• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

arınsak tüm kötü anılardan..
sen bana ben sana eskısı gıbı bakabilsek keşke!!
gök yüzüne bakar gıbı bakabilsek birbirimizin gözlerının taaa en içine...
sen bana hayat diye fısıldasan yıne ..
ben sana yüreğim desem..
kurban olduğum diye inletsen evi duvarları odaları..
ben sana desem yıne ölürüm sana manyak...
çok geç dimi..
artık gitme vakti..
gidecekmisin sahiden bırakacakmısın sımsıkı tuttuğun ellerimi..
git..
hadi cesaretın varsa terk et beni yüreğimi..
bırak..
uyurken bile tuttuğun inatla tuttuğun ellerimi bırak..
gitme...
bırakma beni
nolur...

Askisi....birgün eger burayi okursan ne güzel olur...bu buraya yazdigim ikinci mesaj bu ve ii oku...seni ilk günkü gibi cok cok seviyorum...seni her aksam o hep bekledigim yerde beklerken o senin gelecegin ani düsünüyorum...ve seni o her gördügümde heyanlaniyorum, seviniyorum...evimin günesi geldi diyorum...her zaman dua ediyorum Allah'a ki sana olan Askim her zaman artsin...SeNi SeViYoRuM...

tüm istediğm beraber yaşlanmaktı seninle...hayatım boyunca hep aynı kokuyu duymak istedim...ben hep aynı kişiye seni sewiyorum demek istedim...eger oylece bırakıp gitmeseydin aç kalırdım susuz kalırdım sennle...iş çıkısları seni beklerdim gene...ben her aksam birazdaha yorgun birazdaha yaslı gelıceni bile bile yine ozlerdim seni...tüm istediğm beraber yaşlanmaktı seninle...

Gece gece ne kavurması kuzum ya..akannehir
Sadece gırtlak oldun son zamanlarda:olmaz:
Anlıyorum sigarayı bıraktın bu yeme potansiyelinde bundan dolayı ama yeme aşkım yeme..Ağır ağır şeyler bunlar..
Hadi uyumana devam et sen..:teselli:

Back