fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

Niye eskiden nasıl davraniyodu da? Açık giyinme konusunda geçen sene hak verdim erkek arkadaşıma. Diz kapağında etek giymis bir kiz geçti onumden. Acik bile degildi. O kkadar mide bulandirici bakislar ggördüm kii.insan birak sevgilisine esine öyle bakis gelsin istemeyi kendine bile istemezz. Ama makyaj konusunda da çüsünuz yanii

çok güzel özetlemişisin canım sanki başka stres yokmus gibiii.... tatrtıstıgımız konulara bakkk... tek isteğim beni anlamasıı

evde nasılsınız,makyaj yaparmısınız,saçınıza özen gösterirmisiniz,yoksa daha rahat giyinip saçlar toplu makyajsız mı olursunuz.

evde nasılsınız,makyaj yaparmısınız,saçınıza özen gösterirmisiniz,yoksa daha rahat giyinip saçlar toplu makyajsız mı olursunuz.
evde makyaj yapmamm zaten bi hafta sonu evde oluyorum çalıştıgım için saçlarımı da rastgele toplarım... ama iş başka bi durum sonucta

evde makyaj yapmamm zaten bi hafta sonu evde oluyorum çalıştıgım için saçlarımı da rastgele toplarım... ama iş başka bi durum sonucta

sizin dışarıya çıkarken ki kendinize gösterdiğiniz özeni evde ona karşı göstermeyiş olmanızı kıskanıyor olabilir mi,evde rahat rahat geziyor ama dışarı çıkarken çok özenli.

sevgiliyken böyle değildi tabii.. evlenince değişti kendi de söylüyo ama bu çözüm değil ki dışardaki insan art niyetli olduktan sonra kapalı veya açık diye düşünmez ki yle değil mii... makyaj kısmı gerçekten den gereksiz bi muhabbetet :S

sizin dışarıya çıkarken ki kendinize gösterdiğiniz özeni evde ona karşı göstermeyiş olmanızı kıskanıyor olabilir mi,evde rahat rahat geziyor ama dışarı çıkarken çok özenli.
evdeyken hemen silme mi çıkarma mı ister.... ama iş hayatı başka çalıştıgım yerde baynlar mda varr herkesin içinde bakımsız kalmam kadar itici bişe olamazz.... sonuctaa abartı yaptıgım hiçbişe yok

hanımefendi işe giderken bakımsız olun demiyorum zaten,evdeyken de aynı özeni gösterin diyorum ama eşiniz sevmiyormuş makyajlı gezmenizi evde.kıskanmasının nedenine, farklı bir taraftan bakmaya çalıştım.

Kendi içi fesattir diger kadinlara karsi , kendine ait olanida dışarı karşı törpülemek ister... Bu tarz erkek modeli hem tehlikeli hemde asla degismez...

Ve oldum olasi asla anlamamisimdir makyaj yapma, oje sürme ,saclarini yapma mantigini...

Esin istemiyorsa fazla tartismayin. Tatlı dile konuşun. Benim eşim bu tür şeylere karışmaz. Karissa bile tatlı dille hallederim

buna nasıl bir çzüm yolu bulurum bilmiyorummm onun dediklerini yapsam ben mutsuzum ben yapsamm beraber mutsusuzz ne olacak byle

Kapanmanı mı istiyor?
Bence mutsuz olacagn hiç bişey yapma.evet isteyebilir ama onu soylemenin bile bir adabı olmalı kavga ile değil

Eşinizin yaptığı bence sacma bir durum
Keşke kadinin kendi özgür iradesine birakilsa boyle şeyler

AOK herkes bir değil kardeşim. Ortalık manyak dolu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı bir insan. Ama çok dikkat çekmemek, elalemin sapık hayallerine malzeme olmamak lazım. Herşey ayarında güzel.

Elalemin basörtülüler icinde sapik hayalleri var, carsaflilar icinde. Simdi onlarda mi basörtülerini biraksin?

Makyaj zaten helal değil bir kadın sadece kocasına süslenebilir kocan açık giyinmeni istemiyorsa giyinmemen ona itaat etmen gerekir Allah diyorki benden baskasina daha secde etmenizi istemiş olsaydim kadının kocasına secde etmesini isterdim bunlar işin dini boyutu ben kapalı olduğum için başka açıdan bakamiyorum ama eşiniz sizi bir nevi gunahtan koruyor çünkü ahirete de sizden sorumlu olacak

erkeklerin kolesi degiliz ya bir yere kadar tamam rahatsız olduug konuları dile getirir ama hayatı cekilmez hala getirmeye hakkı yok evlendim diye o ne derse odur durumu ne kadar sacma ustelik acık giyinmiyorumda diyosun makyajına niye bu kadar karısıyor

sen de aynılarını ona yap anlasın azcık seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…