fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

o zaman bu kadar problem etmiyormuşşş.. eeeee o zaman etseydin dedim kii bende ona gre hareket ederdim dedim.. acayip bozuldu bunaa
Ne garip,beyazı beyaz oldugu için sevip sonra da aslında bu gri olmalı demek. Bozulsun zaten. Karsında kumanda ile yönlendirecilceği bi robot yokki. Onu sürme bunu giyme. Senin duyguların ,isteklerin aynaya baktıgında kendini mutlu hssetmen nerde Yapcak birşey yok ama erkeklerde değişen görmedim daha hiç malesef. Güzelce oturup konuşmaktan baska

dikkat çekmemi istemiyormuş bütün gün aklı bende kalıyormuşş vs vs vs... haaa mesele biraz da istemdiği şeyi yapmamdan kaynaklıı ama ben byle mutluyumm

her makyaj yapan dikkat mi çekiyormuş
klasik erkek kafası
ha ben makyaj yapıyormuyum hayır ama erkekler niyeyse
makyaj=dikkat çekmek olarak düşünüyor

her makyaj yapan dikkat mi çekiyormuş
klasik erkek kafası
ha ben makyaj yapıyormuyum hayır ama erkekler niyeyse
makyaj=dikkat çekmek olarak düşünüyor
inanır mısın hani hergün abartu makyajım da yok... yok yaniii... adam tripe girdii konusmayacammmm.... gerçeten evlilikte çok zormuş çok

bende eşinize bir ders verdiniz falan sandım. adama iyilik yapmışsınız onun için resmen kapanmışsınız. olacak şey mi yaaaa.......ee tabi neye karışacak artık.. resmen sizi sindirmiş

Alkışlıyorum seni çok mantikli birisin
Her kadın önce kendisi için güzel bakımlı gorunmeli.
Senin gibi mantıklı kadınlara bayılıyorum

Bende hep oyle dusunurdum, kocasinin faxla kiskancligindan bahsedenlere niyeyse biyik alti gulesim geliyo, saniyoki sevgiden bence ilgisi yok..

ya aerkadaş anlamıyorum ben bu erkekleri yapsan kıskanırlar gereksiz tribe girerler yapmasan kendini iyice saldın bi silkelende kendine gel derler en iyisi kendi bildiğinden şaşmamak

aman aman iyi tart ölç ona göre evlenmeyi düşün biri bana dediğinde bana o zaman çok komik geliyordu da...
Ben smdi olaya toz pembe bakmiycam tabiki.gercekten cok zorlaniorm daha simdiden.asiri surda anlatsam pes dersiniz okdr.tabiki seviyorum buyusden adami surda kotuliyck degilim.ama sanki butun kiskanma vasiflari onda toplanmis.biliormki evlendigimizdede sorun yapicak bazi seyleri kapansam bile.asiri sahiplenior bundan skayetci degilimde.tek bir erkekle alakam olamaz olma gbi bir derdim yok ama mesela ben bir bakkaldan biyeden cikarken tsk ederim iyi gunler diormya kasiyere cinsiyet farketmez eger o erkekse sorun yapior telefondaysa duyduysa.ama delleniyor ole kizip gecmek yok.yada evden cikmadan beraber degilsek tembih eder gulme dsarda kimseye gulumseme.gulumseyisminkiskanior bakismi kiskanior diormya asiri benm aslan askim

müdaheleci , birşeyde suratını asıp homurdanan , kıskançlıp tripleri atan vsss ALLAH KOLAYLIK VERSİN
hiç kendini yıpratma anlayamıyorum diye , bu tavırların anlaşırır bir tarafını görmüyorum

bana göre ;çekilecek karakter degill(benim için geçerli)

Bu senin hoşuna mı gidiyor, delleniyo demişsin ya seni dövse, öfke kontrolü yok demek ki

abartmıyorsanız eşinizle konuşabilirsiniz.
yok abartılı makyaj giyim takılıyorsanız ben bile bakıyorum
sapık değilim bence ama bazı hatunlar geçtikten sonra bir kere daha baktırıyor yani.. :)
biraz daha dikkat edebilirsiniz o vakit. zira eşiniz kıskanç duruyor anlattıklarınızdan..

Sen evli misin nişanlı mısın nesin anlamadım

Boşanma konusunu okudum da zaten şiddet görmüş bir kadın, bende diyorum ki korkmuyo musun ya seni dövse?

Muhtemelen olaylı bir boşanma durumu var o arada da sevgili yapmış, boşanma davasını 2 ay önce açtım dediğine göre en erken Kasımda sevgili yapmış oluyo yani 4 aydır tanıdığı adam için yazmış bu konuda yazdıklarını aslan aşkım falan

bu arada arkadaslar kiminiz yazmış yaa belki hoşuna gidiyordur vs... benim için yle bi durum yok böbürlene böbürlene de anlatmıyorum... bunu anlatmamın sebebi bu huylarından başka adamın kötü bi tarafı yok...

Allahım ağlasam mı gülsem mi .s
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocam.902493/page-5#post-45069893
Şu konuya gelsene allah aşkına çıldırcam

İnsana baskı kurulmasının nesi hoş yahu, Çıldırmış onu diyenler, düşünsene her gün ayrı stres bunu giysem laf eder mi bu taksam surat sallar mı pfff zaten ne giysem diye düşünmek başlı başına stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…