Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seni çok seviyorum aşkım,keşke seni bu kadar sevmeseydim ama seviyorum kim ne derse desin,kim ne yaparsa yapsın bütün dünyayı karşıma alacağımı bilsem gene seni seviyorum
yanındakı adama dıkkat et :mymeka:
kankan oldugnu soluo bı de aramızda kalsın demıstı ama ben senden hıc bı sey saklayamam kı
dikkat et işte tekın degıl o
İnat demek peki...
Şimdiye kadar sana inat yapmadım ama bundan sonra senin kurallarını oynuyorum sevgilim..
Sence yine sen mi galip çıkıcaksın bu inadınla
Cıx.. ıı ıh yanılıyorsun
Hayatimdaki degisik konumlarda olan iki erkek:
Her ikinizi de tebrik ediyorum, davranislariniz,beni yipratma cabalariniz, uyguladiginiz psikolojik baskilariniz altinda ezilmeme savasim suruyor...Allah korkum olmasa bu evrenden coktan cekip gitmistim..ama ben ilahi adaletin varligina inaniyorum, herkes yaptiklarinin bedelini bir gun, bir sekilde odeyecek,unutmayin bunu
sen haketmeyen kişilere değer vermeye devam et...hiç kimse umrumda değil :hulya:
zaten bi tek benim dediklerimi anlamak istediğin şekilde anlıyosun...yasakkelime
yarın öbürgün o koca kafana çok vurursun değerini bilemedim diye
sen bu duyguyu iyi bilirsin hatırlarsan bi kere yaşamıştın
yine aynısı olsun istiyosan söyle yorma beni ..