Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seviyormusun sevmiyormusun belli değil yoksa benmi çok şey bekliyorum sen hep düz bakıyorsun ben en ufak ayrıntıyı bile görüyorum birkerede ben anlatmadan gözlerime bakıp anlasan ne demek istediğimi

Aldım başımı gittim uzaklara belki dedim küçük bir ihtimal iyi gelir bu şehirden uzaklaşmak ama yok nerde daha beter oldum sayende.nereye gidersen git kafa , kalp seninle beraber geliyor işte.
İsterdim uzaklaştığım gittiğim her şehirde bırakayım seni , sensizliği , yaptıklarını , derdimi kederimi ... daha nicesini işte.
Dün yine rüyamda gördüm çok fazla görüyorum zaten anlamsız şekilde.
Sene olacak ama canım ilk günki gibi çok acıyor biliyor Musun ?
Nasıl kıydın sen bana böyle ya

Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Bana yaşattığın kötülükleri, hayatımda nelere sebep olduğunu anlatmak istiyorum. Ama bir faydası yok. Hepsini içime gömdüm.
Senden hiçbir beklentim yoktu. Yani olmasını istemiştim ama .. Ama illa olacak diye bir şart yoktu. Sadece beni insan yerine koysaydın keşke biraz.
Ben senin yıllarca yanında oldum. Bu sürede neler oldu biliyor musun? Benim hayatım mahvoldu.
Ben senin ağzından çıkacak her şeye önem verirken yıllarca senden belirli aralıklarla küfürler duydum. . Ama işte öyle biriydin ki o durumda bile bana kendimi suçlu hissettiriyordun. Hiç hak etmedim ya ben bunları.
Hayatımı nasıl mahvettin biliyor musun?
Her gece ağladım. Hayatımdaki herkesten uzaklaştım. Yemeyi içmeyi bıraktım. Her gören acıyarak bakıyordu ne oldu neyin var diye. Şehir değiştirdim. İşlerimi kaybettim. Paramı kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Ruh sağlığımı kaybettim. Psikyatriste gittim. Aylarca psikoloğa gittim. Sonuç elde var 0. Hiçbiri çözüm olamadı. o kadar kötü oldum ki bu seni beklerken geçen yıllarda, artık hem ruh sağlığımı hem kendimi kaybettim. Kaç ay hastane kapılarını aşındırdım. Sağlığımdan oldum. Dostlarımdan oldum. En önemlisi kendimden oldum hayallerimden oldum. Bütün hata elbet sende değildi. Ben de büyük eşşeklik ettim. Ama büyük payın var.
Sen benim sana olan sevgimin sadakatimin fedakarlıklarımın saygımın sadece yüzde birini bile tam bilmiyorsun. Çünkü izin vermedin.
Sen yüzde birini bile bilmediğin halde benim hayatımın içine ettin yıllarca.
Sen benim ne kadar incindiğimi kırıldığımı zarar gördüğümün binde birini bile bilmiyorsun.
Bu imkansız ama umarım bir gün her şeyin farkında olursun.
Karşına çıkan her insanda beni ararsın umarım. Karşına çıkan her insanda benim zamanında söylememe bile izin vermediğin küfürler ettiğin kızın yani benim; sana olan sevgimi, aşkımı, anlayışımı, saygımı ara. Ve elinin tersiyle nasıl beni ittiğini hatırla.
Bundan on yıl sonra bile, bana yaşattıklarını neden olduklarını kalbinin en derinliklerinde hisset. Canımı o kadar çok yaktın ki. Ama sen de bunları anlayacak sızlayacak vicdan yoktur. Bana yaşattıklarını kalbinin en derinliklerinde hisset ve beni, sevgimi, her şeyimi özle.. Pek sanmıyorum gerçi...
Canımı öyle çok yaktın ki
Seni Allaha havale ediyorum

Ummadığım şeyler yaşadım bu zamana kadar ...bazen iki kelam çok şey anlatıyor herkese ama sana neler söylesem de anlamıyorsun ben mi anlasilmazsim

Sen mi anlamak istemiyorsun ...

Bundan sonra bana saygın olmadikca benden saygı bekleme

Siz bana sırf sizi pohpohlamıyorum, haklı tepkiler veriyorum diye hayırsız, Allah senin eline düşürmesin gibi saçmalıklardan bahsediyorsunuz ya anne bazen, asıl sizin elinize düşürmesin inşallah beni... Kimseyi kimsenin eline düşürmesin...
Bıkmadın beni elalemle karşılaştırmaktan. Bilmem kim kahveyi nasıl köpüklü yapıyormuşmuş. Beni öyle bir gayem, amacım yok. Zaten 100 kere köpüklü yapıp 101. köpüksüz olsa sanki yıllardır böyleymiş gibi muamele görürüm. Bir çok konuda tamamen senin iyi anına denk gelmek mühim. Umurumda değil senin ne istediğin. Yorma kendini de beni de.
Ben buyum, neysem oyum. Sizin bana bıraktığınız zorlukları yenmeye çabalıyorum.

Keşke karşılaşabilseydik, bir gün aniden sadece bakkala diye çıksam o halimle de olsa görmeye razıyım seni. Hiç bir zaman gelmeyecek tabi o gün. İhtimal söz konusu bile değil. Tanıdığın en sevmediğin insan bile olmaya razıyım oysaki. Bu dünyada ki sınavımda sensin işte. Hiç olmayacak duaya amin diyorum.

Milletin çoluğu çocuğu beni ilgilendirmiyor anne. İl-gi-len-dir-mi-yor...
Yıllardır değersiz hissettim zaten, yeter.

Çoğunluğu ama özellikle seni hiç dinlememeyi düşünüyorum artık

Sen benim yaşımdayken sürekli iş yapıyor olabilirsin de ben isterken bana yaptırmayan sensin zamanında, bir de üstüne sürekli öfke falan görüp ilk seferde senin istediğin gibi yapamayınca üstüme geldiğinden falan bir şey yapasım gelmemiş olabilir mi anne sonradan?
Hiç dönüp kendine bakma, hiiiiç....

Şartlar uygun olsaydı çok eğlenirdik gibi geliyor bana...

Beni yokluğunla sınamasan keşke. Özlemekten, beklemekten, gelmemenden çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…