Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
telefonda benle neşeli neşeli konuşmana bayılıyorum kurban olsun aşkın senin sesine e mi kuzum :asigim: accık daha sabır çok az kaldı sonra yine kollarımdasın :asigim:
canim kocisim büyük gecmis olsun kiyamam sana ben evde durup dinlenemiyosun bile islerin yogunlugundan biran önce sagligina kavusursun insallah sen bize lazimsin babiskomuz
istanbul'a gelecektin doğum günümde ne güzel bütün sevdiklerimle berabere geçirecektik yeni yaşıma girişimi.. hain patron yüzünden ben antalyada sen izmirde olacaksın. olsun bizde bi gün sonra kutlarız. izmir ve sen bi arada sarhoş ediceksiniz beni içmeden :kedi:
kurban olurum sana askere gitmene kaldi bi hafta, aaaaaaahhh icim nasil hasretle yaniyor simdiden biliyormusun, ama sana hissettirmek istemiyorum ki üzülme diye. Seni ben cok seviyorum kecim be, cok hemde...
yüzünüze karşı direk tepki verildiği halde bu kadar geniş,saygısız ve bencil olunabilirdi... Allah bu hareketlerinizin karşılığınıi layığını versin en kısa sürede dilerim....:Saruboceq: