Gunaydin herkese,
Dun esim aramis 10bucukta.telefonum yuksek sesli olarak odamdaydi. Komsu kız gelmisti onunla oturmustuk biraz,cocuklara yemek yedirdim falan..sonra kiz da gitti.
Neyse odama geldim baktim 7dk once esim aramis. Eywah dedim 7dk ile kacirdik yine
Istemeyerek de olsa mecburen aradim ve teli cocuklara verdim. Onlar da sen nerdesin gelsene,arabaya bin gel hadi,napiyorsun sen orda falan dediler.. sonra diger ogluma verdim o da baba falan dedi.. konustular az biraz,bende yardim ettim tabi. Neyse esim dediki telefonu annene ver onla da konusayim..
Dunku olayindan sonra; anneme ve bize bagirmasi,bıçak olayı,kaba saba konusmalari.. buz gibiyim zaten ona karsi.
Alo megzo nasilsin napiyorsun dedi(sanki gecen gün esip gurleyen,kavga cikaran,apartmana bizi rezil eden o degilmis gibi,bunlar yasanmamis gibi)
Iyiyim x sen napiosun dedim.ama buz gibi sesim var,notr.
Aradiginda yemek yiyorduk,dus aldim,cocuklari yikadim,birazdan uyuyacaklar. Gormedim aradigini dedim. Olsun olsun onemli degil nasilsiniz dedi. Iyi dedim. Annen bugun dr a gitmis noldu dedi.
Sen nerden biliyorsun dedim.komsudan ogrenmis.(benim yuzumden mi gitti diye dusundu sanirim.)
Evet gitti dedim.hatta erkek kardesim ve esi gece bizde kaldilar gunduz de dr a goturmus annemi dedim.Niye gittigini konusamadik dedim.
....
Sonra dedi ki, gecen demistim ya sana arkadasin ablasi bosanma avukati diye dedi. Ben ondan protokol hazirlatacagim dedi,metin taslagini sana da getireyim dedi.
Gerek yok ordan buraya bunun icin gelmene,mail at yada fax cek dedim! Tamam peki dedi. Gorusmek istersen gidelim avukata dedi beraber dedi. Gerek yok ben kendim baska bir avukata gidip gorusurum dedim. Niye ki dedi? Ben de gidip haklarimi ogreneyim,neyi nasil yapayim bileyim dedim. Tamam peki bana guvenmiyorsan git tabi dedi(ama ona guvenmedigimi dusundu ve uzuldu gibi)
Yalniz ben 2500 dedi 2000 verdim dedi.fazla para verme,yemeye calisan avukat cok dedi.
Parasi onemli degil sen bunu dusunme dedim.(ama buzzz gibiyim)
Gidelim protokol yapalim,mahkeme gun veriyor ileri tarihe dedi.
Senin iznin onaylandi mi dedi.yok cvp bekliyorum dedim(6ay ucretsiz izin talep etmistim memleketime gitmek icin)
Gitmeden halledelim cunku mahkeme seni de cagiracak,git gel yapma dedi.
Beni gorup ne yapacakmis,gitmeyecegim ki avukat gitsin halletsin tek celsede dedim!!
Yok 1 kereligine ikimizi de gormek isteyecek hakim dedi.
Neyse bakariz dedim.
(Ama sinavdan sonra halletmek istiyorum bu isleri.1ay kaldi.niye boyle yapiyor anlamadim. Zaten bosanmıs gibiyiz suanda da..)
Haftasonu cocugu dr kontrolune gotur,ikisini de al gezdir dedim. (Ki ben de avukatla gorusmeye gidebileyim
.
Hs ekstrelerimizi bile cikarttim. Onun benim babasinin.) Bakalim gorecegiz.
Buarada bizim avukat 15bin istiyor olabilir mi ki? Kuzenimin arkadasi onermis. Esiminki de 2bin istemis. Yazık. Elinden hersey gidecek haberi yok
Konusacak birsey yoksa kapatiyorum artik deyip kapattim.
Ama genelde sesi sakindi. Gecen ki yasananlardan dolayi uzuldugunu hissettim..