- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.371
- 198
- Konu Sahibi butterfly60
-
Kendimi savunmak zorunda değilim. Önce insanların farklı görüşlere sahip olma hakları olduğunu kabul edin. Sonrada sizinle aynı görüşte olmayan insanlara lütfen kıt beyinli muamelesi yapmayın. Ben buradaki kimseyle anlama kabiliyetimi tartışmam. Kendime bu konudaki yeteneğimi çok kez kanıtlamışımdır. Bu arada o dediğin lafları hayatımda ilk kez duydum ve bu tip iğrenç yaklaşımların olmadığı bir çevrede yetiştiğime çok sevindim.Üstürüplü giyinmek herkes icin farkli birseydir. Dedigim gibi, carsafli insanlarda taciz, tecavüz oluyor. Sana bunu anlatmaya calisiyoruz. Sorun bir meme, bir bacak degil. Sorun zihniyet. Kadini bir mal mülk olarak görülmesi, belli bir kalbe sokulmazsa, taciz, tecavüzü hak ettigi düsüncesi.
Bunlar hepsi yalnis. Atiyorum avrupada irkci var diye millet cami'ye gidip basörtü takmasinmi kendini korumak icin? Herkes hayat görüsünde, yasam tarzinda özgür olmali. Ve acik giyilmesi ile kapili olmayan evi benzetilmesi cok cirkin birsey. "Acik kadin perdesiz eve benzer, ya kiraliktir, ya satiliktir". Gercekten söyledigin hicte güzel laflar degil. Bircok kadini zan altinda birakmis oluyorsun.
Bir kadin ne giyerse giysin, hayir dedigi an hersey bitmeli.
Kendimi savunmak zorunda değilim. Önce insanların farklı görüşlere sahip olma hakları olduğunu kabul edin. Sonrada sizinle aynı görüşte olmayan insanlara lütfen kıt beyinli muamelesi yapmayın. Ben buradaki kimseyle anlama kabiliyetimi tartışmam. Kendime bu konudaki yeteneğimi çok kez kanıtlamışımdır. Bu arada o dediğin lafları hayatımda ilk kez duydum ve bu tip iğrenç yaklaşımların olmadığı bir çevrede yetiştiğime çok sevindim.
Üslubun çok sert. Dini hassasiyeti olan insanların hepsi yobaz değil tamam mı? Bak yukarıda da yazdım. Kız kardeşim 17 yaşında bikiniyle denize giriyor. Ödüm patlıyor bütün yaz itin biri musallat olacak diye. Ama dinlemiyor işte. Ben mesela hayatım boyunca mayoyla bile denize girmedim. İstesem ailem banada bir şey demezdi. Herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. O nasıl bir laf ya? Nasıl böyle bir şey söylerim ben? Allah korkusu olan kim der bunu Allah aşkına? Ayıp ettin gerçekten, çok canım sıkıldı.O laf akp'lilere ait oldugu söyleniyor ve bu yazdiklarin beni o laflara hatirlatti ne yazikki. Ki elbette ben bu laflari tasvip etmiyorum. Normal bir sekilde sana baze seyleri izah etmeyi calistim, sen ise saldirmayi tercih ettin.
Ben daima her görüse, her din'e saygi duyarim, sadece "kadin acik giyindi, neredeyse tacizi, tecavüzü hak etti, erkegi tahrik etti" düsüncesine asla saygi duymam. Kadinlari rencide eden düsüncüder cünkü bu.
Bu'da sana karsi son mesajimdir. Olay polemige gidiyor cünkü.
önceden yapmamış olmanız şimdi yaparak karşı tarafın aklında olunmadık soru işaretlerine sebep olur öncelikle bunu hazırlamak için dekolteye makyaja öncelikle ona sunun evinizde baş başa olduğunuzda yavaş yavaş dışarıya çıkıncada az olarak göze batmadan yapın sonrasında normal olarak görecek gözü alıştığı içinEşimi anlamıyorummm, normalde aşırı açık giyinen biri değildim olmadım daa etek giymeyi severdim yakamda normalindedir. normalindeydi yani... hiç birini istemiyo yani....giyim konusunu hır gür idare ediyoruzz ama o kadar çok bunaldım kii bunu anlatamam tarifsiz.. uzun zmandan sonraa makyaj yaptım normalde de yapardım da bu sabah biraz daha özenli yaptım ve gerçekten de güzel oldu.eşimin suratı beş karış saydı saydı.. bi soğuk konusmalarr... anlamıyorummm eşimi anlayamıyorum....
Ben kimseyi aşağılamadimki yaptığım hadsizlik olsun çok istiyorsan sen yan kardeşim bakalım o zaman da böyle konuşabilecekmisin cehennemin bir bölümünde nemelazım diyenler yanacak o yüzden ben uyarırım gerisi size kalmış evet açık gezenler günahkâr oluyor günah olduğunu kabul edip açık gezerse günahkardir he yok bi de bu nu inkar ederse Allah muhafaza kafir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?