seni çok sevdim anlamasan da ,bilmesen de ,bilmek istemesen de, anlaşamıyoruz olmuyor olmadı desen de, seni gerçekten çok sevdim ben... tahmin ettiğinden daha fazla,hala tanıştığımız yere bakamıyorum yerinde bi virane olsa da oranın hala baktıkça içim sızlıyor..canım yanıyor,biliyormusun bugün işten gelirken düşündüm de bütün güzel anılar aklıma geldi bir bir, yaşayamadığımız, o kötü yaşanmışlıkların içinde kaybolup gitmiş küçücük güzel anlar... nasılda kucaklayıvermiştin beni o parkta şimdi seni dereye atarım diye nasılda kucaklayıvermiştin buralar çok engebeli yürüyemiyorum ben dediimde,nasılda sarılmıştın bana arabada,kollarının arasında dünyanın en mutlu insanı bendim belkide,kalp atışlarını duymuştum hızlı hızlı atan...nasılda yatmıştın dizime senden ayrıldıktan sonraki ilk görüşmemizde,tanışma hikayemizi nasıl anlatmıştım sana saçlarını okşayarak ee oğlan napmış ee sonra kız napmış diye nasıl sora sora anlattırmıştın çocuk gibi küçücük bir çocuk gibi...nasıl da yerdin her numaramı sazan gibi atlayıp yutardın herşeyi saf bi yanın da vardı bee, sonra nasıl 6 ay sonraki ilk karşılaşmamızda seni yine nasılda keklemiştik, carrefoura gitcez ama nasıl gidilir bilmiyoruz demiştik sen hemen atlamıştın ben götüreyim diye.arabadan çıkıp ben arabaya doğru yoldan yürürken gelene kadar nasıl da bakmıştın,nasılda bakışmıştık, iki yabancıda olsak artık gözlerime bakmasanda beni gördüünde bunlar da kaldı kırık kalbimin bir köşeciğinde...seni seviyorum....
Aramızda yaş farkı vardı.Benden küçüktü.Öncelikle çok iyi dost ve arkadaştık.Ama durum o yöne gidince engel olamadık.Fakat ikimiz içinde haksızlıktı devam etmek çünkü sonu yoktu.Şimdi çok iyi bi dostumu ve sırdaşımı da kaybettim.:çok üzgünüm:Ama bi şekilde ikimizinde yoluna devam etmesi lazım.İnşallah ikimiz de aradığımız sevgiyi buluruz:Saruboceq:
baba....sen bu kelımenın anlamını unutalı yıllar oldu..küçük kızın büüyüdü hemde acı cekebılecek kadar ...ellerımı nasılda avcunun içinde ısıtırdın bak babam ellerım büyüdü çok üşüyo... hayatından çıktık artık kendıne aıt yasantın evladın var bızım sucumuz neydı yoksa bızmı evlat olamadık sana..bak baba gene ağlıyo senın kuçük kekliğin...hemde sen ağlattın onu..tutamıyorum artık kendımı gözyaslarımda boğulassım var...sen bınlerce kılometre ötede mutlu ben bıraktığın yerde küçücük bı kız sanarken kendımı kocaman olmusum baba hanı parka gıdıcektık hanı sen hıç bırakmıycaktın beni...yoksun dımı...kandırdın benı hayatta ılk defa.BABAM seni çok özledım...hanı bızım şiirimiz vardı iclal dıyoduya ucak babama selam söle...getırmedılermı sana haberımı :a015: ben hala aynı güçle her gördüğümde içimde koparak fırtınalar sölüyorum UÇAK BABAMA SELAM SÖYLE....:a015:
varlığında bile yokluğunu yaşattın.
doğduğum günü üzülerek geçirmemi sağladın.
sağol yüreğim,iyi ki varsın(aslında yoksun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?