Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu aralar bazı bazı bana kendimi değersiz hissettiriyorsun tatlım!.. Tabi senin bundan haberim yok.. Daha dökülmedim sana... Tez zamanda döküleceğim ama...
allahım üç gündür çok sinirliyim sana... dün yazdığın mesaj bile gönlümü almaya yetmedi sinirden nereye saldırsam diye bakıyorum sen eninde sonunda arayacaksın o zaman soracağım ben sana kötükedihüso
Canım artık şu derslerden kafanı kaldırsan.. Hiç mi ara vermiyosun ara bi ya.. ahh şu bi hafta geçsin sınavına gir çık görecez bakalım sınav bahane mi?:1closedeyes:
bu gunlerin aynisini sen de yasiycaksin emin ol yasiycaksin. kac hafta gecti insan en azindan allah tez zamanda kavustursun der.. gun gelip tek basina kaldiginda sakin beni aglayacak omuz olarak gorme. asla yaninda olmicam, asla.
Güleryüzlü, güzel kızım İnce belli, fidan kızım Gül dalında gonca kızım Çiçek gibi narin kızım benim ipek kızım Sevgi dolu o küçücük yüreğinde Derya gibi, Duygu dolu kalbin, geniş Dünya gibi Güler yüzün asılmasın güzel kızım Hayat kısa, İnce belin bükülmesin güzel kızım Başın dik ol, Narin tenin çizilmesin güzel kızım Temkinli ol, İnsanlara sevgi selin eksilmesin güzel kızım Ölçülü ol, Duygu bahçen sararmasın güzel kızım Mantıklı ol Öğüdümü tut ki kızım Hep mutlu ol.
askım yine yoksun gec geliyorsun yemeğini yiyip cayını içip hemen uyuyrsun seni çok özlüyorum üzülüyorumda sana sabah 8 akşam 8 inşallah en kısa zamanda işlerimiz yoluna girer daha yakınyerlere geliriz