- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.203
Dogru diosun, tesekkur ederim...Başından beri okuyorum durumunuzu. Dilerim ki boşanma sürecini hızlı bir şekilde atlatırsınız sonra da yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz, en azından bundan daha mutlu olacağınız kesin o yüzden içiniz rahat olsun.
Çok afedersiniz de tabiri caizse kudurup evliliği bitiren, elindekiyle mutlu olamayan , sanki bana yirmilik delikanlıymışçasına saçma sapan arayışlara giren, bunca yıllık sevgi bağını muhabbeti herşeyi silen atan kendisi, ama size sunduğu maddelere bakarsak dünyada bir tek kendini akıllı sanıyor köylü kurnazı eşiniz. gerekirse süründürün mahkemede uzasın bitmesin ama kabul etmeyin alabildiğiniz ne varsa alın zaten onlar sizin hakkınız bunca yılınızı vermişsiniz ona saysın bir zahmet , siz almazsanız başkalarıyla ezecek o paraları besbelli niyeti! Allah yardımınız olsun.
Iste ben allahindan bulsun der gecerim.
Huzur ariyorum.
Ailem 2 av tutalim surunsun pislik diyor.
Cocuklara yazik bana yazik cok ugrasacagiz..en guzel yillarimiz heba olacak..git gel olacak..
Para onun olsun ama hakkimi da helal etmiyim,allah indan bulsun diyorum.
Buarada evliligimiz cok duzgundu de ben mi evi terkettim diyor.ben bu kdr nankormuyum ki de evi,cocuklari birakip gideyim...bunlara ragmen yapamadim.sebebi de sensin diyor.
Fazlasiyla bencil , narsist..! Hasta ruhlu