Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Dogru diosun, tesekkur ederim...
Iste ben allahindan bulsun der gecerim.
Huzur ariyorum.
Ailem 2 av tutalim surunsun pislik diyor.
Cocuklara yazik bana yazik cok ugrasacagiz..en guzel yillarimiz heba olacak..git gel olacak..
Para onun olsun ama hakkimi da helal etmiyim,allah indan bulsun diyorum.

Buarada evliligimiz cok duzgundu de ben mi evi terkettim diyor.ben bu kdr nankormuyum ki de evi,cocuklari birakip gideyim...bunlara ragmen yapamadim.sebebi de sensin diyor.
Fazlasiyla bencil , narsist..! Hasta ruhlu

Bu arada şimdiki mallarınızı satar falan şerh koydurma hakkınız var hala evlisiniz sonuçta onları falan koydurun. Bu hasta adama kalmasın hiç bişey
Onu da dedi. Kotu biri olsam evi devir eder satar gibi yapardim dio.. yada sahte borc senetleri duzenlerdim evin borcu da var ama deyip evin degerini dusurturdum diyor.
Dusundugu seye bak! Nelerle ugrasiyor..

Son düzenleme:

Uğraşmak istememeniz huzur aramanız öyle haklı bir durum ki, ama işte böylelerinin de yanına kar kalsın istemiyor insan acaba boşverip uğraşmasanız ileride pişmanlık doğar mı diye de düşünüyor bir an.. en güzeli aileniz de desteğiniz , hakkaniyet yerini bulacaktır gönlünüze göre olacaktır inşallah.

sizin durumda olan bir bayan evli arkadaşım var. Eşi de aynı sizinki gibi. Onun sorunu ise içki. İçkili olduğu dönemlerde kadından tiksiniyor, çünkü hep dışarda vakit geçirip dışardaki kadınlara gözü kayıyor. Ne oluyor, onca yıllık evli kadına evililiğimiz artk çok durulaştı. Hiç sosyal hayatın yok eğlenceli de değilsin diyerek 3 - 5 gün eve gelmiyor. Sonra pişman olup geliyor. Ama arkadaşım bu duruma düştüğü için hep kafasında kuruntu yapıyor. Acaba artık sevmiyor mu, başkası mı var şimdi gib gibi..Çalışsam bir daha bu durumu yaşamamak için boşanacağım diyor.
Sizin durum daki eşinizin etrafındaki bayanları tahmin edebiliyorum. Şubelerdeki bayanların müfettişe bakışları vs.. Müfettişin üzerinde bakışları hissetmesi .. Size karşı düşündükleri iyiden kötüye doğru gitmiş. hayırlısı olsun. artık kendinizi ve çocuklarınızı düşünün..

ben ilk defa bi konuya bu kadar üzüldüm ve yorum yaptım ben bu kadar nankör görmedim bu devirde kayınvalideye ev almayı bırak bi bardak su getirmeyen gelinler var ve siz onun ailesi icin herseyi yaptınız adam resmen cocuklar su zaman bende bu zaman yok su kadar gun vs ne bunlar ya iki tane el kadar cocuk onların psikolojisi nolcakbence ailenizi dinleyin ve 2 avukat tutun bugune kadar onun icin yaptiginiz herseyi soyleyin bizide haberder et Mezig gelisme olursa

Hanımefendi ben size daha bunun olacagini yazmistim. Acip bakabilirsiniz. Sıradaki hamlesi velayet olacak.ortak sese kulak verin ve gidin avukat tutun. Tartışmayın size zarar verebilir. Avukatlar anlassin diyin.

Ya o oyle saniyor. Sokaga ciksam 50 kisi takarim pesime diyor vs.. kamuda mufettis bu. Yok hastaneye gitmis annesiyle de ordakiler buna bakmis falan filan.. kimbilir naptin ne konustun da dikkat cektin,efendi efendi otursaydin kim gorurdu seni!
Bana bakan olmuyor mu sanki? Ama ben demiyorum.ne hata ettim de baktilar der rahatsiz olurum,gurur duymam bununla!
Adam hep begenilme arzulanma pesinde.

Benim maasimda var.iyi de para aliyorum cok sukur.

Bizimkide 2ay boyunca icki icti. Eve gec geldi.bazen alkolluyum dedi gelmedi.sonra anlasamiyoruz bosanalim dedi. 6aydir ne çekiyorum falan filan dedi. Naptiysam ona sanki! Sonra 3 hafta ayri kaldi. En son da git gel yapma al esyalarini cik git dedim. 1.5 aydir ayri evlerdeyiz. Arkadasinin Homeoffice nde kaliyor.

Oh benden iki cocuk sahibi oldun,simdi onlari alip gidiyorsun... annemler de torun hasreti cekecek diyor. Yaşinda genc. Birini de bulup evlenirsin diyordu.
30 yasinda 2 kucuk cocukla ortada kaldi,belki evlenemez de..duzenini birakip memleketine dönecek,bu cocuklara tek basina bakacak.. bunu hic dusunmuyorsun dimi ne kadar bencilsin sen dedim!
Mantigina bak.
Her durumda her kosulda kendisi haklıdır cunku,hep kendi magdurdur! Hep o iyidir hep karsisindakiler ona kotu davranir, o hic haketmez cunku yasanilanlari!
Empati yetenegi yok cunku

