evet canım kendi haline bırak.. yüz vermeye gelmiyor,şu an çok sinirliyim...klava:
Ahhh ya benklava:
kızıyorum kızıyorum düşünmüyorum.. sonra birden aklıma güzel şeyler geliyo güzel günlerimiz.. hüzünleniyorum
Ama beklicem hiç bişey yapmıcam güçlü olucam :umursamaz:
güzel günleride düşünme canm sil at.. onlar düşünüyor mu? geçmiş geçmiştir. geçmişle değerlendirme çünkü eskisi gibi olmuyorlar. ayrılık bile akıllarını başlarına getirmiyor hiçbişey ilk günlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki.. ahh ahh ilk günlere dönmek için neler vermezdim.. ona bağlanmazdım ozaman..............:sinifsinif:
Evet haklısın düşünse heralde çoktan arardızaten herzaman herşey güzel gitmiyo maalesef yaşayarak görüyoruz..
Bencede bağlanmıcaksın
BAĞLANMAYACAKSIN.. can yücelin şiiri gibiçok güzel gerçekten mafoldumben
canım karşımızdakini hemen tanıyamıyoruz ki.. bakıyoruz herşey güzel,iyi gidiyor ilk günlerde. sevgilimiz anlayışlı ilgili, hata yapınca özür diliyor.. rüyaa gibi.. gel de bağlanma... bağlandıktan sonra da büyü bozuluyor tabii.. senin sevdiğin adam bi başkasına dönüşüyor.. bunu nasıl yapar bu hale nasıl gelir diye şoka girip duruyoruz... çözümsüz şuan herşey benim için...mafoldumben
Haklısın canım
Üzülme ya inşallah herşey yoluna girer..
Düşünme sende bak bende düşünmemeye çalışıyorum.. o aramadıkça geçen her saniyede.. sanki biraz daha değerimi anlıyorum.. pekte değerim yokmuş hani gözünde.
Belki de biraz daha soğutuyo kendini.. belkide bilerek yapıyo?
Bilmiyorum bilmiyorum hiç bişy bilmiyorumm
Kendime bakıcam artık insanlara çok değer vermemeyi öğrendim.. en azından en çok değeri kendime vermem gerektiğini öğrendim.. Benden önemlisi yok..
Onun beni böyle üzmeye hakkı hiç yok..
Sende böyle düşün canım.. onu düşünüceğine birazda kendini düşün..
Kendim için ne yapabilirim fln diye.. başka şeylerle ilgilen boşver..
Benimde gözüm hep tlfnda kaç günden beri ama boşuna.. takan biri yok nede olsa...
evet canım haklısın.. benimkide aramıyor,aramız limoni zaten. bakalım nolacak ve artık nolacaksa olsun... bekliyorum bende.. değerimi anlıcak ama geç olacak.. evet güçlü duralım,kendimizi düşünelim.. onlar nasılda kendini düşünüyor,sinirlenince konuşmamayı takmamayı rahat rahat uyumayı nasılda rahat başarıyorlar.. bizde yapalım aynısını.. haftalarca çabaladım ama bugün bitti. artık hiçbişey yapmıyorum! isterse ayrılsın naparsa yapsın yaa...
Meraktayım bende ne yapmaya çalışıyo.. şaka gibi ya:) ağlancak halime gülüyorum şuan.. ama gülcem ona inat ağlamıcam.. çok ağladım artık yeter..
Cidden benimde onu aklım almıyo rahat rahat nasıl uyuyolar.. hiç bişy yokmuş gibi nasıl davranıyolar.. veya şuan düşünmüyo mu hiç napıyo bu kız diye nasıl diye.. anlamıyorum yaa bi ömür yetmez zaten anlamak için bunları.. ama daha fazlada kafamı yoramam..
Yapma bırak kendi haline..
Hayırlısı olsun diyorum ben artık..
eğer tartışma çok yaşanıyorsa bıkıyorlar canım. anlamaya çalışmak yerine anlamamayı tercih ediyorlar..hayırlısı ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?