Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahh ahh bir hafta gelmedim neler olmuş ya...ben bugün çok yazarım buraya... kuzuuuummmm...sen boyunu uzatmaya mı çalıştın bir haftada...kafana bastırmama gerek ver mı cüce haline dönmen için, iyiyidin geçen haftalar ve öncesindeki hayaller aleminde...çkma canım sen ordan, göm kafanı yine kuma...sen oraya aitsin...sen ve sen...başka da kimsecikler yok...ve hiçbir zaman olmayacak....:roflol::roflol:
cok salaksın. bazen içimi ne kadar baydığnı yüz ifademden hala daha anlamadığın için gerçekten cok salaksın...ne diyeyim Allah seni de böyle yaratmış,yapaak bir şey yokzemuszemus
ayy ne iyi adamsın yaa :asigim: öpücüklere boğarak uyandırıyorsun her sabah bu sabah yine hazırlamışsın kahvaltımı misler gibi temizlemişsin evimizi bi tatil günün var onda da beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun sana deli gibi aşığım demene de hastayım bu arada ben de sana