Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Bu kadar merakla boşanmak istemesi, sinavinizi beklemek bile istememesi, cekismeliye dönmesin uzun sürüyormuş diye sürekli söyleyip sizi manipüle etmeye çalışması... Adam sanki boşandıktan sonra üç aya kalmadan evlenecek hissi uyandırdı. Ya gerçek manyak bu ya da arkasından hadi hadi diye iten birisi var. Allah yardımcıniz olsun.

Mezigcim anlattıklarını biraz detaylı okudum da adam hem normal değil hem de başka bir kadın var gibi hissettim. Dün çok üzülmüştüm fazla okumamistim, okuyunca anladim ki boşandıktan sonra kurban kessen yeridir. Sizi hiç düşünmemiş. Para kazanmak, eş olmak, baba olmak değildir. Geleceğiniz daha güzel olur umarım, hem sen hem çocukların mutlu olursunuz . Üzülmeye değecek bir koca ben de göremedim. Insan olsa üzülürdüm. Ben böyle bi adamla evlenmene üzüldüm, bu da senin imtihaninmis
Kurban olayini dusunmedim degil dogrusu :KK66:
Baska bir kadin var diye ben de dusundum basta ama oldugunu sanmiyorum. Psikolojisi boyle olan adam hic bir kadinla yapamaz,mutlu degil cunku.

Bu kadar merakla boşanmak istemesi, sinavinizi beklemek bile istememesi, cekismeliye dönmesin uzun sürüyormuş diye sürekli söyleyip sizi manipüle etmeye çalışması... Adam sanki boşandıktan sonra üç aya kalmadan evlenecek hissi uyandırdı. Ya gerçek manyak bu ya da arkasından hadi hadi diye iten birisi var. Allah yardımcıniz olsun.
Gorecegiz bakalim..
Kuruntulu birisidir o. Herseyi planli programlidir,belirsizligi sevmez,herseyi kafasinda kurar dusunur.
Sanki bosaninca rahatlayacak! Oyle saniyor. Eee bosandik bitti ne degisecek ?
Zaten 2aydir ayri evlerdeyiz,zaten ikimizde yuzuklerimizi takmiyoruz,ben onu hic aramiyorum o cocuklar icin ararsa konusuyoruz.. hatta gecen gun konusmadim diye kiyameti kopardi.. ee zaten boşanmış ciftten farkimiz yok ki bu kdr acele niye.
Kafasindaki kuruntudan kurtulacagini saniyor, oysa ki hayat yeni basliyor haberi yok.....!

Merhaba arkadaslar
Is yogunlugumdan anca yaziyorum...

Son durumu anlatayim..
Esim protokol duzenlemis
Kendisi Av.a gttikten 2 gun sonra protokolun resmini yolladi whatsupuma.. (2gun oldu daha olay)
(Benim danistigim av. da bekle bi prokolunu yapsn gorelim dedi)

Akadaslar protokolu okudum ve gozlerime inanamadim. Anne ablam ve erkek kardesime yolladim resimleri.
Tabiki onlarda kabul etmedi. Bunu imzalamak icin salak olman lazim,ne saniyor bu kndini dediler.
Tabi olardan once ben itiraz ettim esime byle protokol mu olur diye.onu kirmayacak ama net bi sekilde whatsuptan yazdim gece 3de.ben bunu imzalamam diye.
Tabi ki dönüşü sert ve kırıcı oldu!

Maddelere gelirsek...

1_VELAYET
Cocuklar annede kalacak.ama baba olarak diledigim zaman onlari gorebilirim.

Ancak olurda anlasmazlik yasanirsa aramizda,
-Her hafta cuma saat 20:00 den pazar 20:00 ye kadar bende olacak.

-Ramazan bayramlarinda arefe gunu saat 10:00 dan songun 20:00 ye kadar bende kalacak,

-Zorunlu egitim cagina kadar 02_04_06_08_10_12. Aylarda 12şer gün bende kalacak,

-Zorunlu egitim zamani ise, haziran temmuz agustos eylul ayinda 12şer gun kimsenin gozetiminde kalmadan benimle kalacaktir.

2- NAFAKA
2 cocuk icin toplamda 1200 tl odenecek,ayın 15_20si si arasi eft yapilacak. Enflasyona gore TEFE ustnden artis olacak.
15.11.2018 de baslanilacak.

4-EŞ NAFAKA
taraflar birbirleri icin nafaka odemeyecektir.
Bosanmadan sonra ileriye yonelik nafaka talebinde bulunulmayacaktir.

