• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazlalıklardan kurtulma serüveni.

Çok teşekkür ederim desteğiniz ve motivasyonunuz için.
Şimdiye kadar çok kilo verdim aldım. En çokda hamilelik kilolarıyla başım dertde.
İlk çocuğumda çok zor olmadı. Fakat 2ciden sonra gitmek bilmiyor.
Doğuma 97kilo ile gitdim. Halbuki hamilelikden önce 63tüm.
Şimdi 74-75lerdeyim.
3 yıl geçti hala da veriyorum :KK43:
rica ederim bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz:KK74:
şöyle diyeyim size benim henüz çocuğum yok evli dahi değilim üniversite döneminde aldım kiloyu bende gezdim 2-3 yıl öyle üstümüze oturan kiloları vermek daha zor oluyor ama imkansız değil yapan bir sürü insan var burda.. :KK49::KK49:

günlüğünüzü ihmal etmeyin menüleri yazmak sizinde ne yediğinizi görmenizi sağlar faydası olacaktır:kk77:

emziriyorsanız zaten günlük yaktığınız ekstra bir miktar kalori var :KK73:

rica ederim bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz:KK74:
şöyle diyeyim size benim henüz çocuğum yok evli dahi değilim üniversite döneminde aldım kiloyu bende gezdim 2-3 yıl öyle üstümüze oturan kiloları vermek daha zor oluyor ama imkansız değil yapan bir sürü insan var burda.. :KK49::KK49:

günlüğünüzü ihmal etmeyin menüleri yazmak sizinde ne yediğinizi görmenizi sağlar faydası olacaktır:kk77:

emziriyorsanız zaten günlük yaktığınız ekstra bir miktar kalori var :KK73:
Yok ya hiç emziremedim ki.
Şimdi çocuğum 3 yaşında.
Herşey için sağolun. Bana ilham kaynağı oldunuz:KK68:

Dünkü menüm
Sabah
2dilim kepek ekmeği
Çay
1dilim peynir

Ara 1 elma

Öğlen
Haşlanmış tavuk gögüsü
Küçük patates o da haşlama

Ara çay

Akşam
Yoğurt çorbası

Saat 10da çay içtim saat 12de uyudum.

Su 2lt içebildim

menü az bile diyebilirim özellikler sabaha yumurta zeytin ve yeşillik ekleyin derim çünkü ileride 1-2 kilo kalınca vermeniz gereken kısacak bir yer kalmıyor ki sabah öğünü en önemlisidir , akşam ve öğlen yemeğinin yanına bir salata ekleyince herşey harika olacak:KK200:

Spor yapmama rağmen çok haraketli biriyim. Temizlik hastası bile diyebilirim)
Sürekli birşey yapıyorum ve biryerleri siliyorum.
Akşam halim olmuyor kala kalıyorum.
Kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz 2çocuk misafir derken spora vakit ayıramıyorum(

akşama haliniz kalmıyorsa sabah yapın öyleyse:ukala: ama yinede ne kadar hareket o kadar iyi bizler için:spor:

Yok ya hiç emziremedim ki.
Şimdi çocuğum 3 yaşında.
Herşey için sağolun. Bana ilham kaynağı oldunuz:KK68:
allah bağışlasın:nazar:
benimde önceden günlüğüm vardı daha sonra takıma girdim son kalan kilolarıda orda verdim hep buralardayım ama gözüme kestiğim konuları takibe alıyorum sizinkide öyle:KK68:

menü az bile diyebilirim özellikler sabaha yumurta zeytin ve yeşillik ekleyin derim çünkü ileride 1-2 kilo kalınca vermeniz gereken kısacak bir yer kalmıyor ki sabah öğünü en önemlisidir , akşam ve öğlen yemeğinin yanına bir salata ekleyince herşey harika olacak:KK200:

akşama haliniz kalmıyorsa sabah yapın öyleyse:ukala: ama yinede ne kadar hareket o kadar iyi bizler için:spor:
Yumurta yiyemiyorum maalesef.:110:
Kalorisi fazla olacak diye çok fazla şeyler eklemek istemiyorum günlük menüme.
Ama haklısınız yeşillik olmalı

benimde önceden günlüğüm vardı daha sonra takıma girdim son kalan kilolarıda orda verdim hep buralardayım ama gözüme kestiğim konuları takibe alıyorum sizinkide öyle:KK68:
Bende önce gruba katıldım konu da açtım ama devam ettitemedim. Bu kez başaracağım diyorum. Dukan diyeti yapmak istiyorum ama kararsızım. Metabolizmam çok yavaş

Yumurta yiyemiyorum maalesef.:110:
Kalorisi fazla olacak diye çok fazla şeyler eklemek istemiyorum günlük menüme.
Ama haklısınız yeşillik olmalı
tüh yumurta işi kötü oldu onun yerine yoğurt süt ve daha fazla peynir olabilir öyleyse...
meyve var bitki çayı var 2 lt su var olur bu iş olur:KK55:

Çok teşekkür ederim. Allah bahtınızı da kalbiniz gibi güzel eylesin:KK200:

Bu arada ben azeriyim. Yazıda yalnışım olursa özür dilerim)

tüh yumurta işi kötü oldu onun yerine yoğurt süt ve daha fazla peynir olabilir öyleyse...
meyve var bitki çayı var 2 lt su var olur bu iş olur:KK55:
Adaçayı yeşil çay zencefil çayı sıralama her gün birinden yapıp içiyorum. Midemde gastrit var diye çok şeyi yiyemiyorum. Mesala limon kürü felan yapamıyorum asidik şeyler yakıyor (
Ama süt peynir yoğurt alırım)))

Bende önce gruba katıldım konu da açtım ama devam ettitemedim. Bu kez başaracağım diyorum. Dukan diyeti yapmak istiyorum ama kararsızım. Metabolizmam çok yavaş
evet diğer konunuzuda inceledim zaten:kahve:
şimdi şöyleki bu metabolizmaları kendi elimizlede bozuyoruz biraz hızlandırmak yine bizim elimizde

• sade türk kahvesi ve nescefe
  • acı pul biber veyahut taze biber ( kesilikle turşu olarak değil )
  • bol su
  • yeşil çay
bunları eklerseniz faydası olacaktır mutlaka.

dukana gelince takıldığım yerlerde sadece protein beslenerek atak evresini yaptım diyebilirim oda 2-3 günük

Adaçayı yeşil çay zencefil çayı sıralama her gün birinden yapıp içiyorum. Midemde gastrit var diye çok şeyi yiyemiyorum. Mesala limon kürü felan yapamıyorum asidik şeyler yakıyor (
Ama süt peynir yoğurt alırım)))
tabiki önce sağlık eldeki imkanlarla ilerleriz limon kürü yerine başka bir şey buluruz:KK66:

evet diğer konunuzuda inceledim zaten:kahve:
şimdi şöyleki bu metabolizmaları kendi elimizlede bozuyoruz biraz hızlandırmak yine bizim elimizde

• sade türk kahvesi ve nescefe
  • acı pul biber veyahut taze biber ( kesilikle turşu olarak değil )
  • bol su
  • yeşil çay
bunları eklerseniz faydası olacaktır mutlaka.

dukana gelince takıldığım yerlerde sadece protein beslenerek atak evresini yaptım diyebilirim oda 2-3 günük
Dukanı uzun zaman yapmak gerek. Buda biraz kararsız kılıyor beni. Neyse önce sağlıklı beslenmeyi öğreneyim de)
Kahve metabolizmanı hızlandıra biliyormuymuş? Srvdiğim şey ama selulit yapıyor dediler vazgeçmiştim

Daha önce karabuğday diyeti yapmıştım başarılı oldum da ama bu kez yapamadım

Dukanı uzun zaman yapmak gerek. Buda biraz kararsız kılıyor beni. Neyse önce sağlıklı beslenmeyi öğreneyim de)
Kahve metabolizmanı hızlandıra biliyormuymuş? Srvdiğim şey ama selulit yapıyor dediler vazgeçmiştim
tabanına baktığımızda hepsi aynı noktada birleşiyor aslında dengeli ve sağlıklı beslenme.
spor öncesi kahve içerim genelde selülit yapıyor deiyor evet ama bana doğru gelmiyor ve açıkçası selülit neredeyse yok diyebilirim ki ben günde 3 çay bardağı türk kahvesi ve 1 kupa nescafe içerim:kahve::kahve:

tabanına baktığımızda hepsi aynı noktada birleşiyor aslında dengeli ve sağlıklı beslenme.
spor öncesi kahve içerim genelde selülit yapıyor deiyor evet ama bana doğru gelmiyor ve açıkçası selülit neredeyse yok diyebilirim ki ben günde 3 çay bardağı türk kahvesi ve 1 kupa nescafe içerim:kahve::kahve:
Gerçekten. Ben kilolu olmama rağmen selulit yok ama olacak diye öyle şeylerden kaçınıyorum.
Böyle bakarken çok kilolu durmam. Kollarım bacaklarım ince. Esas kilo kalcamda ve göbeğimde.
Bide doktişor organlararası yağlanmam var demişti

2hafta boyunca sadece karabuğday tüketiyorum yemek olarak. Yoğurt yeşil çay meyve olarak sadece elma olur.
Akşam en geç 7de yemeliyim
2 hafta tek bir şey yemek yerine daha sağlıklı verebilirsiniz kiloları şimdi kendinize küçük hedefler koyarak başlayın ve pes etmeden ilerleyin olumsuz düşünceleri zihinden çıkarmak çok önemli kafamıza ne kadar takarsak o kadar gitmiyor bu kilolar rahat olup sağlığa odaklanacağız bu kilonun bir gecede uçup gitmesini bekleyemeyiz o yüzden altın kelime aslında sabır sabır sabır..

2 hafta tek bir şey yemek yerine daha sağlıklı verebilirsiniz kiloları şimdi kendinize küçük hedefler koyarak başlayın ve pes etmeden ilerleyin olumsuz düşünceleri zihinden çıkarmak çok önemli kafamıza ne kadar takarsak o kadar gitmiyor bu kilolar rahat olup sağlığa odaklanacağız bu kilonun bir gecede uçup gitmesini bekleyemeyiz o yüzden altın kelime aslında sabır sabır sabır..
Yerden göğe kadar haklısınız.
Ben de öyle düşünüyorum sanki diyetteyim diye düşündükce alıyormuşum gibi boş verip işime bakınca fark etmeden gider. Öyle yapacağım inşallah

Back