• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

Şimdi bende kıskancım mesela eşimin kıyafetlerini ben seçerim zevkliyimdir de adamda da fizik var maşallah.
Çok yakışıklı gelir gözüme hoşuma gider başkaları da benim gibi onu beğensin istemem. Kıskanırım.
Tabi belli etmem kendi içimde yaşarım aşırı değil kıskançlığım çok şükür.
Sizin eşinizde belki öyledir ama büyütmemesi lazım sorun haline getirmemesi lazım onda haklısınız.
Ama bence konuşun kendisiyle içine ata ata daha da kıskançlaşır bir insan.
Ben belli etmeden duramıyorum ne yazık ki bazen diyor hosuma gidiyor diyor esim ama bazende bunaliyor tabi bunda kendi etkisi de var

Allah aşkına benim bu dediğin cümleleri içeren tek bir paylaşımım var mı :KK57:?

Evet var, buyrun.... Alt metinde usturuplu giyinin ki tacize uğramayın, abartılı giyinmek gibi bir özgürlüğünüz yok yazıyor.
AOK herkes bir değil kardeşim. Ortalık manyak dolu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı bir insan. Ama çok dikkat çekmemek, elalemin sapık hayallerine malzeme olmamak lazım. Herşey ayarında güzel.

Bu konuda 2 teorim var:

1. Esin acik giyinen kadinlara bakiyor. Dolayisiyla baskalarininda sana bakacagini dusunuyor. Basit bir yaka bile bu yuzden sorun haline geliyor

2. Ozellikle son senelerde meydana gelen tecavuz, taciz olaylarindan sonra esinde oaranoya olusmus. Ben bile artik tedirgin yürüyorum sokakta

Evliligim yedinci yilina giriyor esimde kiskanclik son iki yildir tavan yapti. Guzellestim mi ne :KK48:
Ben kesinlikle olculu bir insanimdir, yasim da otuz olmus nerde ne giyecegimi bilirim.
O yuzden sonradan gelisen bu kiskanclik sevdasini hic umursamiyorum. Pantolonumu sevmediyse ertesi gun ayni pantolonu uzerine biraz daha uzun bir sryle giyiyorum ki gozu alissin
Sonra yine istedigimi yapiyorum
İki tirip atip susuyor o da naapsin:21:

Benim esimde öyledir makyaj dedin mi tüyleri diken diken olur :) bende sevmem zaten ama kıllık olsun diye arada yaparim aman efendim oldu mu şimdi yakistimi sen makyajsız daha güzelsin şu haline bak falan milyon tane laf eder giyinim konusunda da öyle ama artık çok alıştım bazen bu konuda konuşur masal gibi gelir suratına bakıp gülüp haklisin diyip kapatirim konuyu :)

Bide sunu dene bakalim inadina cirkinles bakimsiz dolas belki ozaman o pasakli halini gorunce tamam yap falan der
Benimkide oyleydi cunku yok rimel surme yok eyeliner surme yok ruj surme ben bi saldim kendimi inadina cirkinlestim sonra ufak ufak alttan alttan sureyimmi yapayimmi derken baktim adam karismiyor artik :KK19:

Bide sunu dene bakalim inadina cirkinles bakimsiz dolas belki ozaman o pasakli halini gorunce tamam yap falan der
Benimkide oyleydi cunku yok rimel surme yok eyeliner surme yok ruj surme ben bi saldim kendimi inadina cirkinlestim sonra ufak ufak alttan alttan sureyimmi yapayimmi derken baktim adam karismiyor artik :KK19:
ahh canımm keşke çözüm olacagını bilsemmm kiii sylüyorummm o kadar da abartı değiş makyajımmm sırf kendimi iyi hissedeyim diye yaptıgım birşey sonucta

Bu ülkede damacanaya uckur çözüldü be canım kedi köpek tavuk eşşek saydırma bana ne usturubu, ki bu çok göreceli,bilemezsin kimin dikkatini ne çekiyor
Ben sevmiyorum dikkat çekici giyinmeyi ya. Tarzım değil ayrıca inancımda bunu gerektiriyor. Ama kimseyi de yadırgamam.

