fazla makyaj yapma... açık giyinmee... vs vs

oturup ağlayasım var o derece sinirleriim bozulduu artıkk.. adama ne anlatsam da boşşş... konusmucamm artık konusmucammm

Ki aldırmayadabilir zaten

valla ben eşimin giyimine karışırım.
hatta sakal bıyık fobim de var, o yüzden traşına vs de karışırım.

o y üzden o da benim bakımıma karışabilir görüşündeyim.

ancak her gün aynı kavgayı etmek de çok saçma.
orta yol bulunsun, bir daha üzerine tartışılmasın benim düşüncem.

Bulunabiliyorsa ne güzel olur

Eşin bunları söylüyor ise alımlı ve sexi bir bayansın demekki ve biraz daha üstüne başına özen gösterince adam kıskançlıktan korkuyor bence pastel renkleri kullan makyajında ve biraz hafif yap. Giyime gelince o zaman bi alışverişe git eşinle ve ne istediğini anla tam olarak

Makyajı çok seven mini eteği ve topuklu ayakkabılarıyla mutlu bir kadınım. Eşim sevmeseydi, kendimi değiştirmek yerine onunla evlenmezdim sanırım. Kişi sevgilisini kıskanabilir tabi ki ama şahsi fikrimce aşırı kıskançlığın özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Eşiniz nişanlıyken de baskı yapıyor muydu bu konuda?

dün bu tarz bi tartışmadaa evlenmeden nce bu kadar da baskın olmadıgını karşı olmadıgını dile getiridim ona... o zaman başkaydı dedşş şimdi evlendik... keşke o zaman byle yapsaydın da o zaman verseydim kararımı dedim..ve buna çok bozulduuu ama öyle napayım... ben mutsuz olmak için mi evlendim

Ne yazık ki Türkiyede özellikle ataerkil yapı ve dini hassasiyetlerden ötürü erkekler kadınların üzerinde bir baskı kurma hakkını kendilerinde görüyorlar. Eşinizin değişeceğini düşünüyorum ben açıkçası. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade ederseniz orta yolu bulabilirsiniz.

bence böyle yapan kadınları kocası uyarsın..
Dışarda çok görüyorum Düşük bel giymiş alttan tangası gözüken .. Sütyensiz tshirt giyen ..
Bakımlı olmak . Minicik etek giymek , abartı makyaj yapmak değil..
Kapalıyım rimel + eyeliner sürerim şükür gayette bakımlıyım.

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum iyi giyinsek açık diyor, kötü giyinsek başkasına bakıyor.
Çok garip insanlar çoook

Eğer siz abartmıyorsanız makyajı ve açık giyinmeyi ki belli abartmadığınız, o zaman karıştırmayın bu kadar eşinizi. Bırakın ne düşünüyorsa düşünsün.

Kıskançlık.. Bu konuyla nasıl baş edilebilir bende bilmiyorum..

benim bahsettiğim şey bakım değilki...
giyim tarzı ve makyaj.

hangi erkek eşinin aldığı tüyüne sürdüğü kreme duşuna yaptığı spora karışır ?

yanlıl anlamayın ama madem kapalısınız neden rimel eyeliner sürüyosunuz ? banada bu ters amacının dışında geliyo

Eğer siz abartmıyorsanız makyajı ve açık giyinmeyi ki belli abartmadığınız, o zaman karıştırmayın bu kadar eşinizi. Bırakın ne düşünüyorsa düşünsün.
yani aynen öyle dedğin ynde değiştim bilee gönlü kırılmasın diye ama artıkkk aşıyo beni bu durum boguyooo bu sefer tartısma üzerine tartısma... kimseye de söyleyemiyorumm içime ata ataa şiştim resmen....
ama kesinliklee evlenecek olanlara tavsiyem kıskanc olacagına ihtimal verdiğiniz bir adamla on kere daha durup düşünün derimm... mutluyumm çok ama çok da seviyorummm... ama bu durumlarr ikimizi de fazlasıyla yıpratıyo...

Benim eşim kesinlikle karışmaz, sadece fikir verir mesela bu ayakkabı bu elbiseye olmamış gibi.
Bende asla karışmam fikir veririm.
Karışmak hatta yasak etmek bana çok itici geliyor

Alla allla böyle erkekler karısı az bir makyaj yapınca adımını kapıdan atar atmaz kapışacaklarını sanıyor milletin?? Yoksa herkesin karısının içine düşeceği mi?
Kadınların çoğu makyaj yapıyor böyle dar zihniyetli erkekler kendi karısına genelde dışarda bakmadık dişi sinek bırakmadığı için herkesi öyle sanmasından karışır.

Kıskançlık dozunda güzeldir.
Dozunu aşınca dediğiniz gibi boğar.

AOK herkes bir değil kardeşim. Ortalık manyak dolu. Tabiki temiz ve bakımlı olmalı bir insan. Ama çok dikkat çekmemek, elalemin sapık hayallerine malzeme olmamak lazım. Herşey ayarında güzel.

Bu zihniyet kötü, bu zihniyet yanlış.
Manyağın birinin aklından geçenlere engel olmak için kadınlar kendilerini kısıtlamamalı. O manyak kısıtlanmalı. Zaten aklından geçenler kötüyse ne kıyafete bakar ne makyaja...

Kocası uyarsın tabi, kocası yoksa babası abisi uyarsın. Çünkü kadın dediğin ne giyeceğine kendi karar veremez. Birilerinin kontrolü altında olması lazım.

Herkes istediği gibi giyinebilir. Nasıl ki sizin kapalı halinizle rimel, eyeliner sürmenize kimse karışmıyorsa mini etek giyene, düşük bel giyene, sütyensiz gezene de kimse karışmasın bi zahmet. Tek doğru sizinki değil.

Senin " acik giyinmem" dedigin ortalama bi turk kadini icin acik olabilir, yani resim gormeden bisey diyemem.
Senin " azcik daha makyaj yaptim" dedigin benim icin belki cok asiridir ve uygun degildir normal gune, yine gormeden bisey diyemem burdn.

Makyajli yuzun olmazda normal giyip tarzindan ornek vermek icin resim cekebilirmisn? Yuzunu sakla ama ifsa olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…