5-MADDI MANEVI TAZMINAT
Birbilerinden boyle talepte bulunmayacaklardir.

6-YARGILAMA AVUKATLIK UCRETI
Taraflar birbrinden talepte bulunmayacagini ibra etmislerdir

7-MAL REJİMI
-Bosanma suresine kdr tapu mallari kimdeyse
Onun ustunde kalmaya devam edecektir,davadan sonra da talepte bulunamayacaklardir

-taraflar evlilik birligi icinde musterek kullandiklari"televizyon,buzdolabı,muzik seti" gibi beyaz esyalar ile evlilik oncesi edinilen kisisel esyalar ile evilik birligi sirasinda edinilen ceyiz ve ziynet esyalarini geri almislardir.

- Taraflar bosanmadan sonra evlilik birligine iliskin menkul mallar konusunda hic bir hak talebinde bulunamazlar.

-taraflar bosandiktan sonra gayrimenkuller konusunda da bosandiktan sonra ileriye dönük hak/alacak iddia edemezler.

-
*** MEZIG in memleketinden cocuklarla yasamasi icin ev alinacak olup 150.000 bin tarafimca teminat verilecektir.
Evin geri kalan kismini ise mezig odeyecektir.
Benim verdigim para kadarlik kismi da tapuda cocuklarin ustune olacakir. Cocuklar 22 yasina kadar o gayrimenkulu satamayacalardir. Sozkonusu gayrimenkule ipotek/kefelet konulamayacaktir.
-sozkonusu gayrimenkul ayni sartlar devam etmek uzere yeni bir konut alinmasi sartiyla satilabilir. Evin o gunku degerinden cocuklarin ipotegi devam edecektir(ev degeri artacagi icin ipotek deyukselece tabi)
Fakat yeni alincak evin degeri 150binden az olamaz diye de ekletmis.
*** evinicine de esya parasi olarak tarafimca 25.000 tl verilecektir.

Fakat bu 150bin ve 25bin 2 yıl icinde mezig e odenecektir( bakarsin 6ay sonra elime para gecince oderim diuor.niyetim 1 yil icinde odemek,ama garanti olsun diye 2 dedim demisti)

8-TEMYIZDEN FERAGAT
Hakim boşadiktan sonra her iki taraf da mahkemeye temyizden feragat ettiklerine dair dilekce vererek bosanmayi gerceklestireceklerdir.

Bu protokol metinleri hazir oluyor.
Eminim bu maddeleri bu cumleleri eşim yazdi. 2 gunde anca döndügüne gore..
Adam mufettis zaten. Sanirsin sirkete ceza cikariyor. Avukattan daha avukat.
Itiraz yok,temyiz yok,ileriye donuk hak iddia etmek yok, yazilan sartlar kabul edilecek..
Baska da yol birakmamis.
Bu kadar garantici olmasinin sebebi benim ileride birgun evlenecgime inanmasi!
Benim paramla elin adamini oturtmam dio. Adam belki is kurcam deyip evi alir/sattirir/ipotek ettirir demisti

Tabiki de tum protokole itiraz ettim! O da delirdi.
Sabrimi tasirma vs demis. Dunden beri aramadi hic.
2 avukat şart buna, ben bunla basedip cirkeflesemem cunku. Seviyesiz sey.
Insan 9 yılin hatrina saygi duyar!!!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Is yogunlugumdan anca yaziyorum...

Son durumu anlatayim..
Esim protokol duzenlemis
Kendisi Av.a gttikten 2 gun sonra protokolun resmini yolladi whatsupuma.. (2gun oldu daha olay)
(Benim danistigim av. da bekle bi prokolunu yapsn gorelim dedi)

Akadaslar protokolu okudum ve gozlerime inanamadim. Anne ablam ve erkek kardesime yolladim resimleri.
Tabiki onlarda kabul etmedi. Bunu imzalamak icin salak olman lazim,ne saniyor bu kndini dediler.
Tabi olardan once ben itiraz ettim esime byle protokol mu olur diye.onu kirmayacak ama net bi sekilde whatsuptan yazdim gece 3de.ben bunu imzalamam diye.
Tabi ki dönüşü sert ve kırıcı oldu!

Maddelere gelirsek...

1_VELAYET
Cocuklar annede kalacak.ama baba olarak diledigim zaman onlari gorebilirim.

Ancak olurda anlasmazlik yasanirsa aramizda,
-Her hafta cuma saat 20:00 den pazar 20:00 ye kadar bende olacak.

