fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

Peki

Ya iyide o manyağın manyak olduğu tespit edilmiş olsa zaten elini kolunu sallaya sallaya gezmez. Bunu anlamak için tacize uğramak şart mı? Kişisel görüşüm. Üsturuplu giyinmekte fayda var.

Niye kapalılar bakımlı olmasın mı Tek kaş mı gezelım ? Çarpıtmaya bayılıyosunuz değil mi ama ben prim vermem

Ya iyide o manyağın manyak olduğu tespit edilmiş olsa zaten elini kolunu sallaya sallaya gezmez. Bunu anlamak için tacize uğramak şart mı? Kişisel görüşüm. Üsturuplu giyinmekte fayda var.

Taciz tecavüz edenler salınıyor bu ülkede. Geyet de ellerini kollarını sallayarak geziyorlar.

Tacizin kıyafetle alakası olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Öyle olsaydı bebekler, kediler, köpekler kazlar eşekler tecavüze uğramazdı.

Ne demek istediğimi anladın mı? Ben abartıdan bahsediyorum. Geçen hafta sonu yemin ederim külotlu çorabından tangası görünen bir kadın gördüm AVM de. Eteği o kadar kısaydı.

Bir yaşındaki oğlum bile şaşırdı. Çocuk bu ne diye bakıp durdu. Böyle bir manzarayı onaylar mısın mesela?

Niye kapalılar bakımlı olmasın mı Tek kaş mı gezelım ? Çarpıtmaya bayılıyosunuz değil mi ama ben prim vermem

benim çarpıttığım yokki aksine çarpıtan sizsiniz.

yazdığım şeyin enbaşında "benim bahsettiğim şey bakım değil giyim tarzı ve makyaj " dedim

prim mi ? yanlış anlamayın diye de basa basa yazdım bi anlamı olmamış demekki.

kadında erkek gibi bi bireydir değil kadınlar tekkaş gezmek bizahmet erkeklerde gezmesin.

Konu dallanıp budaklandı,sonunu iyi görmüyorum ben,banlanmak istemeyen konuya dönsün

Kişisel görüşünüze saygım sonsuz lakin bir yanlışı düzeltmek isterim. Türkiyede en çok tacize uğrayan grup örtülü kadınlardır. Adliyelerde medyaya yansımayan yüzlerce örneği var. Ne yazık ki bedeni örterek sapkın düşünceleri engelleyemiyoruz.

Onaylamak bana düşmez ki. Beni ilgilendiren bişey değil. İsteyen istediği gibi giyinebilir benim tezim. Kimsenin tangasına kimse karışamaz.

Ayy ben uzatamıcam benım bahsettığim herseyın abartısı fazla. yada evlenmicektin kardeşim böyleyse zorlamı evlendırdıler sizi ? Sonradan ok açık giyinmemi istemıyo yok makyajıma kızıyo diyorlar. Benım hiç böyle bir problemım olmadı.
Sadece eşim fondötenı sevmez onu surme der ama ben arada çok lazıma sürerim normalde cildim güzel Allaha şükür ama sivilce falan çıkınca mecbur..
Ayrıca kapalılar makyaj yapamaz diye biryerdemı yazıyo ? Abartıya kaçmadıkça yapabılırler bence..

Onaylamak bana düşmez ki. Beni ilgilendiren bişey değil. İsteyen istediği gibi giyinebilir benim tezim. Kimsenin tangasına kimse karışamaz.
O zaman burada ne işimiz var? Konu sahibinin kocasının da kendi görüşü neticede yada benim zihniyetim. Neden ONAY lamadığını bildiriyorsun ki?

Benide ilgilendirme di zaten. Aldım oğlumu hatunun totosunun görüş alanımızdan çıktığı bir yere oturduk.

iyi de siizn de bu şekjilde yorum yapmanız saçma oldu yanii... zorla mı evlendirdiler sizi ne demek... konumuz bu değildi kiii...

kapanmışsın işte daha neyine karışacak ,

Birinin giyimini eleştirmek başka düşüncülerini eleştirmek başka. Düşünceler toplumu şekillendirir ama senin benim giyimimin toplum üzerinde bir etkisi yoktur.

Hoşlanmayabilirsin, komik ya da abartılı gelebilir ama bu kişisel tercihtir. Açık giyinmeyin tecavüze uğrarsınız ya da kocaları bunları uyarsın demekse zihniyettir. Zihniyeti eleştirmek bence normal.

Ek: konu sahibinin kocasının görüşü, konu sahibinin görüşü değil. Kadın zaten bundan rahatsız.

kocasuçının görüşü kendini eşinin görüşü kendini ilgilendirir söylemek istediği bu .

bu hayatta herkesten bitane var bu hayat olmadı bidahakine oda olmadı bidahakine diyebiliyo muyuz ?

herkes kendinden sorumlu. beğenmiyo yada karşındakine tersse evlenmiyexek hatta arkadaş dahi olmasın.

Allah aşkına benim bu dediğin cümleleri içeren tek bir paylaşımım var mı ?

Bu ülkede damacanaya uckur çözüldü be canım kedi köpek tavuk eşşek saydırma bana ne usturubu, ki bu çok göreceli,bilemezsin kimin dikkatini ne çekiyor

Benim eşimde nişanlıyken aşırı kıskançtı teyzemin oğlundan bile kıskanırdı evlendik ve rolleri degistik resmen esimin eski halinden eser yok ben asiri kiskanc oldum :)

Şimdi bende kıskancım mesela eşimin kıyafetlerini ben seçerim zevkliyimdir de adamda da fizik var maşallah.
Çok yakışıklı gelir gözüme hoşuma gider başkaları da benim gibi onu beğensin istemem. Kıskanırım.
Tabi belli etmem kendi içimde yaşarım aşırı değil kıskançlığım çok şükür.
Sizin eşinizde belki öyledir ama büyütmemesi lazım sorun haline getirmemesi lazım onda haklısınız.
Ama bence konuşun kendisiyle içine ata ata daha da kıskançlaşır bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…