• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mafoldumben:gitme:
:olmaz::kızgın:
:sm_confused:Çok üzgünüm çoook
:mymeka::1no2:
:dilcikar::sinifsinif:

-tatlicadiarzu-

yahu sen harbiden zavallıymışın ya
sen ancak o işe yararsın
paylaşaçak neyin var
o işi yapmaktan başka bişeye yaramazsın sen

Ahh ahh bir hafta gelmedim neler olmuş ya...ben bugün çok yazarım buraya...
kuzuuuummmm...sen boyunu uzatmaya mı çalıştın bir haftada...kafana bastırmama gerek ver mı cüce haline dönmen için, iyiyidin geçen haftalar ve öncesindeki hayaller aleminde...çkma canım sen ordan, göm kafanı yine kuma...sen oraya aitsin...sen ve sen...başka da kimsecikler yok...ve hiçbir zaman olmayacak....:roflol::roflol:

Tek dinini bilen senmisin ? Cahilce konuşuyorsun..Komik..İşim olmaz senle..kaydirigubbakcemile3

Aşkım seni çok özledim yaaa.Daha dün gittin halbuki..Bu hamilelik beni iyice duygusallaştırdı....mafoldumben

seni tanıdığıma o kadar memnunum ki. sen gerçekten çok iyi birisin.geç oldu ama iyi oldu.iyiki tanımışım.

cok salaksın. bazen içimi ne kadar baydığnı yüz ifademden hala daha anlamadığın için gerçekten cok salaksın...ne diyeyim Allah seni de böyle yaratmış,yapaak bir şey yokzemuszemus

Burda olmayan erkeklerden bahsediyoruz değilmi:1rolleyes:

Pek öyle olmadığını sen de görüyorsun Elif..
Ben sadece sebebini merak ediyorum..
Hayatım hakkındaki bu kadar irdelemenin sebeplerini..fisfisfis

Sanırım kendi kafanda kurduğun benimse henüz 1 hafta önce öğrendiğim düşüncelerin senden soğumama neden olmaya başladı....
Yazık...

ayy ne iyi adamsın yaa :asigim:
öpücüklere boğarak uyandırıyorsun her sabah
bu sabah yine hazırlamışsın kahvaltımı
misler gibi temizlemişsin evimizi
bi tatil günün var onda da beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun
sana deli gibi aşığım demene de hastayım bu arada
ben de sana

Artık görmek istiyorum seniiiiii, şu işten erken çıkta geellll:gitme:

Back