-Ramazan bayramlarinda arefe gunu saat 10:00 dan songun 20:00 ye kadar bende kalacak,

-Zorunlu egitim cagina kadar 02_04_06_08_10_12. Aylarda 12şer gün bende kalacak,

-Zorunlu egitim zamani ise, haziran temmuz agustos eylul ayinda 12şer gun kimsenin gozetiminde kalmadan benimle kalacaktir.

2- NAFAKA
2 cocuk icin toplamda 1200 tl odenecek,ayın 15_20si si arasi eft yapilacak. Enflasyona gore TEFE ustnden artis olacak.
15.11.2018 de baslanilacak.

4-EŞ NAFAKA
taraflar birbirleri icin nafaka odemeyecektir.
Bosanmadan sonra ileriye yonelik nafaka talebinde bulunulmayacaktir.

5-MADDI MANEVI TAZMINAT
Birbilerinden boyle talepte bulunmayacaklardir.

6-YARGILAMA AVUKATLIK UCRETI
Taraflar birbrinden talepte bulunmayacagini ibra etmislerdir

7-MAL REJİMI
-Bosanma suresine kdr tapu mallari kimdeyse
Onun ustunde kalmaya devam edecektir,davadan sonra da talepte bulunamayacaklardir

-taraflar evlilik birligi icinde musterek kullandiklari"televizyon,buzdolabı,muzik seti" gibi beyaz esyalar ile evlilik oncesi edinilen kisisel esyalar ile evilik birligi sirasinda edinilen ceyiz ve ziynet esyalarini geri almislardir.

- Taraflar bosanmadan sonra evlilik birligine iliskin menkul mallar konusunda hic bir hak talebinde bulunamazlar.

-taraflar bosandiktan sonra gayrimenkuller konusunda da bosandiktan sonra ileriye dönük hak/alacak iddia edemezler.

-
*** MEZIG in memleketinden cocukarla yasamasi icin ev alinacak olup 150.000 bin tarafimca teminat verilecektir.
Evin geri kalan kismini ise mezig odeyecektir.
Benim verdigim para kadarlik kismi da tapuda cocuklarin ustune olacakir. Cocuklar 22 yasina kadar o gayrimenkulu satamayacalardir. Sozkonusu gayrimenkule ipotek/kefelet konulamayacaktir.
-sozkonusu gayrimenkul ayni sartlar devam etmek uzere yeni bir konut alinmasi sartiyla satilabilir. Evin o gunku degerinden cocuklarin ipotegi devam edecektir(ev degeri artacagi icin ipotek deyukselece tabi)
Fakat yeni alincak evin degeri 150binden az olamaz diye de ekletmis.
*** evinicine de esya parasi olarak tarafimca 25.000 tl verilecektir.

Fakat bu 150bin ve 25bin 2 yıl icinde mezig e odenecektir( bakarsin 6ay sonra elime para gecince oderim diuor.niyetim 1 yil icinde odemek,ama garanti olsun diye 2 dedim demisti)

8-TEMYIZDEN FERAGAT
Hakim boşadiktan sonra her iki taraf da mahkemeye temyizden feragat ettiklerine dair dilekce vererek bosanmayi gerceklestireceklerdir.

Bu protokol metinleri hazir oluyor.
Eminim bu maddeleri bu cumleleri eşim yazdi. 2 gunde anca döndügüne gore..
Adam mufettis zaten. Sanirsin sirkete ceza cikariyor. Avukattan daha avukat.
Itiraz yok,temyiz yok,ileriye donuk hak iddia etmek yok, yazilan sartlar kabul edilecek..
Baska da yol birakmamis.

Tabiki de tum protokole itiraz ettim! O da delirdi.
Sabrimi tasirma vs demis. Dunden beri aramadi hic.
2avukat sart buna, ben bunla basedip cirkeflesemem cunku. Seviyesiz sey.
Insan 9 yılin hatrina saygi duyar!!!
Bunlar nasıl madde bu nasıl bir insan müsveddesi. Bence sen avukat bul ona hazırlat protokolü seni enayi yerine koymaya çalışmış haysiyetsiz.

Çirkef ya.boyle adam gormedim ben.insan dusmanina yapmaz bunu.
Cocuklarimin annesisin saygim var diyor. Seni hayatimdan cikarmak istemiyorum,senin de beni cikarmani istemem..hatta enistelerinle,bacanagimla yine gorusmek isterim diyor.
Iyi bir insansin,seni insan olarak seviyorum diyor.

