- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi butterfly60
-
Makyaj zaten helal değil bir kadın sadece kocasına süslenebilir kocan açık giyinmeni istemiyorsa giyinmemen ona itaat etmen gerekir Allah diyorki benden baskasina daha secde etmenizi istemiş olsaydim kadının kocasına secde etmesini isterdim bunlar işin dini boyutu ben kapalı olduğum için başka açıdan bakamiyorum ama eşiniz sizi bir nevi gunahtan koruyor çünkü ahirete de sizden sorumlu olacak
Kadın kapalı değilse günahkar mı yani?
Kaldı ki kadının eşinin böyle bir isteği de yokmuş
Bi tarafım konuya yorum yapmak istiyor diğer tarafım banlanmaktan korkuyor
Korkunun ecele faydası yok
1.si kimse kimseyi günahkar diye damgalayamaz.bu insanlara düşmez.
2.si konuyu acıklar/kapalılara donusturmeyin.
3.si Allah Kuranda kadınlrın ortunmesi emrediyor.Buda göz ardı etmemek gerek.Tabiki kisi kocası için değil Allah rızası için yapması gerek....
Kızlarr konusurken hala ısrarlı bir şekilde makyaj yapmamam gerektiğini söyledi.. O myke dedikce bende yapıcam dedim... Çünkü inada getirdi artık Bende seni çekmem dedimmmm o an yüzüme kapadı telefonu arıyorum acmıyo da
Arkadaş bizim yanasımız var belki, cayır cayır yanak istiyoruz belki, herşeye bir dini önerme bi birşey, dini birsey ögrenilmek istese sizlere kadar bir dolu kaynak var siz kimsiniz yani insan az had bilir
İnsan insanı uyarmak zorunda ben kimseyi aşağılamadim ki yaptığım haArkadaş bizim yanasımız var belki, cayır cayır yanak istiyoruz belki, herşeye bir dini önerme bi birşey, dini birsey ögrenilmek istese sizlere kadar bir dolu kaynak var siz kimsiniz yani insan az had bilir
Evliysen sikinti degil esin sorumlu olcakmis obur tarafda oh ne alaKadın kapalı değilse günahkar mı yani?
Kaldı ki kadının eşinin böyle bir isteği de yokmuş
Ben kapını kilitle evine hırsız girmesin diyorum, siz banane hırsızın kendi sorunu. Hırsız hırsız diye ben kapımı kilitlemek zorunda değilim. Manyaksa manyak polis yakalasın. O zamana kadarda ben kapım açık yatarım. Hatta bak şu komşu kapısını kilitledi ama onunda evine hırsız girdi bu durumda kapıyı kilitlemeye ne gerek var modundasınız. Ben bir fark göremiyorum.Elalemin basörtülüler icinde sapik hayalleri var, carsaflilar icinde. Simdi onlarda mi basörtülerini biraksin?
Ben kapını kilitle evine hırsız girmesin diyorum, siz banane hırsızın kendi sorunu. Hırsız hırsız diye ben kapımı kilitlemek zorunda değilim. Manyaksa manyak polis yakalasın. O zamana kadarda ben kapım açık yatarım. Hatta bak şu komşu kapısını kilitledi ama onunda evine hırsız girdi bu durumda kapıyı kilitlemeye ne gerek var modundasınız. Ben bir fark göremiyorum.
Tesettürün sınırları bellidir AOK. Bir müslüman olarak benim bu sınırların dışındaki hiçbir giyim tarzını onaylamam mümkün değil kardeşim. Bu benim inancım. Ama herkesin inancı kendine beni asla ilgilendirmez. Bak ne dedim benim kız kardeşim bikiniyle denize giriyor. Ben kesinlikle onaylamıyorum ama hayat onun. Koca kız ne diyim? Bir kadının güzel ve bakımlı olması her erkeğin dikkatini çeker. Zaten biz kadınlar bazen eşimizin dikkatini çekmek için süsleniriz bu insanoğlunun doğasında var. Hiçbir kadın giyimi nedeniyle tacizi hak etmez. Ama bir kadının totosunun, memesinin çatalı ortadaysa ben ne maksatla bu şekilde giyindiğini merak ederim.Ne kadar farkındasın bilmiyorum ama şu yorumlarınla o saatte orda ne işi varmış neden etek giymiş neden gülmüş diye tacizi tecavüzü haklı çıkarmaya çalışanlardan hiçbir farkın yok biliyo musun
Tesettürün sınırları bellidir AOK. Bir müslüman olarak benim bu sınırların dışındaki hiçbir giyim tarzını onaylamam mümkün değil kardeşim. Bu benim inancım. Ama herkesin inancı kendine beni asla ilgilendirmez. Bak ne dedim benim kız kardeşim bikiniyle denize giriyor. Ben kesinlikle onaylamıyorum ama hayat onun. Koca kız ne diyim? Bir kadının güzel ve bakımlı olması her erkeğin dikkatini çeker. Zaten biz kadınlar bazen eşimizin dikkatini çekmek için süsleniriz bu insanoğlunun doğasında var. Hiçbir kadın giyimi nedeniyle tacizi hak etmez. Ama bir kadının totosunun, memesinin çatalı ortadaysa ben ne maksatla bu şekilde giyindiğini merak ederim.
Ya konu nasıl buraya geldi bende anlamadım. Alıntıladı birileri derken böyle oldu. Neyse konu sahibine önerim üsturuplu giyinmesinden yana. Ha ben üsturuplu giyiniyorum eşim abartıyor diyorsa yumuşak geçişlerle ortamı germeden alıştırmasında fayda var.Konu sahibi öyle mi giyiniyomuş ben mi yanlış okuyorum anlamıyor muyum cidden kendime dönüp bakıyorum yorumları gördükçe,kadın etek giymek istiyor makyaj yapmak istiyor eşi arıza çıkarıyor ki bu adam nişanlı iken göre göre bile bile evlenmiş bu kadınla, kimse kimseden dini yorum hadis ya da âyet beklemiyor, kocasının kapanması gibi bir beklentisi olmadığını da söyledi
Ben kapını kilitle evine hırsız girmesin diyorum, siz banane hırsızın kendi sorunu. Hırsız hırsız diye ben kapımı kilitlemek zorunda değilim. Manyaksa manyak polis yakalasın. O zamana kadarda ben kapım açık yatarım. Hatta bak şu komşu kapısını kilitledi ama onunda evine hırsız girdi bu durumda kapıyı kilitlemeye ne gerek var modundasınız. Ben bir fark göremiyorum.
Kapıyı kilitlemekten kasıt tedbirli olmaktı. Üsturuplu giyinmek mesela. Teşbih yapmıştımHa anladim, o zaman dediginiz gibi basörtülülerde basörtüsünden vazgececek. Eh yani, onlarda kapilarini kilitlesin degilmi? Hatta mümkün mertebe tüm kadinlar hic disariya cikmasin, dedigin gibi evde oturup kapiyi kilitlesinler. Sonucta sokakta kadin olmazsa, heveslenecek olan sapikta olmaz degil mi??
Kapıyı kilitlemekten kasıt tedbirli olmaktı. Üsturuplu giyinmek mesela. Teşbih yapmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?