Tesekkur ederim... ya ev aldik. Adam dioki sende onun evinde kira vermeden kaliyorsun,bedava da cocuklarina bakiyorlar. Hala nankorsun diyor.ordan gelecek kira gelirlerini yiyeceksin diyordu..
Basima kakacaksan bu ev meselesini kendimize ev alirdik annenin kalacagi evin parasini degil kendi evimizin borcunu oderdik diyorum.(nankorsun diyor.isine gelmiyor cunku)
Ailen cok iyiyse onlar bizim alacagimiz eve yardim etseydi diyorum.biz onlar guzel yasasin diye onlara ev aldik oysa diyorum! Annenlerin evine geldim seni ayirmadim onlardan, birde basima kakiyorsun diorum.
Sen ev almak istesen 500binlik ev istersin,heryeri begenmezsin,senin istedigin evin borcu odenir mi hic diyor.. 2 maas aliyoruz. 9bin para aliyoruz.biz mi odeyemezdik? Birak allah askina anneme ev yapilsin diye beni boyle sindirdi ev yok diye. Onlarin eve 600 bin harcadik.!

Gecen gun dedimki, birdaha evlenecek kadar aptal degilim dedim. Bu saatten sonra kimseye bakicilik,kolelik,temizlikcilik yapamam.. cocuklarimla yer icer gezer tozarim dedim.
Yahu kac kere yemek yaptin ki, annem elinden 1tas corba icmemistir diyor. bu mu hizmetcilik diyor. Ben annesine corba yapmak icin evlendim zaten! Tam bi salak.. ev mi sildirdim sana demis.. evi kim temizliyorduysa artik. Yada gomleklerini ceketlerini kim yakayip utuluyorduysa artik..
Bencilligi ve nankorlugu had safhada.
Bir geliyor ustumde cok hakkin var. Iyiligini unutmam diyor. Bir geliyor bunlari yazip moralimi bozma daha fazla diyor.
Kim kimle ugrasiyor acaba!
Valla sinir hastasi eder adami. Lanet olsun nerden tanidiysam

Psikolojisini anlamak imkansız gerçekten. Nasıl bencilse hep ters psikoloji yapıp sindirmiş sizi. Hala da yapabileceğini düşünüyor hatta buraya yazıp gözünüzü açmasaydınız yapardı da.

Pisman olmak kendimi kullanilmis gibi de hissetmek istemem..
Benim maasimla benim takviye ettigim tum paralari simdi veririm ama cocuklarin ustune tapu yapmak sartiyla diyor...daha fazla vermesi lazim oysa!
Benim hakkim nerde? Bana mi veriosun cocuklara mi?
Ben ev hanimi olsam 5 kurus para katmamis olsam hadi neyse dedigi dogru derim..
Benim emeklerim nolacak peki?
Ama bencil.. evlenirsen elin adami gelir oturur rahat ettirmek istemem diyor.enayi gibi hissederim kendimi diyor. Eeee bende oyle hissediyorum suan!
Belki cocuklar buyuynce beni evden atip kovacak. Ortada kalacagim? Insanin bi saygisi olur ya.. hak hukuktan bahsediyor birde

Psikolojisini anlamak imkansız gerçekten. Nasıl bencilse hep ters psikoloji yapıp sindirmiş sizi. Hala da yapabileceğini düşünüyor hatta buraya yazıp gözünüzü açmasaydınız yapardı da.
Yooo aileme anlattigim ve psikiyatriste gittigim gun açıldi gozum
Ruh hastasi resmen. Narsit. Kisilik bozuklugu var.normal degil gercekten. Duygulari degisiyor surekli.

ınsanları alevı sunnı bılmem ne dıye ayrıstıran kısılerden tıksınıyorum !

Inan niyetim o.ailemi de yordum.kendimi de. Ama hep baska seyle geliyor. Art niyet seziyorum
Elbetteki art niyet var. Başka birini bulmuş bile olabilir . Sizden mal kaçırıp başkalarına yedirecek aklınca . Bahane değil yani başkasıyla evlenirsin kendimi enayi gibi hissederim demesi

bütün konuyu okudum sanki kendim yaşamışım gibi içim acıdı bende çok duygusal bir insanım huzur derim başka bişey demem boşanma işinin kavgasız gürültüsüz bitmesini isterim fakat karşı taraf beni enayi yerine koyarsa sonuna kadar hakkımı ararım kavga olmasın gürültü olmasın diye haklarımdan emeklerimden vazgeçemem verin 2 avukata görsün bakalım. Eşiniz olacak adam daha çirkefleşecek gibi allah sabır versin umarım bu süreçte çok güçlü olursunuz. Siz genç yaşınızda iki çocukla kalmışsınız adam daha annem de annem diyor gerçekten çok bencilce

Çok yorgun hissediyorsunuz belli ugrasmak istemiyorsunuz ama nolur uğrasın haklariniz bu ahlaksizda kalmasın. Onun mantığıyla düşünürsek o da başka kadınlarla sizin paralarınızı yiyecek o zaman ne pis adam ya .nolursunuz haklarınızi bırakmayın süründürün onu zaten maddi gücü olan düzgün bir kadinsiniz bu yüzden velayet Her türlü sizin .

ınsanları alevı sunnı bılmem ne dıye ayrıstıran kısılerden tıksınıyorum !
Ayristirdigimi nerden cikardin? Ben aleviyim sen degilsin, ailen beni istemezse ben ne olacagim peki,ne zaman evlenecegiz ya beni ailenle tanistir ya da ayrilalim diyen oydu. O ayrilma sebebini alevi olduguna bagladi. Ben, sen alevisin konusmam demedim ona! Oyle olsa 3yıl gorusmezdim zaten.
Alevi bir kac arkadasim da var ayrica,seviyorum da..

Yanlis yorumlamissiniz yazdigimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…