Ama davranislara bak! Salak miyim ben?bosaninca ne isim olur senle. Ne diye goruscem senle. Yuzune bakar miyim ki?
Kurtulursam dua edip kurban kesecegim sukur diye.. ailemden kimse onun yuzunu gormek istemiyor. Onun Mahalleden cocukluk arkadasi(6ay beraber calistik) mezig iyi bir insan,uyumlu...anlasilmayacak bir insan degil. Ama kocasi cocukluk arkadasim, abisi ölünce dagitti /toparlanamadi onda sıkıntı vardır dedi. Esimin bebekligini bilen yankomsumuz bile bunlar nasil bir aileymis bu oglan nasil boyle yapabliyor/ama zaten normal degildi gozumle de gordum simdi dedi.
Is yerinden mudurum de demisti bu adam sana olmaz diye/sorumsuz/bencil demisti.
(Kisiligini tam anlatmadim bile!)

Hasta midir nedir ya benim sinavim da bu demek ki. Tek basina ölecek gunun birinde bir köşede !

Yangından mal kaçırıyor heralde. Off mezig ya çok can sıkıcı bi durum. Allah kurtarsın ne deyim.

Seni resmen saf yerine koymuş . Yol yapıp boşamaya çalışıyor aklınca fazla fara vermeyecek. Sizi baya hafife almış

Yok artık bu maddeler ne böyle. Nolur yılmadan uğraşın bütün haklarınızi alın .mallar kimin üstündeyse onda kalır falan ne demek ya .size hiçbir şey birakmamis ki .siz onun anasının oturcagi evi öderken iyiydi ama dimi terbiyesiz. Nolur sonuna kadar uğrasın haklarinizi alın .siz 2 çocukla hayatta uğraşırken o sizin emeklerinizle gününü gün etmemeli. Pislik ya

Seni resmen saf yerine koymuş . Yol yapıp boşamaya çalışıyor aklınca fazla para vermeyecek. Sizi baya hafife almış
Gorur o. O saf saniyor. Efendi,kibar,uyumlu,hır gür sevmez onaylar hemen diye dusunmustur.

Buarada avukatima sormustum. Cok iyi degil ama cok kotu de degil dedi. Yapabilecekse sozunu ne ala dedi..
Bence ugrasma al cekil dedi.
Once bi protokol yapsin gorelim,bekleyelim demisti.(bu maddeleri yollamadim daha,bilmiyor)

Kisiliksiz, zaten tek cocuksun. Ölünce hersey cocuklarin olacak.Onlar adina para da biriktircekmis falan filan.. napcan yani tonla para mi birakcaksin. Malcanlısı!
Valla nasil durmusum bununla bunca yıl. Herkese yapar da bana yapacagini dusunmezdim..

Gorur o. O saf saniyor. Efendi,kibar,uyumlu,hır gür sevmez onaylar hemen diye dusunmustur.

Buarada avukatima sormustum. Cok iyi degil ama cok kotu de degil dedi. Yapabilecekse sozunu ne ala dedi..
Bence ugrasma al cekil dedi.
Once bi protokol yapsin gorelim,bekleyelim demisti.(bu maddeleri yollamadim daha,bilmiyor)

Kisiliksiz, zaten tek cocuksun. Ölünce hersey cocuklarin olacak.Onlar adina para da biriktircekmis falan filan.. napcan yani tonla para mi birakcaksin. Malcanlısı!
Valla nasil durmusum bununla bunca yıl. Herkese yapar da bana yapacagini dusunmezdim..
Bence maddeleri görse kabul etmez avukatında cnm . Emin ol başkasını bulur çatır çatır ona yedirir . Öyle karakterde bir adam . Çocuklarının hakkını al sonuna kadar.

Yok artık bu maddeler ne böyle. Nolur yılmadan uğraşın bütün haklarınızi alın .mallar kimin üstündeyse onda kalır falan ne demek ya .size hiçbir şey birakmamis ki .siz onun anasının oturcagi evi öderken iyiydi ama dimi terbiyesiz. Nolur sonuna kadar uğrasın haklarinizi alın .siz 2 çocukla hayatta uğraşırken o sizin emeklerinizle gününü gün etmemeli. Pislik ya

Aynen. Boyle protokol mu olur, tek tarafli bu dedim. Ne bu cocuklarla gorusme suresi dedim, benmi yanlis okudum dedim. Canta mi bu cocuklar 72gun ne demek,annenle mi kalacak dedim!
Kabul etmiyorum ben bunu dedim
(Daha velayeti de alacakti.zarzor ok dedi.aptal kafam bosuna uzulmusum zaten hakim bana verirmis ki..)

