- 27 Mayıs 2009
- 762
- 153
- 133
gözlerine baktıgımda ask var mı gercekten dedim,sen inatla varoldugunu gösterdin.seni öyle bir sevdimki ben herseyi ezdim gectim sana geldim evlendik kuzum yine hayatımızın heranı gibi o da sasırtıcı oldu herhalde üzeerinde kot pantolon elindede gelin çiçegi yerine çiçek acmıs agac dalı olan tek gelin benimdir...heyecandan evet demeyi unutup tamam diyişin sonra bana sarılıp beni dakikalarca döndürüşün hala gözümün önünde melek yüzlüm...ve sonra o lanet zaman geldi hastalandım ben yattıgım yerde ölmenin nasıl oldugunu düşünürken gözlerinden akan yasları silmek için elimi yanagına koydugumda daha erken gitme dedin ya ben de direndim seninle yeniden dogdum lokumum ben seni bırakmadım sende beni sensiz bırakma...bu dünya da sensiz yasayamam ben sen nasıl bir askmıssın sensiz nefes alamıyorum ben...
evlendigimiz andan itibaren beni birkez olsun üzmedin lokumum bundan sonrada üzmeyecegine eminim SENİ ÇOOOK SEVİYORUM BİRTANECİGİM....:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
evlendigimiz andan itibaren beni birkez olsun üzmedin lokumum bundan sonrada üzmeyecegine eminim SENİ ÇOOOK SEVİYORUM BİRTANECİGİM....:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: