• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bana bak patron bozuntusu..
altına son model mercedesi alıpta elinde son model telefonla dolaşmakla adam olunmuo..
para sende die kendini dünyanın lideri sanma..senden büyük allah var...
sözde çok yardımsever birisin ama senin içini ben bilirim...
kelsin bide başında saçın kalmamış ama artisliğinden taviz yok..
okadar paran var ama hala ne maaşıma zam var nede sigortam..
sana muhtaç olmasam kapıyı vurupp çoktaaan gitmiştimde...
elim kolum bağlı işte..
ama ahımı çok alıon bunu böle bil
...

of yaaaaaaaa canımı cok sıkıyorsun ya kendın yapıyorsun aynısını bend egorunc ekıyafetı kopartıyorsun gelde sınır olma eger bırseye kızıyorsan sende yapmıyacaksın bu boledır ohhhhhh sen yappppppppp bırsey olmasın ben yapınca kıyametler kopsun duzelt kendını duzelt kac yasında ınsansın yanlıslarını bır gorrrrrrrrrrrr kımse mukemmel deıl unutma

Bugün 'sen de kütüphaneye gel ;)' dediğinde koşarak hem de yalınayak gelebilirdim inan. Zaten kalbim duracak gibi oldu :) canımsın ya... Ama reddetmek zorundaydım. Sen de gidiyorum bile demeden çıktın. Umarım yanlış anlamamışsındır, ama dünden razı gibi görünmekte istemedim...... Ayrıca dışarı çıkmamın imkanı yok şu an, şeytan dürtse de..mafoldumben

Son düzenleme:
baştan her şeyi biliyordum değil mi? evet aslında biliyordum üzüleceğimi. ne pahasına olursa olsun başladım.
inan senden şuan ne isteyebilirim bilmiyorum. her şeyi bırak sevgilim ol desem ben yapamam.
ama şunu biliyorumki çok özlüyorum ve yine biliyorum dolduramıcam yerini. yanlış anlama doldurmaya da çalışmayacağım zira kimsenin yaklaşamayacağı, adını dahi anamayacağı kadar güzel bi yerdesin. hala büyülü bi kalkanın var üzerinde,kimseye adını andırmıyorum,kimseyi de sevgilim yapmıyorum...
iyi olduğunu düşünmek istiyorum ama iyi olmadığını biliyorum. dağıldın değil mi bebeğim? kim için olursa olsun kaldıramıyorum senin üzülmeni. değerli bişisin be. özel,güzel bi adamsın. hala seni görünce titriyorum...naparsan yap, kim ne derse desin iyiki girdin hayatıma...

kocacım sensiz hayat çekilmio çok özledim seni mafoldumben
sende beni özlüyosun biliyorum :asigim:
geçsin gitsin şu 43 gün kavuşayım artık sanaŞeniz
evimizi özledim seninle uyumayı sana sarılmayı :1hug:
sabah seninle uyanmayı özledimkaydirigubbakcemile
seninle kavga etmeyi bile özledim gelde kavga edek acıkkaydirigubbakcemile3

bitanecik iremim ve bitanecik kocam siziii çokk seviyorummm...
kızım bu gece deliksiz uyu emi annemm (biliyorum diş sıkıntın var)
baban nöbetçi ... beni yorma annemm...

benim akıllı kızım ,annesini hiç üzmeyen,sakin uslu kızım :nazar: :nazar:
o gece için sana çok teşekekr ederimmm a.s. a.s. a.s.

Ya gördün mü?
Onun üzülmesini istemezdim ama hayat bu işte bir yerlerinizden çıkacak elbet!
Bana yaptığınız ve yapmadığınız herşey!
Allahım öyle büyük ki..:lepi:

benden habersiz eve misafir cagırmandan nefret edıyorum...
kaprisi benım yapmam gerekırken senın yapmana dayanamıyorum..
yaptıgın hataların ustunu ortbas etmendende bıktım artık ben salak değilim..

evlılık bu muydu dedirtme bana eglatma benı.. yarın anneme gıdecegım umarım barısırız yoksa ilk küs ayrılıgımız olacak bir haftalıgına kadar..
senden daha çok uzuluyorum bunu BıL..

Back