Benim moralimi bozma da,beni tehdit etme de,olabildigince iyi niyetli davraniyorum maddi manevi yardim edecegim diyrum da.. paragöz degilim diosun eywallah da bu yaptigin ne peki, sen beni milyarder mi saniosun da.. arabayi sattigimi soyluosun mal kacirmisim gibi davaniosun,araba icin kredi cektim diyorsn iyi de sen de bindin gezdin cocuklarin da bindi diyor(ozel araciyla ise gidip gelen benmisim gibi)
Evliligimiz gullukgulistanlikti da benmi nankorluk yaptim evi terkettim demis..

Ruh hastasi gercekten! Sinirlerimi bozuyor.ne sesini duymak ne yuzunu gormek istiyorum...

Bence maddeleri görse kabul etmez avukatında cnm . Emin ol başkasını bulur çatır çatır ona yedirir . Öyle karakterde bir adam . Çocuklarının hakkını al sonuna kadar.
Bence de. Hakim bile kabul etmez. Boyle velayet mi olur ki! Istedigim zman gelirim alirim 3gun benle kalacak vsvs.. ee ne anladim o velayetten ben..!
Haftaici ben bakcam, haftasonu o alip gitcekmis! Ollduuu

Uyaniktir o dişli hak hukuk bilen pençelerini cikaran biriyle yapamaz o.ezemez cunku onu. Kafasinda kurar da kurar. Acaba param icin mi geldi acaba çikari mi var benden,acaba yalan mi soyler, guvenemez de oyle.. cok zor onun biriyle birlikteligi.
Dua ediyorum kendi gibi birine denk gelsin diye!

Bence de. Hakim bile kabul etmez. Boyle velayet mi olur ki! Istedigim zman gelirim alirim 3gun benle kalacak vsvs.. ee ne anladim o velayetten ben..!
Haftaici ben bakcam, haftasonu o alip gitcekmis! Ollduuu
Böyle zaten mümkün değil 1.5 ay sende 15 gün onda öyle şey mi olur . İsteyen haftada bir gelir görür . Zaten bi işler çevirdiği sen onaylamadığında canavara dönüşüp çileden çıkmasından belli.

Aynen. Boyle protokol mu olur, tek tarafli bu dedim. Ne bu cocuklarla gorusme suresi dedim, benmi yanlis okudum dedim. Canta mi bu cocuklar 72gun ne demek,annenle mi kalacak dedim!
Kabul etmiyorum ben bunu dedim
(Daha velayeti de alacakti.zarzor ok dedi.aptal kafam bosuna uzulmusum zaten hakim bana verirmis ki..)

Benim moralimi bozma da,beni tehdit etme de,olabildigince iyi niyetli davraniyorum maddi manevi yardim edecegim diyrum da.. paragöz degilim diosun eywallah da bu yaptigin ne peki, sen beni milyarder mi saniosun da.. arabayi sattigimi soyluosun mal kacirmisim gibi davaniosun,araba icin kredi cektim diyorsn iyi de sen de bindin gezdin cocuklarin da bindi diyor(ozel araciyla ise gidip gelen benmisim gibi)
Evliligimiz gullukgulistanlikti da benmi nankorluk yaptim evi terkettim demis..

Ruh hastasi gercekten! Sinirlerimi bozuyor.ne sesini duymak ne yuzunu gormek istiyorum...
Bu arada şimdiki mallarınızı satar falan şerh koydurma hakkınız var hala evlisiniz sonuçta onları falan koydurun. Bu hasta adama kalmasın hiç bişey

Başından beri okuyorum durumunuzu. Dilerim ki boşanma sürecini hızlı bir şekilde atlatırsınız sonra da yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz, en azından bundan daha mutlu olacağınız kesin o yüzden içiniz rahat olsun.
Çok afedersiniz de tabiri caizse kudurup evliliği bitiren, elindekiyle mutlu olamayan , sanki bana yirmilik delikanlıymışçasına saçma sapan arayışlara giren, bunca yıllık sevgi bağını muhabbeti herşeyi silen atan kendisi, ama size sunduğu maddelere bakarsak dünyada bir tek kendini akıllı sanıyor köylü kurnazı eşiniz. gerekirse süründürün mahkemede uzasın bitmesin ama kabul etmeyin alabildiğiniz ne varsa alın zaten onlar sizin hakkınız bunca yılınızı vermişsiniz ona saysın bir zahmet , siz almazsanız başkalarıyla ezecek o paraları besbelli niyeti! Allah yardımınız olsun.

X