Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bi yanım hep seninle olmak, sonunda cok mutlu olacagımıza inanmak ve yaz geldiginde seninle o mutluluğu tatmak istiyor... diğer bi yanım, yine aynı hataya düşmekten korkup kendince çırpınıyor.. ve bu yaptıgımı dogru bulup sabretmemi söylüyor...

Sakın tek bir kelime daha ediyim deme.
Sakın tek bir yalan daha söyleme.
Niye biliyor musun? Çünkü, İNANIRIM!
Onca şeyden sonra, şimdi tek bir cümle et, beni sevdiğini söyle,
gerçek olmadığını bal gibi bilirim, ama yine de sana inanırım...
O yüzden, tek bir an bile beni gerçekten sevdiysen, sakın...

alıntı...

Unutma tekrarı yok hayatın! Anı yaşa! Dünü bırak , bugünü yaşa, yarını hayal et :) Erteleme .. Sev dünyayı,insanları ,yaşamayı.. Sevdikçe güzelleşir yaşam .. Tut hayatın ucundan .. Iskalama .. Ne mutlu ki dünü dünde bırakabildim .. Tok ve içten kahkahalar atabiliyorum .. Tekrar aşık olabileceğimin farkındayım! Yeni bir hayat şu andan başlıyor! Bu sefer daha az hatayla! Geçmişten ders alarak :) Hoşgeldin Hayat ..

iki yıl öncesine kadar hiç umudum ykken şaşırttın beni...
hem de çok...
hiç ummadığım bir anda bağladın beni kendine...
en içime kapanık olduğum anda...
iki yıl öncesine kadar çok çok güzel ama çok çok da zorlu geçecek bir ilişkiye başladık...
çok yorulduğum da oldu...
sabrediyorum...
beni yanıltmayacaksın biliyorum...
herşeye rağmen gamzelim...
ben seni çoook ama çoook seviyorum...
ömrümsün opuyorumnanaktan

senin seviyorum aşığım diosun ama lütfen belli et sevgini artık ,
sabrım taşıyo lmaz: aaaaa ne kadar nazlısın sen yaa :mymeka:
ben aşkımı sonuna kadar yaşamak istiyorum böle kısıtlamalarla ne kadar yürürki, ben sevgimi sana belli etmezsem mutlu olamam, "kaçan kovalanır " taktiğini hiç yapmak istemiyorum... anladınmı benii :mymeka:

Telefonlarına pek çıkmıyorum değilmi artık beni eskisi gibi inandıramıyorsun sende şaşkınsın biliyorum, çünkü beni hiç böyle soğuk ve mesafeli görmedin. Artık kabullensen iyi olur sana karşı duygularım btme noktasında belkide bitti ama benden ayrılmayacağını bildiğim için bu hayatı kendime daha fazla zorlaştırmak istemiyorum, Hayatımızdan sessiz sedasız çıkıp gitsen öyle rahatlıycamki anlatamam geleceksin diye ödüm kopuyor sende biliyorsun artık istenmediğini ama yine yüzsüzlük yapıyorsun, öfff kabusum olmak zorundamısınya,

Bacım öbür tarafta bıktım yazdın, şimdi de hala umutluyum diyorsun ama sen baştan ezilmeyi kabul ediyorsun... Çok zor çok!

zaman artık cok yavas geciyor. yaza kadar nasıl bekleyecegim bilmiyorum. hersey bi an önce olsun bitsin istiyorum hep.. bunun yüzünden üzülüyorum belkide,, akısına bırakmalıyım evet. ama bırakacak sabrımın son noktasındayım :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…