Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

off gerizekalı of senin yüzünden site kenarlarında dert yanıyorum iyi mi ...ökküs olduğunu daha yeni anladım kendimi tebrik ediyorum bende çok gerizekalıymışım....lan öğrendin benim seni sevdiğimi bi eğleniyim dedin dimi...gerçi öyle demiceğni çok iyi biliyorum maksat böyle düşünerek seni unutmak..oluyo mu ?*hayır ...o kadar peşimden koştuğun halde ben hep olumsuz düşündüm..belki de sende hoşlanmıştın benden ama yok geri zekam bunu kabull etmedi çünkü etseydi seni asla bırakamazdım..şimdide bırakamıyorum ki ...sen o kadar geldiğin halde ben hep bir tekmeyle seni bağdata kadar gönderdim...ahh ahh şimdiki zekam olsaydı böyle mi olurdu belkide şu an da seninle beraber geziyo olurdum..kollarım da olurdun...benim anlamadığım nokta şu bay tınlamaz...okul açıldı 13.günde cesaret buldum seninle konuşmak için kolundan tutup durdurdum ökküsün trene baktığı gibi baktın sonrada gittin...ökküüüüssün işte...tamam geçen seneden gıcığın vardı geçen snee de ben kötü davranıyodum hiç istemediğim halde..ama beni konuşmaya zorlayan sen ben konuşunca konuşmadın..iyi halt yedin lan...hadi beni takmadın diğer arkadaşımı da takmamışsın hatta geçen sene yakın olduğun kızlarla bile canım cicim olmadın...bi sorunun mu var anlamadım ki dermanın olayım..ama ben gene de SENİ ÇOOK SEVİYORUMN

NOT: ÖKKÜÜS DEDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA HAKKETTİĞİNİDE KABUL ET!!!!!!!!!

canım kocam tammmm 12 yıl:1shok: geçti hiç aklıma gelirmiydi boyu benden kısa
okulun en yaramazı ama bir okadar da kızların gözdesi aslında çok yakışıklı
değildin :umursamaz:şeytan tüğü vardı sen de sanırımCADIARZUkarşima çıkdığın o
merdivenleri hiç unutmuyorum ya aslında ben okulun önünden bile geçemiyorum:sinifsinif:
seneler geçti gitti araya ayrılıklar:gitme:başka insanlar girdiakannehirama bak biz
birbirimizin kısmetiymişiz allah bizi birbirimize yazmış:Saruboceq:şimdi 1,5 yıldır evliyiz
aynı evde yaşıyoruz bazen bana rüya gibi geliyor opuyorumnanaktanbirde bebeğimiz
olacak inş :ecrin_bebek::ecrin_bebek:allah mutluluğumuzu daim etsin aramıza hiç
mutsuzluk girmesin seni çok seviyorum aşkım Şeniz

Cevap vermemen bana iyi bir cevap oldu..

Bugune kadar hep Allahima inandim, guvendim,tabii ki cok dersler aldim ama bana hepsi birer arti olark dondular, donuyorlar..eminim bu boyle surecek...

Biliyor musun dualarim hala hep seninle...

Zaman herseyin ilacidir derler, bakalim gorecegim.

Hakkinda, hakkimda en hayirlisi neyse, o olsun.

Sadece cok özledim... :gitme:
Seneye bu zamanlar insallah beraber olacagız askım,
dısarda yagmur yagacak, soguklar baslayacak ve biz sıcacık evimizde sarmas dolas oturup yagmuru izleyecegiz. Allahım bu günleri göster bize nolur, bitsin artık bu hasret :gitme:

Ben bunları nasıl aşacağımı bilmiyorum.. Büyük konuşmamak gerekiyormuş hayatta bunu öğrendim.. Bu başka türlü bir şey.. Adı yok.. Çok korkuyorum.. Seni kaybetmekten de değil korkum.. Mutluluğumu kaybetmekten... Oysa bütün mutluluğum sensin sanırdım ben hep... Ne değişti inan bilmiyorum.. Tek dileğim hakkımızda hayırlısının olması..

keşke her zaman görmemezlikten geldiğim hataların gerçekten olmasaydı... çok inandın bana çok güvendin bırakamaz dedin küstük kavga ettik ayrıldık barıştık yıllarca böyle devam etti. ama bak gün geldi sebepsizce terk ettim seni. şimdi pişman olmanın bi anlamı yok çünkü içimde ki duyguların en güzellerini anlayışsızlığınla yanlış tavırlarınla erittin. en güzelleri yok artık. kalanlar da yas tutuyor sana verdiğim emeğe herşeye boyun eymeme seni deliler gibi sevmeme.... öyle öfkeliyim ki niye bittik beni niye bu hale getirdin neden bu kadar zorladın bile diyemiyorum sana, ilişkimiz hakkında en ufak bişey söylemek istemiyorum. yaralarım kabuk bağlamaya başladı bile tek isteğim iyileşen yaralarımı kanatma sadece bunu yap benim için... sana yalvardığım günleri hatırla yapma bu kadar zorlama hata yapıyorsun birgün dayanamayıp çıkıcam hayatından o zaman çok acı çekiceksin çekicem demiştim ama kulak asmadın yapamazsın dedin biz ayrılamayız dedin işte bak bittim.... biz bittik...

umursamazlığını itiraf ettiğin için ve özür dilediğin için teşekkür ediyo sana sinirli sevgilin .... =) yaramaz bebeim benim ya .. neymiş mesajlaşmayı sevmiyomuş.. bikaç saniyeni ayırıp mesaj atamıyosun beni bekletiyosun sinir ediyosun yaa.... neyse yinede seni çok seviyo bebein.. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…