Ben sevmiyorum dikkat çekici giyinmeyi ya. Tarzım değil ayrıca inancımda bunu gerektiriyor. Ama kimseyi de yadırgamam.

Dikkat çekici giyinmek...işte bu kavram kime göre neye göre kot tişört elimde çocuğumla da laf yedim ben mesela döndüm sövdüm, aman ben bunları giymiyim demedim

Evet var, buyrun.... Alt metinde usturuplu giyinin ki tacize uğramayın, abartılı giyinmek gibi bir özgürlüğünüz yok yazıyor.
Burada çok farklı bir şey yazıyor. Açık giyinen tacize ve tecavüze uğramayı hak eder yazmıyor. Kişisel görüşlerim yüzünden hesap vermek zorundada değilim. Neyse ben sizinle tartışmak istemiyorum.

Sizinle tanışma evresinde iken sizin bu halinizi görerek tanışmadı mı ? Evlendikten sonramı değişti

Dikkat çekici giyinmek...işte bu kavram kime göre neye göre kot tişört elimde çocuğumla da laf yedim ben mesela döndüm sövdüm, aman ben bunları giymiyim demedim
Bilemiyorum dedim ya. Ben mesela vücut hatlarımı belli edecek şekilde giyinmem ama bikini giyen bir kız kardeşim var. Ben bu şekilde kendimi daha güvende hissediyorum.

Benm sevgilimde herseyime karisior asiri kiskanc ama dunyadaki tanidigm en kiskanc insan.kapaniyimi diye agzini aradigimda evet diyor ama ben kapanirsam Allah rizasi icin kapanirim kul baskisi icin degil.dun gomlek utuledim diye surat asti benim icin giyinmiorsn sen dior.erkekleri anlamak heleki asiri kiskanclarini anlamak cok zor herseye bir kulp herseye ama.pek akil veremiycem ayni dert benim basimda hemde en abartili seklinde enn.

Bilemiyorum dedim ya. Ben mesela vücut hatlarımı belli edecek şekilde giyinmem ama bikini giyen bir kız kardeşim var. Ben bu şekilde kendimi daha güvende hissediyorum.

Türbanlı değilsen illa ki vücut hatların belli olacak yani, kot mesela hadi tunik giydin toto kapandı ama o tunikten göğüsler belli olacak s beden giyip xxl giyinmek lazım ama.işte ben o önermeye katılmıyorum,güvende hissetmek için biber gazı daha etkili bu arada

Benm sevgilimde herseyime karisior asiri kiskanc ama dunyadaki tanidigm en kiskanc insan.kapaniyimi diye agzini aradigimda evet diyor ama ben kapanirsam Allah rizasi icin kapanirim kul baskisi icin degil.dun gomlek utuledim diye surat asti benim icin giyinmiorsn sen dior.erkekleri anlamak heleki asiri kiskanclarini anlamak cok zor herseye bir kulp herseye ama.pek akil veremiycem ayni dert benim basimda hemde en abartili seklinde enn.
aman aman iyi tart ölç ona göre evlenmeyi düşün biri bana dediğinde bana o zaman çok komik geliyordu da...

Türbanlı değilsen illa ki vücut hatların belli olacak yani, kot mesela hadi tunik giydin toto kapandı ama o tunikten göğüsler belli olacak s beden giyip xxl giyinmek lazım ama.işte ben o önermeye katılmıyorum,güvende hissetmek için biber gazı daha etkili bu arada
:KK45: allah mecbur etmesin. Bu insanın kendini nasıl hissettiğiyle de alakalı. Karakterde etkili. Ben en sade kıyafetlerimi sunum yaparken giyerim. Bir şey anlatırken insanların elime, yüzüme ve kıyafetlerime bakması beni rahatsız eder.

Back
X