaşırım inşAllah.
Tartı günü pazar☺

Merhabalar birlikte verelim mi kiloları benim sadece 4 kilo fazlam var basenlerde yığılmış durumda ama bir türlü veremiyorum versem de geri alıyorum seni takip edeceğim

Merhabalar birlikte verelim mi kiloları benim sadece 4 kilo fazlam var basenlerde yığılmış durumda ama bir türlü veremiyorum versem de geri alıyorum seni takip
Selam. Elbetde çok mutlu olurum bu yolda bi arkadaşım olursa :KK74:beraber kolay olur,
bir birimizi motive ederiz.

Benim de fazlalıklarım basen kalça ve göbeğimde

Menüm
Sabah çay
1dilim beyaz peynir
1.5dilim kepek ekmeği

Ara
Şekersiz kahve

Öğle
Karabuğday yemeği
Salatalık
Yeşillik

Ara çay

Akşam
Karabuğday yemeği
Yeşillik

Saat 9larda çay düşünüyorum :)
Su 2lt

Ben saat 5 ten sonra bişey yemiyorum okula yürüyerek gidip geliyorum sabahları aç karna ballı elma sirkesi içiyorum akşamları sadece sirkeli su içiyorum bakalım 10 gündür yapıyorum

Ben saat 5 ten sonra bişey yemiyorum okula yürüyerek gidip geliyorum sabahları aç karna ballı elma sirkesi içiyorum akşamları sadece sirkeli su içiyorum bakalım 10 gündür yapıyorum
Sirkeli su ac karına midene zarar eder bence çok içme. Ben daha önce sabah akşam içtim sıkı bir diyetle 82den 63e düşmüştüm fakat midem elden gitti. Gastrit oluşdu.
Bu yüzden sirkeyi çok içme diye düşünüyorum. Fakat yinede kendi tercihin ))

Bu sabah tartıldım. Hiç mutlu olmadım. 74kiloyum. Resmen yerimde sayıyorum.
Daha az beklerdem ama olmadı:(

Neyse motivasyondan düşmek yok. En azından kilo almadım. Buda bişey işte. Gelecek hafta bol eksi göreceğim İnşAllah

Bu sabah tartıldım. Hiç mutlu olmadım. 74kiloyum. Resmen yerimde sayıyorum.
Daha az beklerdem ama olmadı:KK43:
Sanki sirkeli su beni de rahatsız edecek bırakılamaz bu gidişle
Benim de kilom yerinde sayılır neredeyse iki haftadır içiyorum sanırım bünyemiz direniyor sabırlı olalım inş

arkadaşım kaç gündür yoksun nerelerdesin
ben cuma takım grubuna katıldım ayrıyeten evde yürüyüş programı var leslie ile 2 mil diye indirdim onu uyguladım
bugünden itibaren onu da uygulayacağım

Back