Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendine ya da herhangi bir şeye bela okudukça her şey daha mı iyi oluyor? Bunu mu istemiş oluyorsun? Daha çok bela çekiyorsun ve daha çok canın sıkılmaya devam ediyor, bunu söylüyorum ama kulak ardı ediyor başka şeyler söyleyip ay sus falan diyorsun, kötülüğüne konuşuyorum sanki. Bir yandan anlıyorum ama böyle gitmez ki. Bu dolunay da güneşinle kavuşumda olacak, evde huzursuzluk çıkmaz dilerim
Artık tut kendini, benimle ilgili, benim söylemem gereken şeyleri söyleme, yanlış şeyler söylüyorsun zaten, kaç kere uyardım, kontrolcülüğünü bırak artık ben bir bireyim, yanlışsa da yanlışı ben yapayım hatalar öğrenmek içindir mükemmel olamam yeter artık sal. Yeter lütfen yeter. Allah'ım bana yardım et, biliyorsun ne istediğimi, dualarımı...
Bir de doğru şeyleri söylemiyorsun bazen bilerek ya da bilmeyerek.. İnsanlara yanlış aktarıyorsun durumları, bazen aklının okunmasını falan bekliyorsun. Bir şey "başta kötüydü" demek başka, "kötü oldu" demek başka mesela, böyleydi böyle oldu demek başka, hep böyle gibi söylemek başka. İnsanların nasıl anlayacağını düşünmelisin, özellikle başkası hakkında konuşuyorsan. Şunu da muhtemelen ya hiç farkında olmadan ya da öneminin farkında olmadan yapıyorsun gibi geliyor bana; olaylara kendi yorumlarını katıyor gerçekten öyle/o nedenle olmuş gibi söylüyorsun, ama o sadece senin fikrin, bazen hiç alakası olmuyor yorumunun konuyla, bazen belli bir şekilde(çoğunlukla kötü) algılamaya çok odaklanıyorsun ve yanlış yorumluyorsun.
Gerçekten senden çok sıkıldım ve arkadaşlık etmek istemiyorum bencilliğin vurdumduymazligin insanlar üzerindeki baskın yani kırk kere de özür dilesen ben de biseyler değişmeyecek sana karşı ki yakın zamanda senin yüzünü herkesin göreceğini düşünüyorum.
Sen nesin kimsin benim.hayatimda ne kadarlik yer kapliyorsun sirf sevdigim adam icin sabrettim sevgi gostermeye saygi gatermeye cakistim sana ama sen bir itin vir boku degilsin olamzsn da bencil cikarci para g[öz ve vicdansiz merhetsiz insanin tekisin senden oyle nefret ediyorum kiii seni allah havale ediyorum engelli oglumu hiç gibi gorup diger torunlarini sahiplenişinin hesabini rabbim sorsun senden hasta evladima soyledigin o sozün kulagimdan hic cikmiyor. Rabbimden dilerim kii son nefesinde ogluk ve benden helallik istemen olsun. SENDEN İGRENIYORR NEFRET EDIYORUMM AH BI CIKSAN KARSIMA 10 YILLIK GORDUGUN SAYGIDAN ESER BIRAKMADIGIMI ANLICAKSIN OYLE AGIR KONUSACAGIM KI SINDIRE BILECEK MISIN ALLAH SENI DE KIZINIDA BILDIGI GIBI YAPSIN PİSLİK
Ah be baba. Evleniyorum ben yakında. Bir kere neye ihtiyacın var diye sormadın. Her şeyimi kendi başıma yapmak için çabaladım yanımda bile durmadın. Bir sebep yokken hem de. Hiç bir neden bulamazken bu saçma düşüncene böyle bir tercihte karar kıldın. Saygı duyuyorum yanlış anlama. Bu da senin tercihin. İnsan her zaman çocuğuna destek olmak istemeyebilir. Ama bugün arkadaşım bize geldiğinde düğünü ve kınayı yapacağını söylediğinde benim tanıdıklarım var dedin. İstersen yardımcı olurum dedin. Nerde yapacaksın kınanı diye sordun. Düğünün nerde dedin. Bir ev tuttum hayırlı olsun bile demedin bana. Nerde tuttun diye sormadın bile. Hiç ilgilenmedin hiçbir konumla. Kendi başıma yaptım. Yanlış anlama kendimle gurur duyuyorum. Zaten sana muhtaç olmamayı dilerdim de arkadaşıma bu soruları sorup-hem de benim yanımda- bana hayırlı olsun bile dememen zoruma gitti biraz ne yalan söyleyeyim. Canın sağ olsun. İyi bi baba değilsin ama iyi bir insansındır belki.