- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi butterfly60
-
Ben belli etmeden duramıyorum ne yazık ki bazen diyor hosuma gidiyor diyor esim ama bazende bunaliyor tabi bunda kendi etkisi de varŞimdi bende kıskancım mesela eşimin kıyafetlerini ben seçerim zevkliyimdir de adamda da fizik var maşallah.
Çok yakışıklı gelir gözüme hoşuma gider başkaları da benim gibi onu beğensin istemem. Kıskanırım.
Tabi belli etmem kendi içimde yaşarım aşırı değil kıskançlığım çok şükür.
Sizin eşinizde belki öyledir ama büyütmemesi lazım sorun haline getirmemesi lazım onda haklısınız.
Ama bence konuşun kendisiyle içine ata ata daha da kıskançlaşır bir insan.
bu kadar gelemem sikintiya de rest cek Bu dilden anlarlar ancakbuna nasıl bir çzüm yolu bulurum bilmiyorummm onun dediklerini yapsam ben mutsuzum ben yapsamm beraber mutsusuzz ne olacak byle
Allah aşkına benim bu dediğin cümleleri içeren tek bir paylaşımım var mı?
AOK herkes bir değil kardeşim. Ortalık manyak dolu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı bir insan. Ama çok dikkat çekmemek, elalemin sapık hayallerine malzeme olmamak lazım. Herşey ayarında güzel.
ahh canımm keşke çözüm olacagını bilsemmm kiii sylüyorummm o kadar da abartı değiş makyajımmm sırf kendimi iyi hissedeyim diye yaptıgım birşey sonuctaBide sunu dene bakalim inadina cirkinles bakimsiz dolas belki ozaman o pasakli halini gorunce tamam yap falan der
Benimkide oyleydi cunku yok rimel surme yok eyeliner surme yok ruj surme ben bi saldim kendimi inadina cirkinlestim sonra ufak ufak alttan alttan sureyimmi yapayimmi derken baktim adam karismiyor artik
Ben sevmiyorum dikkat çekici giyinmeyi ya. Tarzım değil ayrıca inancımda bunu gerektiriyor. Ama kimseyi de yadırgamam.Bu ülkede damacanaya uckur çözüldü be canım kedi köpek tavuk eşşek saydırma bana ne usturubu, ki bu çok göreceli,bilemezsin kimin dikkatini ne çekiyor
Ben sevmiyorum dikkat çekici giyinmeyi ya. Tarzım değil ayrıca inancımda bunu gerektiriyor. Ama kimseyi de yadırgamam.
Burada çok farklı bir şey yazıyor. Açık giyinen tacize ve tecavüze uğramayı hak eder yazmıyor. Kişisel görüşlerim yüzünden hesap vermek zorundada değilim. Neyse ben sizinle tartışmak istemiyorum.Evet var, buyrun.... Alt metinde usturuplu giyinin ki tacize uğramayın, abartılı giyinmek gibi bir özgürlüğünüz yok yazıyor.
Bilemiyorum dedim ya. Ben mesela vücut hatlarımı belli edecek şekilde giyinmem ama bikini giyen bir kız kardeşim var. Ben bu şekilde kendimi daha güvende hissediyorum.Dikkat çekici giyinmek...işte bu kavram kime göre neye göre kot tişört elimde çocuğumla da laf yedim ben mesela döndüm sövdüm, aman ben bunları giymiyim demedim
Bilemiyorum dedim ya. Ben mesela vücut hatlarımı belli edecek şekilde giyinmem ama bikini giyen bir kız kardeşim var. Ben bu şekilde kendimi daha güvende hissediyorum.
dikkat çekmemi istemiyormuş bütün gün aklı bende kalıyormuşş vs vs vs... haaa mesele biraz da istemdiği şeyi yapmamdan kaynaklıı ama ben byle mutluyummsebebini sorunca ne diyor
o zaman bu kadar problem etmiyormuşşş.. eeeee o zaman etseydin dedim kii bende ona gre hareket ederdim dedim.. acayip bozuldu bunaaSizinle tanışma evresinde iken sizin bu halinizi görerek tanışmadı mı ? Evlendikten sonramı değişti
aman aman iyi tart ölç ona göre evlenmeyi düşün biri bana dediğinde bana o zaman çok komik geliyordu da...Benm sevgilimde herseyime karisior asiri kiskanc ama dunyadaki tanidigm en kiskanc insan.kapaniyimi diye agzini aradigimda evet diyor ama ben kapanirsam Allah rizasi icin kapanirim kul baskisi icin degil.dun gomlek utuledim diye surat asti benim icin giyinmiorsn sen dior.erkekleri anlamak heleki asiri kiskanclarini anlamak cok zor herseye bir kulp herseye ama.pek akil veremiycem ayni dert benim basimda hemde en abartili seklinde enn.
Türbanlı değilsen illa ki vücut hatların belli olacak yani, kot mesela hadi tunik giydin toto kapandı ama o tunikten göğüsler belli olacak s beden giyip xxl giyinmek lazım ama.işte ben o önermeye katılmıyorum,güvende hissetmek için biber gazı daha etkili bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?