fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

Kendimi savunmak zorunda değilim. Önce insanların farklı görüşlere sahip olma hakları olduğunu kabul edin. Sonrada sizinle aynı görüşte olmayan insanlara lütfen kıt beyinli muamelesi yapmayın. Ben buradaki kimseyle anlama kabiliyetimi tartışmam. Kendime bu konudaki yeteneğimi çok kez kanıtlamışımdır. Bu arada o dediğin lafları hayatımda ilk kez duydum ve bu tip iğrenç yaklaşımların olmadığı bir çevrede yetiştiğime çok sevindim.

Delilik raddesinde degilse tavrı o yokken özen göstermek kendini baskasina mi beğendirmeye calisiosun algısı yaratabilir. Normal bi his bence bu. Ama aranızı bozuyosa hırsını torpuleyemiyorsa bu bi sorun konuşun bence. Gösterişli bir kadinsiniz demek ki sevinin. Orta yolu bulmaya calisin zamanla gecer bence.

O laf akp'lilere ait oldugu söyleniyor ve bu yazdiklarin beni o laflara hatirlatti ne yazikki. Ki elbette ben bu laflari tasvip etmiyorum. Normal bir sekilde sana baze seyleri izah etmeyi calistim, sen ise saldirmayi tercih ettin.

Ben daima her görüse, her din'e saygi duyarim, sadece "kadin acik giyindi, neredeyse tacizi, tecavüzü hak etti, erkegi tahrik etti" düsüncesine asla saygi duymam. Kadinlari rencide eden düsüncüder cünkü bu.

Bu'da sana karsi son mesajimdir. Olay polemige gidiyor cünkü.

Üslubun çok sert. Dini hassasiyeti olan insanların hepsi yobaz değil tamam mı? Bak yukarıda da yazdım. Kız kardeşim 17 yaşında bikiniyle denize giriyor. Ödüm patlıyor bütün yaz itin biri musallat olacak diye. Ama dinlemiyor işte. Ben mesela hayatım boyunca mayoyla bile denize girmedim. İstesem ailem banada bir şey demezdi. Herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz. O nasıl bir laf ya? Nasıl böyle bir şey söylerim ben? Allah korkusu olan kim der bunu Allah aşkına? Ayıp ettin gerçekten, çok canım sıkıldı.

tecavüzcü tacizcilerin nasıl ortaya çıktığını
bir çoğunun küçükken tacize uğradığını, annesiyle kötü bir biçimde bağlı olan erkeklerde fazla olduğu
psikolojik, sosyal, hukuksal anlamda çok yönlü bir suç olduğu hepsini bir kenara bırakıyoruz

en güzel sonuca ulaşıyoruz
kadından makkaj yapmasın, dışarı çıkmasın işe gitmesin hatta evlere dikenli zırhlarla örelim kadınlar burnunun ucunu dışarı çıkaramasın çıkaran olursa da bir güzel dövelim bakın ne güzel çözüm buldum tecavüze

Taciz edilmemek için makyaj yapmayacağız ve giyimimizi ona göre ayarlıyacağız yani . Yok yani erkeklerin bile dizi , film vs. makyaj olmasa bile bakım yaptırdığı bir devirde

önceden yapmamış olmanız şimdi yaparak karşı tarafın aklında olunmadık soru işaretlerine sebep olur öncelikle bunu hazırlamak için dekolteye makyaja öncelikle ona sunun evinizde baş başa olduğunuzda yavaş yavaş dışarıya çıkıncada az olarak göze batmadan yapın sonrasında normal olarak görecek gözü alıştığı için

Konuyu ne yapip ne edip dine nasil getiriyorsunuz anlamiyorum. Sorunlu musunuz bayanlar?

Forum artik kabak tadi vermeye basladi.

Bende erkeklerin bu olayına anlam veremiyorum kimisi de sevdiğinden kiskandigindan yapıyor diyo kimisi yapmasa sevmiyordur diyo.. alakası yok ben nisanlim ve eski sözlüm kadar seven insan görmedim daha hayatımda ama karismaz nisanlim sadece gerçekten dikkat etmem gereken noktalarda kendisi halleder ve ya söyler ama uyarı gibi değil.
Bence arkadaşlar doğruyu söylüyor kişi demekki kendinden bilir.

Kıskanmayan erkekten hayır gelmez
(Hz Ali)

yok daha neler

internet için ne yazıyo sizin orda o sevap mı ?

eskiden makyaj mı vardı ? varsa varsa sürme vardır olmayan bişey için neyazabilir ?

Tellioğulları / Seferoğullari gibi şu forumdaki kadinlar....

Adamin hastalik derecesindeki kiskancligini din ile orantilayanlara da hayret ediyorum...

Her konuya dini bir yorum muhakkak bulanlara her seferinde şaşırıyor ve şok içinde okuyorum....

Kiskanclik tamamen kadin üzerinde psikolojik bir baskidir , erkek kendini kadinin yaninda ezik hissediyor kadina baski yapiyor... Bunun baska aciklamasi yok...

Makyaja ojeye saç baş yapmaya karışmakta nedir bir erkek nasil olurda eşinin özgürlüğünü kisitlamaya kalkisir bu esi bile olsa bu baskiyi ona yapamaz boyle bir hakki yok....

Ama konu sahibi siz yüz vermissiniz bastan kabullenmissiniz yoksa bu kadar ileri gidemezdi esiniz...

Son yorum yapan şahıs aman sәn şaşma zaten.Ben başka yorumları demiyorum ama her halda benim yazdığım bir deyim mesel ve çok doğru.
Anlamıyorsan veya anlamak istemiyorsan o da senin sorunun etraftaki insanları etkileme
Hiç kimse hastalık derecesinde kıskanç olan bir insana iyidir diye yorum yapmadı burda bu bir,ikincisi kıskanmayan insan seviyorsan sev sanane başka kadınların isteklerinden.Sen öyle diyorsunki şimdi kiminin eşi kiminin sevdiği kıskanç olunca onu ezip aşağı mı görüyor yani nedir ya?
Seninki nasıl bir zihniyyetdir?
Benim yazdığım Peygamberimizin sözüdür onunda doğruluğunu anlatmaya gerek yok her halde.Herkesde kıskançlık farklıdır hastalıklı değil ama normal derecede kıskanan erkeğe sen kötü diyemezsin.

sen kendi düşüncelerini dile getirirsin normal olur. ben inandığım dinden dolayı oluşan düşüncemi dile getirince anormal.
sen inanma, ben inanıyorum.
sen ahireti kabul etme, ben ediyorum.
bu düşünce farklılığı seni normal beni anormal yapmaz.
kabul etmiyorum dersin devam edersin. hemen bir kınama, alay durumu oluşunca saygı ortadan kalkıyor.
konu sahibi inancın yoksa kocanı dikkate alma.
inançlı biriysen seni yaradan ne diyorsa onu uygula.
bu arada tesettürün anlamı aynı zamanda sıfır makyajdır. sadece rimel ya diye hafifletilemez günahlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…