Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam haklısın bende çok yavaş gidiyor.bence menü yazmalısın canım biraz az gidiyor kilon
ilk günlerde ilk haftada 2 kilo vermen lazım
ama sen yaklaşık 20 günde 2 kilo vermişsin
merhaba yapamayacağım derseniz olmaz zaten önce bir kendinize inanın hı şu var yanınızda bir diyet arkadaşı olması motivasyonu arttırabilir sadece yoksa tekte olur ben 87 den 58 e indim 58 az geldi şimdi 61 kiloyum ve bunun 20 ye yakınını tek başıma verdim tabiki benimde aman olmuyor işte dediğim zamanlar oldu ama kendimi motive edecek şeyler buldum ...Selam.
Diyet yaptığıma ve nerdeyse ac gezdiğime rağmen hiç kilo vermedim.
Ben ben olmasam kesin arada bişeyler yediğimi düşünürüm.
Sanırım bu işi yalnız yapamayacağım.
merhaba yapamayacağım derseniz olmaz zaten önce bir kendinize inanın hı şu var yanınızda bir diyet arkadaşı olması motivasyonu arttırabilir sadece yoksa tekte olur ben 87 den 58 e indim 58 az geldi şimdi 61 kiloyum ve bunun 20 ye yakınını tek başıma verdim tabiki benimde aman olmuyor işte dediğim zamanlar oldu ama kendimi motive edecek şeyler buldum ...
size önerim bir iki günlük menünüzü buraya yazın bakalım ne yiyorsunuz belki size doğru gelen yanlışlar var menüde ..
ikinci önerim dışarıda spor yapma imkanınız yoksa ve hiç spor geçmişiniz yoksa günde yarım saat ayırarak şu videoyu yapabilirsiniz ( linki ekliyorum )..
üçüncü önerim ise yoğurt limon ve maden suyu karışımı göbek bölgesinde düzenli yapıldığında oldukça etkili bir karışım internetten araştırın derim ...
sevgiler