Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

yarın seninle bu güzel beraberliğe başlayalı tam 2 yıl oluyor. 2 yıldır her anımda sen yanımdaydın. hiç bıkmadım sıkılmadım. hergün sen hayatımda olduğun için şükrederek uyandım. sen beni hep dinledin hep anladım. sana bunu defalarca söyledim ve hiç bıkmadım. şimdi herkes duysun canım sevgilim hakan seni çok seviyorum....

Bakıyorum da -sevgi kelebeği- olmuşsun face'de... 'Aşkım X için ölürüm' falan yazmışsın. Yesinler senin aşkını :1closedeyes: Geberrr demek istiyo canım ama demiycem kaydirigubbakcemile3 Bu akşam geliyoruz, görüşürüz sevgilimm :1closedeyes:

Bitanecim kaç gündür hastayım dide yapmadıgım naz atmadıgım trip kalmadı sende söylenmeden çektin beni günlerdir (çekmede görklava: :) Seni cok seviyorum bitanem daha dikkat edicem söz. Yazdıgın mesajlarda cok hosuma gidiyor ama nazlıyım ya çaktırmıyorum canım benimmmmmmm.........

Biraz daha nazlanmayı düşündüğüm için ona söylemedim şimdi söylesem daha ugrasmaz yoruldu kac gündür :)

tam 2 yıl 2 ay 2 gun boyunca harıka bı masal yaasattın bana ve artık bıttı
uyandım ruyadan yoksun
yasattıgın hersey ıcın teasekkur ederım..ıyıkı çok sevdın benı iyiki çok sevıldım...
hattımızı kapattırmıssın yanı bukez gıdıs kesın... bugun burda nereye park edılır dıye arayıp sana sormadım
bugun sesını duymadan uyandım basım agırdı nazar olmussun okuyayım dıyen olmadı
cuma msjım gelemdı
çok ozlıycem senı
bılgısayarım bozulsa kım format atar gece ders calsıcam uyandır benı askım kıme dıycem yada uyandırınca ayılmam ıcın kım 1 saat konuscak
sevdıgın dızıyı ızlemeyıp benle konusmana ragmen benım dızım olunca reklam aralarında kıme can yarım dıycem KK da bunlar olmus dıye kıme anlatıcam okumasada bunları bıl gururm agır basacak ve asla sana donmeyecegım
hayatta hıcbırseyım az olmadı senın kadar ve hıcbırseyı ozlemedım senı ozledıgım kadar.... seni çok sevdım CıHANIM....

Sen beni hiç haketmemişsin..
Ah nefret edebilsem senden..
Keşke nefret edebilsem..
Oysa tüm hissettiğim deli bir öfke..
Nefret lazım bana..
Seni tamamen silebilmek için nefret doğmalı içime..
O da doğmadı; doğmuyor işte..

Bugün gene mesafeli ve soğuk konuştum ama uzun bir konuşmaydı, ne kadar heyecanlı ve telaşlı olduğunu anladım konuşmandan bizi kaybetmekten çok korkuyorsun biliyorum işte bu yüzdendirki bugün maddi yönden bizi rahatlatacak ne kadar imkan varsa serdin önüme ama yağma yok beyefendi seni bunca yıl bana yaşattıklarına pişman edeceğim, hani gitmek kolaydı neden gidemiyorsun, madem gitmiyorsun kalmanın formülünüde çözeceksin, şunu unutma maymun gözünü açtı, artık işin zor benimle.

Canimcigim senden nefret etmek istedim ama bir turlu basaramadim.....gercek olan su ki seni ne kadar sevmissem bir turlu ozleminden kurtulamiyorum... senin beni coktan unuttugunu biliyorum inan,artik benim de senden hic bir beklentim yok, merak etme, endiselenme yuregini ferah tut.,bol bol gez, eglen,tatil programlari yap, sozun kisasi ,keyfine bak.... beni sorarsan , iyiyim sadece artik gunduz feneri gibi dolanmaktan biktim,ilacsiz uyuyabilmek ve sadece yanimda beni seven tatli bir adam :kedi:istiyorum o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…