Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün 3. gün oldu.. amacın ne anlamıyorum..
Ama bende aramıcam.. aramıcam işte inat ettim..
Senin bana yaşattıklarını bende sana yaşatıcam şimdi.. gerçi çokta takmıyosun ya..
3 gün oldu insan bi merak eder be.. nasıl iyi mi hasta mı yada ne bileyim ben..
Ama bunuda istemiyorum artık.. senden haber alana kadar bende bişy yapmıcam..
Bakalım çok merak ediyorum.. hem suçlusun hem güçlü..
Bana diyosun ya tartıştığımızda çocuksun diye.. sen benden daha çocukluk yapıyosun şuan ama bunun farkında bile değilsin......
Aramamak.. sormamak.. kaçmak.. nekadar olgunca sence?
Aman kime diyorum ben zaten anlamıcaksın hiç bi zaman beni..
Şimdi durdum sadece bekliyorum.. zor oluyo ama inan dayanırım..
Umarım bişylerin farkına vardığında çok geç olmaz senin için.. üzgünüm
Seni çooook seviyorum
yazmadan duramıcam canım..arasanda aramasanda farketmez,erkeklere ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.. Anca ayrılık olacak ve bizden sonra onların hayatını burnundan getiren bi kız çıkacak karşılarına,anca ozaman anlıcaklar..klava:
Haklısın valla yaranamayız yeni yeni anlıyorum
Açıkcası ayrılmakta istemiyorum sadece birazcık yapıcı olsun savaşsın bişeyler yapmaya çalışsın o bile yeter..
Şuan ki gibi kaçmasın tlfnları kapatmasın (genelde yüzüme kapatıyo çok kızıyo bağırıyo çağırıyo bi bakmışım ben kapatıyorum diyo ve kapatıyo)..
yani konuşarak herşey çözülür aslında ama konuşamıyoruz bi türlü..
Kaç defa böyle yaptı aramadı hep ben üstüne düştüm yapıcı oldum düzelsin diye uğraştım.. ama artık bende hiç bişey yapmıyorum acı da çeksem üzülsemde..
Nasılsa öylede üzülüyorum böylede
Ama böyle beklemekte çok zormuş. İyi yada kötü olumlu yada olumsuz bişey olsun artık yeterrrr kafamçokkarıştı
canım bende böyle bi dönem beklemiştim.. belirsizlik beni delirtmişti.. en sonunda ben adım atmıştım ve kısa bir tartışmadan sonra ayrılmıştık.. geri döndük,keşke dönmeseydimm... :sinifsinif:
bizimde iletişim problemimiz var,konuşmuyor. bugün nerdeyse çekip gidiyordum. bunca şeye rağmen mutlu değilsen giderim hayatından dedim. sadece sustu.... ayrılıktan sonra bişeylerin düzelmesi için herşeyi yaptım yeri geldi ilgili yeri geldi ilgisiz oldum,herşeyi denedim herşeyi.. ama tek taraflı çaba olmuyor.. bunca emeğime rağmen bitecek bu ilişki eminim.. çünkü huylu huyundan vazgeçmezz...:gitme:
Anlıyorum.. çok kötü gerçekten ama bu sefer adım atan taraf ben olmıcam.. olmıcam yaa
Olursam eğer pek hayırlı olucakmış gibi gelmiyo.. o yüzden birazda o bişeyler yapması lazım beni ikna etmesi lazım inandırması lazım..
Haklısın tek taraflı çok zor.. benimde genelde öyle oldu.. öylede üzüldüm böylede üzülüyorum..