- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
Ben öyle düşünmüyorum yaa . En azından hepsi öyle değildir. Böyle olanlarda ona göre kişiyle evlenmeliler bencee..Kişi işi kendinden bilir derim ben hep böyle durumlarda,kendisi dışarda etrafa çok bakıyosa benim karıma da bakarlar Eyvah diyo muhtemelen, giyim konusu zaten yetişkin bir kadının kendi bileceği iş, nerde ne giyecegini biliyodur makyaja girmiyorum bile
sizin kapanmanızı mı istiyormuş daa o zaman problem kalmamış aranızdaarkadaşım bende senin gibiydim bişey giyerim sürekli çekiştirir oramı buramı saçımı farklı yaparım hayırdır diye surat asmalar sonra yine bir gün bir düğüne giderken elbise giydim hafif diz üstü ve kış yani düşünün kuaföre felan gittim yine abartı yok hafif makyaj saç felan o gün düğüne gitmeden çok büyük kavga ettik ve ona dedim ki ben kapnıcam ama bu başörtütü her bağladımda sana günah yazılsın neyse kapandım sonuç olarak suan çok mutlu ne giyersem giyeyim hiç karışmaz
Ben öyle düşünmüyorum yaa . En azından hepsi öyle değildir. Böyle olanlarda ona göre kişiyle evlenmeliler bencee..
Çünkü benım eşim gerçekten makyajdan nefret eder. Makyajlıyken öpmez bile beni .. Nerde aşırı makyajlı kadın görse ıyy der :)
Bende Allahtan çok sevmem rimel + eyeliner okadar :)) Fondöten sürdüğümde olanlar oluyo ben senı öpemicem mi şimdi diyo evde öp diyom bende
Başörtüsünü her giydiğinde eşine günah mı yazılsınarkadaşım bende senin gibiydim bişey giyerim sürekli çekiştirir oramı buramı saçımı farklı yaparım hayırdır diye surat asmalar sonra yine bir gün bir düğüne giderken elbise giydim hafif diz üstü ve kış yani düşünün kuaföre felan gittim yine abartı yok hafif makyaj saç felan o gün düğüne gitmeden çok büyük kavga ettik ve ona dedim ki ben kapnıcam ama bu başörtütü her bağladımda sana günah yazılsın neyse kapandım sonuç olarak suan çok mutlu ne giyersem giyeyim hiç karışmaz
sizin kapanmanızı mı istiyormuş daa o zaman problem kalmamış aranızda
Ben öyle düşünmüyorum yaa . En azından hepsi öyle değildir. Böyle olanlarda ona göre kişiyle evlenmeliler bencee..
Çünkü benım eşim gerçekten makyajdan nefret eder. Makyajlıyken öpmez bile beni .. Nerde aşırı makyajlı kadın görse ıyy der :)
Bende Allahtan çok sevmem rimel + eyeliner okadar :)) Fondöten sürdüğümde olanlar oluyo ben senı öpemicem mi şimdi diyo evde öp diyom bende
evett çok çok fazla kıskançç... inanırmısınız bende çok kıskanctımmm sayesindee unuttumm bana fırsat verrmiyor rersmenOndan baska hic bi erkek seni begensin istemiyor sanirim. Cok guzel gorunuyosun demekki :) makyaj yapinca daha bi dikkat cekiyosundur.adamin derdi makyaj degil ,kiskanclik.anlamamak bu kadar zor olmasa gerek :). Hayatini onun istegine gore mi yoksa kendi istedigin gibi mi yasayacaksin ona sen karar verirsin artik.
B
Başörtüsünü her giydiğinde eşine günah mı yazılsın
Öyle saçma kapanma mı olur ya. İlk defa duydum koca ile kavga etmemek adına kapanma.arkadaşım bende senin gibiydim bişey giyerim sürekli çekiştirir oramı buramı saçımı farklı yaparım hayırdır diye surat asmalar sonra yine bir gün bir düğüne giderken elbise giydim hafif diz üstü ve kış yani düşünün kuaföre felan gittim yine abartı yok hafif makyaj saç felan o gün düğüne gitmeden çok büyük kavga ettik ve ona dedim ki ben kapnıcam ama bu başörtütü her bağladımda sana günah yazılsın neyse kapandım sonuç olarak suan çok mutlu ne giyersem giyeyim hiç karışmaz
beraberken istediğin gibi giyin et der.. ama ben yokken işe giderken giyme sürmeee... e be adamm haftanın 5 günüm işte geçiyorr napayım ben napayımÖyle saçma kapanma mı olur ya. İlk defa duydum koca ile kavga etmemek adına kapanma.
Konu sahibine gelirsek benim de eşim farklı yerlere farklı tepki verir. Mesela izmire gittiğimizde minnacık şort giyerim full makyaj dolaşırım ağzını açmaz. Yaşadığımız yer biraz tutucu burada biraz daha derli toplu giyinmemi ister. Öyle bir durum olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?