• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtulma serüveni.

Bugünkü menüm.
Sabah
çay 2dilim
kepek ekmeği
Peynir
4yeşil zeytin
2kaşık yoğurt

Ara kırmızı elma

Öğlen
Lahana dolması
(Özel yaptım yağsız tuzsuz)
Salatalık
Biber

Ara adaçayı

Akşam yoğurt çorbası
Yeşillik

Su 1,5lt.

Açlık hiss ediyorum ama sadece 1bardak su içip yatıcam

Bugünkü menüm.
Sabah
çay 2dilim
kepek ekmeği
Peynir
4yeşil zeytin
2kaşık yoğurt

Ara kırmızı elma

Öğlen
Lahana dolması
Salatalık
Biber

Ara adaçayı

Akşam yoğurt çorbası
Yeşillik

Su 1,5lt.

Çok güzel

Bugünkü menüm.
Sabah
çay 2dilim
kepek ekmeği
Peynir
4yeşil zeytin
2kaşık yoğurt

Ara kırmızı elma

Öğlen
Lahana dolması
Salatalık
Biber

Ara adaçayı

Akşam yoğurt çorbası
Yeşillik

Su 1,5lt.

Asviciğim sana diyet yolunda başarılar dilerim arkadaşım..
Çabalamaya devam.. ;)

Valla 71 kiloyum, debelenmeye devam ediyorum :KK66:
Vazgeçmek yok ama, spor su iyi beslenme..
Beraber yapa biliriz bence ;)
Nede olsa alışkanlıklarımızı biliyoruz değilmi? )
Benim alışkanlığım yemekten sonra tatlı canım hep tatlı istiyor. Fakat önüme koyduğum hedefim var ve ben bunu başaracağım.
Beraber daha iyi motive olacağız arkadaşım. Sakın vazgeçmeyelim ;)

Dünkü menüm:
Sabah
Çay
1dilim peynir
2dilim kepek ekmeği

Ara çay

Öğle:
Karabuğday
Yeşillik
Yoğurt

Ara 1elma

Akşam yemeğinden önce kurabiyeyle çay içtim. O yüzden akşam yemeyini atladım. Yani yapmadım.
Su 1.5lt

Yarın tartılacağım. 2günü annemlerde geçirdim. Orda diyet yapmak zor anne işte az yeme bayılacaksın yüzün kaşık kadar kalmış falan :D
Ama kaçamak yaptıysamda durmak yok. Yola devam. Atıştırmalıkları kaldırdım.
Ara öğün var. Fazla kaçarsa öğünden kısarak yapacağım

Bu günkü menüm
Sabah çay
2dilim kepek ekmek
1dilim peynir

Ara çay

Öğle
Karabuğday yemeği
Yoğurt

Ara
5zeytin
Elma kompostosu

Akşam
1tane sosis haşladım
1dilim kepek ekmek
1domates

Biraz sonra 2tane mantı :( olmamalıydı biliyorum ama yedikten sonra farkettim yediğimi:KK57:ben napıyorum böyle

Su 2lt

Bugün tartıldım. Aynı kilodayım.
Sanırım yaptığım kaçamaklar kilo vermemi engellemeğe yetti.
Moralim bozuldu. Ama bu motivasyonumu bozmayacak.
Zor kilolarsa ben onlardan daha inatçıyım. Gidecekler.

Kilom 74.7.
Bu haftaki hedefim pazar 73görmek.
İnşAllah hedefime ulaşırım.
Küçük hedefler koyarsam daha çabuk ulaşacağım ve motivasyonum artacak. Bu saede kilo verebilirim. Gramlarla gitsede gider olsun geri gelmesin :)

merhaba yapamayacağım derseniz olmaz zaten önce bir kendinize inanın hı şu var yanınızda bir diyet arkadaşı olması motivasyonu arttırabilir sadece yoksa tekte olur ben 87 den 58 e indim 58 az geldi şimdi 61 kiloyum ve bunun 20 ye yakınını tek başıma verdim tabiki benimde aman olmuyor işte dediğim zamanlar oldu ama kendimi motive edecek şeyler buldum ...

size önerim bir iki günlük menünüzü buraya yazın bakalım ne yiyorsunuz belki size doğru gelen yanlışlar var menüde ..

ikinci önerim dışarıda spor yapma imkanınız yoksa ve hiç spor geçmişiniz yoksa günde yarım saat ayırarak şu videoyu yapabilirsiniz ( linki ekliyorum )..

üçüncü önerim ise yoğurt limon ve maden suyu karışımı göbek bölgesinde düzenli yapıldığında oldukça etkili bir karışım internetten araştırın derim ...

sevgiler:KK200:

Roxencim nasıl verdin bu kilolarını? Ne kadar zamanda?
Benim merak ettiğim kaçamak yaptıkta hiçbirşey olmamış gibi diyete devam mı etdin? Ya ekstra bişey mi yaptın?
Ne çok soru oldu:KK35:

Roxencim nasıl verdin bu kilolarını? Ne kadar zamanda?
Benim merak ettiğim kaçamak yaptıkta hiçbirşey olmamış gibi diyete devam mı etdin? Ya ekstra bişey mi yaptın?
Ne çok soru oldu:KK35:
tek tek cevaplayayım soruları :)
sağlıklı beslenmeye çalışarak ve sporla verdim 20 ye yakını 4 ay gibi bir sürede verdim daha sonra 1 seneye yakın aynı kiloda kaldım açıkçası devam etmek içinde bir çabam olmadı sonra buraya tekrar geldim zayıflama gruplarının birine katıldım çok harika bir gruptu moral motivasyon destek hepsi üst seviye tabi kalan kiloları orda verdim 58 leri gördüm . ekstra yaptığım bişey yok diyebilirim diyette en çok tükettiğim şeyler tavuk , süt , yoğurt , salata oldu ekmeğimi zaten senelerdir tam buğday kullanıyorum , yine senelerdir şeker kullanmam 10 sene oldu .Spor olarakta spor salonuna gittiğim aylar oldu kondisyon açısından çok faydasını gördüm çıkıp koştuğum yürüdüğüm zamanlar oldu , evde kendi kendime video açıp yaptığım zamanlar oldu , çıkıp bisiklet sürdüm . yüzdüm kısacası yapabildiğim her şeyi yapmaya çalıştım ve sonuçsuz kalmadı .Uğraştıktan sonra istediğimiz herşey oluyor:)

tek tek cevaplayayım soruları :)
sağlıklı beslenmeye çalışarak ve sporla verdim 20 ye yakını 4 ay gibi bir sürede verdim daha sonra 1 seneye yakın aynı kiloda kaldım açıkçası devam etmek içinde bir çabam olmadı sonra buraya tekrar geldim zayıflama gruplarının birine katıldım çok harika bir gruptu moral motivasyon destek hepsi üst seviye tabi kalan kiloları orda verdim 58 leri gördüm . ekstra yaptığım bişey yok diyebilirim diyette en çok tükettiğim şeyler tavuk , süt , yoğurt , salata oldu ekmeğimi zaten senelerdir tam buğday kullanıyorum , yine senelerdir şeker kullanmam 10 sene oldu .Spor olarakta spor salonuna gittiğim aylar oldu kondisyon açısından çok faydasını gördüm çıkıp koştuğum yürüdüğüm zamanlar oldu , evde kendi kendime video açıp yaptığım zamanlar oldu , çıkıp bisiklet sürdüm . yüzdüm kısacası yapabildiğim her şeyi yapmaya çalıştım ve sonuçsuz kalmadı .Uğraştıktan sonra istediğimiz herşey oluyor:)
Bende aynen sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Bir tek akşamları zor oluyor. Çay saati beni bozuyor.
O yüzden kaçınmaya çalışıyorum.
Hormon bozukluğum var sanırım kilo vermeme engel yaratan nedenlerden biride bu:(

Bende aynen sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Bir tek akşamları zor oluyor. Çay saati beni bozuyor.
O yüzden kaçınmaya çalışıyorum.
Hormon bozukluğum var sanırım kilo vermeme engel yaratan nedenlerden biride bu:KK43:
çay saatlerinde sadece çay iç hayır demeyi öğrenmelisin başkasına değil önce kendi nefsimize hayır diyebilmeliyiz , kilo vermeyi zorlaştırabilir evet ama engel değil diyetisyenler bu gibi rahatsızlıkları göz önünde bulundurup kişiye özel programlar hazırlıyor imkanın varsa gitmeni öneririm belki doğru diye düşünüp yaptığın birşey yaramıyor olabilir

çay saatlerinde sadece çay iç hayır demeyi öğrenmelisin başkasına değil önce kendi nefsimize hayır diyebilmeliyiz , kilo vermeyi zorlaştırabilir evet ama engel değil diyetisyenler bu gibi rahatsızlıkları göz önünde bulundurup kişiye özel programlar hazırlıyor imkanın varsa gitmeni öneririm belki doğru diye düşünüp yaptığın birşey yaramıyor olabilir
İyi hoş söylüyorsun da Kraliçem biliyor ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorum ve biraz geri kafalı insanlar. Diyetisyen söylersem kiyamet kopar. Zaten kilo vermeme neden onlar alay etmeleri ya da her birisi başıma bir diyetisyen kesilmesi sinir bozucu. Diyeti gizli yapıyorum. Bildiklerinde şunu şöyle ye şöyle iç resmen krize giriyorum:işsiz:

İyi hoş söylüyorsun da Kraliçem biliyor ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorum ve biraz geri kafalı insanlar. Diyetisyen söylersem kiyamet kopar. Zaten kilo vermeme neden onlar alay etmeleri ya da her birisi başıma bir diyetisyen kesilmesi sinir bozucu. Diyeti gizli yapıyorum. Bildiklerinde şunu şöyle ye şöyle iç resmen krize giriyorum:işsiz:
hımmm evet haklısın bu moral bozucudur ben dalga geçme durumunu bilmiiyordum fakat insanları değiştirebileceği bir özelliği üzerinden eleştirip üzen kişiler malesef ki o kötü düşünceli zihinlerine mahkum kalacaklar. Sen canını sıkma duyma söylenenleri diyet dışında bolca hareket etmeye çalış sana dediğim videoyu es geçme günde 1 saat ayırabilirsin gir odana kapat kapıyı aç telefonundan yap en azından diyetisyen olmasa bile bir doktora gidip hormon değerlerin ne durumda bunun tahlilini yaptırabilirsin

hımmm evet haklısın bu moral bozucudur ben dalga geçme durumunu bilmiiyordum fakat insanları değiştirebileceği bir özelliği üzerinden eleştirip üzen kişiler malesef ki o kötü düşünceli zihinlerine mahkum kalacaklar. Sen canını sıkma duyma söylenenleri diyet dışında bolca hareket etmeye çalış sana dediğim videoyu es geçme günde 1 saat ayırabilirsin gir odana kapat kapıyı aç telefonundan yap en azından diyetisyen olmasa bile bir doktora gidip hormon değerlerin ne durumda bunun tahlilini yaptırabilirsin
Teşekkür ederim desteğin için:KK200:

Bugün menüm:
Sabah
1dilim peynir
1dilim kepek ekmek
Çay

Ara çay

Öğlen
Lahana salatası

Ara elma

Akşam
Yumurta kaynatdım