• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtulma serüveni.

Gunaydın.
Hava soğuk. Adeta insanlar ilkbaharda diyet yaparlar yaz yaklaşıyor diye, biz kış geliyor diye yapıyoruz :)
Zaten kışın kalın giyiniyoruz kilosu olan daha bi şişko görünüyor. Benim gibi((

Regl zamanı tartılmıyoruz. Motivasyondan düşmek istemiyorum. Bir kaç günlüğüne erteledim tartılmayı.

Akşam oldu. Hiç acıkmadım. Az beslenmeme rağmen canım yemek istemiyor. Çabuk doyuyuorum. Nasıl mı?
Yemeklerden 10dakika önce 2bardak su içiyorum

Selam sevgili günlük.
Özel günlerdü tartıya çıkamadığım için kilo ölçümü yapamıyorum. Acaba verdimmi aldımmı bilmiyorum.
Karabuğday diyeti yapmayı düşünüyorum 2haftalık.
3yıl önce bu diyetle tam 7kilo vermiştim.
Sonra hamilelik sırasında aldım tekrar kiloları.
Karabuğday diyetini yaptıktan sonra dukan diyerinin koruma evresini yapacağım. Verdiğim kiloları almayayım diye.
Hayırlısı olur İnşAllah.
Yarın başlıyorum

Güncel kilom 75 2.
Bakalım 2haftaya ne kadar kilo vere bileceğim

Karabuğdayımı hazırladım. Sabaha kadar demlenecek)))

Şimdilik iyi gidiyor karabuğday diyetimin ilk günü. Hiç zorlanmadım. Zaten sevdiğim bir besin.
1hafta bittiğinde tartılacağım 2ci haftaya geçeceğim.
İnşAllah etkili olur kilo vermemde

Başarısız diyetlerim çok oldu. Saysam ohoo o kadar varki. Fakat bazılarında başarıkl ilsam bile yarım bıraktım. Çimdi öyle olmasın istiyorum. Bu kez son olsun lütfenHoppa

Karabuğday diyeti 2ci günüm sona erdi. Hiç açlık duymadım. İyiyim. Midemde biraz yanmalar falan oluştu sanırım karabuğdayla ilgisi yok üşütmüşüm midemi.
İyi gidiyor.
Yola devam))

Yok mu benimle diyet arkadaşı olmak isteğen? Sıkılıyorum yalnız :(

Günaydın.
Ben dayanamadım tartıldım :)
Karabuğday diyetimin 3cü günü başlıyor.
Son kilo 75.2
Güncel 74.7kg
Fark -500gr

Eklentiler

• 20171011_074955.jpg
    20171011_074955.jpg
    212,8 KB · Görüntüleme: 36
bence menü yazmalısın canım biraz az gidiyor kilon
ilk günlerde ilk haftada 2 kilo vermen lazım
ama sen yaklaşık 20 günde 2 kilo vermişsin

bence menü yazmalısın canım biraz az gidiyor kilon
ilk günlerde ilk haftada 2 kilo vermen lazım
ama sen yaklaşık 20 günde 2 kilo vermişsin
Selam haklısın bende çok yavaş gidiyor.
Hormon bozukluğum var. Tedavi aldım ama yine aynı. Metabolizmam çok yavaş. Herkesle aynı diyeti yapıyorum onlar 5kilo verse benden 1kilo anca gider :(

Karabuğday diyetimin 4cü günü.
Herşey iyiydi akşama kadar akşam kaçamak yaptım ((
Ama durdurdum kendimi. Sanki krize girer gibi iştah oluyor arada

Selam.
Diyet yaptığıma ve nerdeyse ac gezdiğime rağmen hiç kilo vermedim.
Ben ben olmasam kesin arada bişeyler yediğimi düşünürüm.
Sanırım bu işi yalnız yapamayacağım. :stop:

Selam.
Diyet yaptığıma ve nerdeyse ac gezdiğime rağmen hiç kilo vermedim.
Ben ben olmasam kesin arada bişeyler yediğimi düşünürüm.
Sanırım bu işi yalnız yapamayacağım. :stop:
merhaba yapamayacağım derseniz olmaz zaten önce bir kendinize inanın hı şu var yanınızda bir diyet arkadaşı olması motivasyonu arttırabilir sadece yoksa tekte olur ben 87 den 58 e indim 58 az geldi şimdi 61 kiloyum ve bunun 20 ye yakınını tek başıma verdim tabiki benimde aman olmuyor işte dediğim zamanlar oldu ama kendimi motive edecek şeyler buldum ...

size önerim bir iki günlük menünüzü buraya yazın bakalım ne yiyorsunuz belki size doğru gelen yanlışlar var menüde ..

ikinci önerim dışarıda spor yapma imkanınız yoksa ve hiç spor geçmişiniz yoksa günde yarım saat ayırarak şu videoyu yapabilirsiniz ( linki ekliyorum )..

üçüncü önerim ise yoğurt limon ve maden suyu karışımı göbek bölgesinde düzenli yapıldığında oldukça etkili bir karışım internetten araştırın derim ...

sevgiler:KK200:

merhaba yapamayacağım derseniz olmaz zaten önce bir kendinize inanın hı şu var yanınızda bir diyet arkadaşı olması motivasyonu arttırabilir sadece yoksa tekte olur ben 87 den 58 e indim 58 az geldi şimdi 61 kiloyum ve bunun 20 ye yakınını tek başıma verdim tabiki benimde aman olmuyor işte dediğim zamanlar oldu ama kendimi motive edecek şeyler buldum ...

size önerim bir iki günlük menünüzü buraya yazın bakalım ne yiyorsunuz belki size doğru gelen yanlışlar var menüde ..

ikinci önerim dışarıda spor yapma imkanınız yoksa ve hiç spor geçmişiniz yoksa günde yarım saat ayırarak şu videoyu yapabilirsiniz ( linki ekliyorum )..

üçüncü önerim ise yoğurt limon ve maden suyu karışımı göbek bölgesinde düzenli yapıldığında oldukça etkili bir karışım internetten araştırın derim ...

sevgiler:KK200:

Çok teşekkür ederim desteğiniz ve motivasyonunuz için.
Şimdiye kadar çok kilo verdim aldım. En çokda hamilelik kilolarıyla başım dertde.
İlk çocuğumda çok zor olmadı. Fakat 2ciden sonra gitmek bilmiyor.
Doğuma 97kilo ile gitdim. Halbuki hamilelikden önce 63tüm.
Şimdi 74-75lerdeyim.
3 yıl geçti hala da veriyorum :(

Dünkü menüm
Sabah
2dilim kepek ekmeği
Çay
1dilim peynir

Ara 1 elma

Öğlen
Haşlanmış tavuk gögüsü
Küçük patates o da haşlama

Ara çay

Akşam
Yoğurt çorbası

Saat 10da çay içtim saat 12de uyudum.

Su 2lt içebildim

Spor yapmama rağmen çok haraketli biriyim. Temizlik hastası bile diyebilirim)
Sürekli birşey yapıyorum ve biryerleri siliyorum.
Akşam halim olmuyor kala kalıyorum.
Kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz 2çocuk misafir derken spora vakit ayıramıyorum(

Back