Ah be guzelim burda sana baya taktik verildi sen de umutluydun eşinden ama nedense anlattıklarından senin kocanın bu kadar şeref yoksunu olduğunu anlamıştım o zamanlar dua da etmiştim anlasa da def etse diye...
Eskiden saf olan ben öyle bir belaya bulaştim ki ihtisas yaptım yalanlar ve şeref yoksunu insanlar üzerine.
Davam benim de var bitmedi çünkü hem parasal anlamda hem de yalan dolan konusunda uzmanlar ve boşanamamaktan bile korkuyorum.
Senin kocanı Rabbim bildiği gibi yapsın.
Sana tek duam Rabbim bu süreçten en az hasarla atlatmanı sağlasın. Üzülme hepsi geçecek...
Tesekkur ederim.. ayni temennileri ben de sizin icin diliyorum. Hayirlisiyla atlatirsiniz insallah..
Ailem de aynisini diyor. Biz onu ilk zamanlar anlamistik da sen seviyorsun,sen onunla mutlusun diye ses cikarmiyorduk dediler.
Ablamin esi 'seni eş olarak gormuyorum,gencsin guzelsin baskasiyla evlenirsin' lafindan sonra cok kisiliksizmis,insan bosanmadan bu lafi nasil eder demis ve cok kizmis gozleri dolmuş. Mezig derhal ayrilsin ondan biz variz burda,arka cikariz ona demis. Mezig ona fazlaydi,bizim gelin gibi biri lazim ona o ondan anlar demis.
Teyzemin esi de keza , kalıbina bakip adam sanmistik onu demis. 2cocukla gencecik kizi bosayip nereye gidiyor,yuzune bakilmaz demis.
Diger teyzem de, mezigler en son geldiklerinde, eniste sen karını aldattin mı hic diye sordu dedi..bu 8aylik bir dava galiba,bir erkegin boyle soru sormasi cok ayıp demisler.
Aklindan ne geciyorduysa artik diyorlar.
Esimin cocukluk arkadasi mahallesinden duymus gecen ay bosanacagimizi. Beraber 6ay calismistik onla. O bile mezig iyi,uyumlu,duzgun kız..onla anlasamayan biri olmaz ama onun kocasinda sıkıntı var,abisi ölünce cok dagitti toparlanamadi bir daha demis arkadasima.(ondan duydum)
Kimbilir daha ne konusuldu oralarda...
Yan komsum da diyor; bizim gelin senin yarın kadar olsa basimizin ustunde tasirdik diye..
40 yillik komsulari olmasina ragmen onlar bile nasil bir aileye dusmussun sen dedi.biz olmasak coktan bosanirdiniz,biz hep mudahale ediyorduk kv ne karisma birak gitsinler dokunma cocuklara/hirs yapma bu kdr bak maddi açıdan cok zordalar bunaltma onlari/bak bir tane oglun var digeri öldü bunun kiymetini bil cok uzulursun yoksa vsvs..diye telkinde bulunuyormus.
Keza kv em bile esime suç buluyordu,bizim oglan hatali ne diyim ben simdi ona onunde durulabilir mi dinler mi beni hic demis...(suan beni de haksiz buluyordur belki bilmiyorum,konusmuyoruz)
Ablamla erkek kardesim zaten saydiriyor ona.
Anneme yaptiklari zaten ortada.iyice degersizlestirdi kendini.
Eve yeni bakici geldi gecen hafta.vitrinde dugun fotografimizi gormus esimle.anneme demis ki kizin cok kibar,naif belli ama kizma da damadı begenmedim demis. Annem bosanacagimi/yada esim hk hicbirsey dememisken... gecen gun esim cocuklari gezmeye gotururken arabasiyla bakiciyi da evine kdr birakmis. Neyse dun annem sormus kadina..damadi begenmemistin ama evine kadar birakti seni,artik begenmissindir,konusmussunuzdur yolda demis..
Kadin, hayir yine begenmedim
Cok kaba saba,odun..ondan adam olmaz demis. Sana slm verip de elini opmedi demis. Senin evinde kalmistir,yemegini yemistir,kac yasindasin ne olursa olsun gelmeliydi demis.
Ayrica yolda da biz bosaniyoruz,ayriliyoruz demis(bakiciya niye anlatiyorsun ki,biz anlatmadik ki hic!! Yandas mi aradi,agiz cekmek icin mi konusturdu anlamadim!))
Senin evliligin nasil peki abla demis.o da gayet iyiyiz demis. Kadinin torunlarina kadar seceresini cikarmis.kadin diyor ki cok konusuyor,motor gibi konusuyor,cok egolu,mesleginden bile bahsetti,havali yaa demis.. begenmedim yine de,o adamdan koca olmaz senin kiza demis. O bile 20dk da hatta ilk goruste vermis notunu..
Velhasil ben de ogrenmis oldum kisiliksiz,karaktersiz oldugunu.tanidigi tanimadigi herkese ilan etmesi de ayrica yanlis. Sen kim bilir ne anlatiyorsun ki de insanlar beni kotu biliyor,tek tarafli biliyorlar,anlatmiyorsun bazi seyleri diyor. Tabi kim ne anlatirsa herkes ona inanir dedi.
Cinsellik yuzunden bosaniyor benden diye kime diyebilirim? Hafta da 2_3kez olmasina ragmen(ama o sehvet istiyormus,ben duygusalmisim vsvs..bunu mu anlatayim??)
Anneme kendi anlatmis bunlari.ne kdr utandim anlatamam.cinsel hayatimiz yoktu,yorgundu,mesaisi vardi demis anneme. O da calistirmasaydin karini ozmn baksaydin demis.4saat yol gidip geldi utan demis!ayrica ananla odalariniz yanyana,kayinpederle ayni evin icindesiniz ne bekliyorsun ki sen kizdan daha demis.adam olsaydin da evi ayirsaydin demis!! Cok ayip etti esim.bunlar mahrem konulardi,anlatmamaliydi.
1tane arkadasim biliyor,diger 2sinede ayakustu dedim ayrilacagimizi..diger 2 teyzem gecen hafta ogrendi. Ben mi anlatiyorum herkese acaba? Ben mi kotuluyorum.
Hersey ortada.onu taniyanlar bana hak veriyor zaten.kisiliginde sıkıntı var cunku,evlilik adami degil,sıkılır bunalir,zora gelemez,hersey ayagina gelsin ister,cok iyi adam kullanir..
O yok yemek stresim yok,1 kase icsem doyuyorum.cocuklarim doysun yemek olmasa da olur diyorum. Esim Evdeyken oooooo yanmistim.
Utu camasir derdim yok. Bu anlamda cok rahat ettim. Zaten tek basimaydim hep,beni birakip birakip giden biri yok.. yoklugunu da farketmedim yani! Dırdırından begenmeyisinden kurtuldum. Kafam rahat.
Eee niye evli kalayim ki ozmn? Paramda cebimde kaliyor en onemlisi.kendime harcamaya basladim.
Vallahi maddi manevi sömürmüş ya.
Tek uzuldugum konu elele dolasan sarilan ciftleri gorunce icimde olusan bosluk. Sevdiginle yanyana olmak guzel,sevmek sevilmek guzel..
Ozetle, bosanirsam uzulmem.cocuklarim yanimda. O gitsin bulsun bakalim,aradigi omuymus,istedigi cinselligi bulabilecek mi?belki bulur bulur da insanlik,guven,sadakat,durustluk,iyi ailede yetismis birini bulabilir mi bakalim! Herkesi de begenmez oyle kolay kolay,tum ozelliklerin tek bir vucutta olmasini ister. Kendisi 4 4luktur cunku