Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

umrumda değil dünya..
ölüm böyle bişeymi..
damarlarımdakı kandan nefret ettım akmasın ...
kalbımden nefret ettım atmasın...
aklımdan gözlerımden kulağımdakı sesınden nefret ettim..
bırak benı bırak...
çık git hayatımdan
öldürüyosun işte beni
daha ne...
anılardan olanlardan sensız bu boş odalardan nefret ettım...
gitme nolur bırakma ellerimi nolurr ölüyorum
gitme nolurr gitmee bırakma düşersem kalkamam gitme..
aşkım nolurr gitme..
nolurr.

sana ulaşamadığım her gün,bana ulaşmadığın her gün biraz daha ölüyorum ..
yaşadığımız herşey bir hiçmiş .. ne acı .. hayat kadar sevmiştim seni.. gözlerinde aşkı bulmuştum.. nasıl bu kadar iyi rol yapabildin.. ve ben sana ikinci kez nasıl inandım..

istediğin kadar uğraş cabala unutmaya çalış ....
ama olmayacak yapamayacaksın bensizliğe dayanamayacaksın
ve sonunda gelip yalvaracaksın..........

direnme boşuna senin yerin benim yanım......benden başkası yalan sana......lmaz:

Size acıyorum..Vallahi..
Ağlanacak halinize gülüyorsunuz,yazık..
Boğulmak üzere olan bir köpeğin suda çırpınışları bunlar.sengözlerimebaksanab
Tencere kapak meselesi işte.Bulmuşsunuz birbirinizi.Aynı zihniyetler,aynı mantık..
Yazıkki sizle ilgilendiğimi umurumda olduğunuzu düşünüyorsunuz ama her biriniz kendi dertlerinize yanın bence..Kendi kapınız önündeki çöplerinizi süpürün.şakkıdı
Yeter düşün artık yakamdan..Düşün..Çamurunuzda kendi kendinizle uğraşın.Yada çıkmaya çalışın o pis yerinizden.Yıkanın,durulanın..
İğrençsiniz ya..Yemin ediyorum iğrenç:1closedeyes:
O kadar şey geliyor başınıza tek tek,ben ne ettimde yaşadım demiyorsunuz..,
Allah daha beter etsin benimle uğraşanı,adımı ananı..Ben anmıyorum sizde anmayın yahu.Bu kadar kıt mı aklınız,zekanız bu kadar düşük mü?Gerizekalılar..
Hadi takip edin..Hadi..Size yakışan bu.Pislikler..

haddimi mazur gçr..
senı ne bu kadar hıddetlendırdi?

hayır onların yanında değilim..
onlardan bu şekilde bahsetmenden çok yapma dediğim halde yapman üzdü ve kırdı beni
ben senin için onları ve olanları sineye çekerken, sen kılını kıpırdatmıyosun..
sana birşey yapıldığı zaman kin güdüyoruzda
bana yapıldığı zaman neden hep affedici tarafın BEN olmam gerekiyo..
çok yoruldum ya..
hep senin hayatına ayak uydurmaktan çok yoruldum
bugünümüde böyle hiç ettin
yine senin yüzünden bişeyleri erteledim, yapamadım
bu beni artık çok sıkıyo çook

offff bir bilsen aslında benim senden soğumam gerekirken senin benden soğumuş olmanın yanlış oldunğunu offf seviorum seni se vi yo ruuuummm
ama olmuyor ayrılmak istiyorum ama söyeleyemiyorum sana benden sonra bir başkasyla olmanı düşünemiorum buna dayanamam offf

sana git demek gelmiyor içimden ama kalda diyemem

seni okadar çok seviyorum ki aşkım seninde sevdiğini bilerek yine acı çekiyorum sonunda kavuşamayacağımdan çok korkuyorum ve sana mesafe koymamaın sebebi bu sana deliler gibi aşık olduğumu hayatımın anlamı olduğunu senle küs olunca bütün dünyanın durduğunu ve seni çoooook özeldiğimi hiç söyleyemedim sana ama ben seni çok özlüyorum ya şimdi yine kızdın yattın ama benide anla biraz ne olur seni çok seviyorum ve sonuna kadar seninleyim aşkım...

Sayfalarca yazdım sana.....yüzyüze konuşuyormuşcasına...ne çare....ama tekrar söylym...seni hep sevdm..sana tek yanlısım brz dha sabretmemek oldu..şu son olayla ilgili...kendi açıklamamı mı yapıym sana mı kızym bilmyrm....kızıyrm cnkü beni tanımıyormuş gibi davrandın...sormadın dogru mu diye...2 şeytanın lafıyla ipe götrdn....dogru degldi..açıklamaya calıstım dinlemedin.kaçtın....keske mutlu olsaydın..ama görüyorum degilsn....nefes alısından bilirm sni deglsn...ama umarm olrsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…