• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ne yaptım ben sana bu kadar sevgimmi fazla geldi verdiğim değermi yoksa şu zamana kadar senin için yaptıgım herseymi....belkide ben fazla geldim sana bilemem...ne yaptım sana bu kadarr içimi acıtacak kalbimi soğutacak kadar ne yaptım...

seni çok özledim be aşkımmmm :( aglıyorum evet. biliyorum kızıcaksın ama kendimi tutamıyorum napiyim ..sensiz geçen her günnn okadar zorkii hasretimsinnnnn..biliyorum sende gurbettesin sana dahada zorrr ama gitmekmi daha zor kalmakmı tartışılırr :( yanında olamasamda yüregim kalbim ruhum hep seninle askerim.. Seni Çok Seviyorum!

bu kadar kıskanç olduğunu hiç bilmezdim. ama esas sen bilsen ki ortada kıskanacağın bir şey yok gözün aydın...sevinebilirsin yani.... aslında ben senin nasıl biri olduğunu ilk evlendiğin zamanlarda anlıyordum ama yanlış anlıyorum herhalde diyordum.
yok artık bu kadar da cıkarcılık olmaz....
dertler bitti , buketim gitti di mi sekercim???
neyse yakında ( herseye rağmen hiç dilemem ) nasılsa yine dertlenirsin arayayım bari dersin ama bu sferde korkarsın o kıskandığın seyin ayrıntılarını duymaya...
ama güzelim beni yanlış tanımıssın, pasa gönlün bilir....

dayanmıyor gonlum bu acıya nasıl sılenecek 5 yıl ama kararlıyım yarın senden ayrılacam RABBIM guc ver bana ona bu sefer gerı donus yapmayım dayanayım onu gorunce boynana atlamak yerıne hesap sorayım neden bu kadar cok uzdun dıye benı ama gene aglamasın goz yaslarına kıyamam :( hala senı nıye dusunuyorsun ya sen 5 yıl oldu hala gelıp benı ıstemeden askere gıtmeye hazırlanıyorsun bır sozu cok gorup benı bekle dıyorsun neye guvenıp bekleyım soz vermıstın gıtmeden sozlenecektık koca bır yalancısın sen son sans ıstedın verdım ıste sonunda gene gerı adım attın ALLAH a havale edıyorum senı

Bu topik'e artik baska birsey yazmak istemiyorum..

Bakma oyle kirgin kirgin
Yuregim zaten perperisan
Durma oyle yorgun yorgun
Gucum tukenmek sinirinda

Yureginin sesine kulak verirsen eger
Anilar beni dogrular
Her anin hatrina
Ask da kat yanina
Beni gotur uzaklara

Sen benim en kiymetlimsin
En guzel vazgecilmezimsin
Sen benim hakikatlimsin
En derin icimdesin
Sen benim en guzel derdimsin

Gulme oyle soguk soguk
Uzmemek icinse gerek yok
Asktan adam benim lakabim
Aciyla beslensemde doyarim

Heyecan bittiyse eger
Bir ask ne fayda eder
Uzulme ben alisirim
Toparlanip kalkarim
Tutarim bir ucundan
Hayata yeniden baslarim

En guzel vazgecilmezimsin
Sevmekle bitmeyenimsin
Sen benim hakikatlimsin
En derin en icimdesin
Sen benim en guzel derdimsin...........................

Soz,Muzik:Kenan Dogulu/
En Kiymetlim.....

Kimsesiz odanda kış geceleri,
ıçin ürperdiği demler beni an!
De ki: Odur sarsan pencereleri,
De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran!

Sokağın tavanı kadar seviyorum seni hala btanem, çoookk özledim demek isterdim... :çok üzgünüm: off bee

bende insanım beee...söyleyip söyleyip sonra özürdilemenin hiç bir anlamı yok.içimi acıtıyosun...nişanlılık dönemimizi bile bana zehir ederek geçirttiğin için sana cok teşekkür ederim...gıcık şey.......senağlama

Saat 10:47
senin içinse 08:47
o kadar uzaktasın ki şimdi...
eskiden elimi uzatsam tutacaktım sanki..
ama cesaretim yoktu..uzatamıyordum bi türlü elimi..
korkaktım,ürkektim,cesaratim yoktu,yapamadım kahretsin!
şimdi cesaretimi toplasam bile öyle uzaktasın ki...
özlemekte fayda etmiyor ki..!
kavuşamayacağımı bile bile özlüyorum seni..
bu ne kadar ağır biliyor musun ?!
bilmezsin,bilemezsin sen!
senin hiç canın yanmadı bu hayatta hiç!
haksızlık bu haksızlık!

of aşkım kıyamam ben sana tez hazırlıcam diye harap oldum bitanem benim
artık bitsede kurtulsan o uyuz hocadanda yazmaktanda.
aşkım cok seviyorum seni biliyosun dimi bitanem
nazara gelmeyelim artık:nazar:

Back