Arkadaslar merhaba :)
Seviyorum sizleri.. beni mersk edio derdimi paylastiginiz icin...
Son durumu anlatayim sizlere. Epey olmus yazmayali..
Haftasonu sinavima girdim nihayet. Gecemeyecegim ama olsun kafamdaki stres gitti bitti en azindan. Seneye umutla girerrim
Sinav nedeniyle protokolu erteledik. Simdi tekrar gundemimizde.. hatta ben dedim gecen esime uzatmayalim tek celsede olsun bitsin sinav da bitti halledelim artik şu isi diye...
Eski sinirimiz gecti sanirim birbirimize.. artik ciddi seyler konusurken bile konususup gulebiliyoruz. Normal arkadas gibiyiz yani. Oyle gerginlik yok aramizda konusunca. 3gunde 1 falan cocuklar nedeniyle ariyor esim.
Suan protokoldeyiz, bekledigimden daha sakin gibiydi. Bilmiyorum tabi bu surecte huyu nasil olur...
Esimle barisma ihtimalimiz yok arkadaslar. Artik ben istemem onu. Hatta oyle ki, biriyle yatakta bassam zerre uzulmem. Demek ki sahiden bitmis kafamda..
Asillll bomba konu şu.... tayinimmm ciktiii... ailemin yanina tasiniyorum cocuklari alip. Bu cuma buradan ayriliyoruz kismetseee..
Karsi sube 4 gozle beni bekliyor, mudur ve yetkili aradi geliyormussunuz diye..
Coookkk mutluyum. Benim icin kurtulus olacak orasi. Ailem kardesim teyzemler kuzenler arkadaslar vs.. cocuklar iyi buyur orada. Trafik yok erken kalkmak yok.. hersey dogal. Heryer 5dk. Hava al çık gez gel...
Esim sok oldu tabi hemen tayinim cikinca, hayirlisi olsun dedi..
Memleketime dönunce de dava gunumu bekleyecegim bosanmak icin...
Arkadaslar derdimi tasami unuttum. Yuzum guluyor artik. Hatta oyle ki, dun 8yillik arkadasimla gorustum vedslasmak icin..
Gercekten normal degilsin hap falan mi kullaniyorsun dedi sakinlestirici..
yooo dedim ihtiyac mi var ki.. ablattim anlattim anlattim.. bu kdr oldugunuzu bilmiyordum dedi. Birak tabi kizım deli misin ozmn dedi. Sana moral vermek seni teselli etmek icin geldim ama senin keyfin benden de iyi sen beni teselli ettin asıl dedi
Bence sen 6aya evlenirsin gibi de duruosun dedi.. sanki sen degil ben bosaniyorum takdir ediyorum seni dedi.. son cumlesi, o seni haketmemis. Kopek gibi pisman olup gelecek bak yaziyorum senden iyisini de bulamaz o dedi... dedim dostum o gelir gelir de yuzune bakan olur mu daha? Valla 3aydir auriyiz daha boşanmadan ohhhh beee dunya varmis diyorum dedim
))))
Boyle yani son durumlar. Tayinim cikti gidiyorum cok mutlu ve heyecanliyim. Şafak sayiyorum cidden. Arkadaslarimla vedalasiyorum. Ailemin yanina dönuyorum. Orasi bize iyi gelecek hissediyorum.
Esimle gayet normal konusuyoruz gulusuyoruz vs. Ama protokol de duzenliyiruz. Onu sinir etmeden, yuzune gulerek bu isi bitirmeye calisiyorum aciksasi. Bu durumdan o da memnun gorunuyor.
En onemlisi keyfim moralim iyi.. kendim guldugum gibi etrafimi da gulduruyorum, enerjim yuksek , keyfim yerinde...
Daha nolsun. Bosanacagimizi duyanlarin gözleri doluyor. ama beni gorduklerinde sasirmakla beraber helal olsun deyip takdir ediyorlar, sonuna kadar haklisin deliye bak diyorlar...
Vakit buldukca yazarim sizlere. Opuyorum sizleri....