Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kendimi kötü hissediyorum. Az önce bir şey okudum. Aklıma senin kırıcı sözlerin geldi. Kendimi o kadar berbat hissettim ki anlatamam.. mutlu musun?

Mutlu musun sen? Yine senin yüzünden canım acıdı. Kaç yıl oldu hala iyileşemedim. Şuan çok mutlusun dimi? Başka kızlarla konuşuyorsundur belki de. Niye yaptın bunu bana ya? Sen başkalarıyla konuşuyorsun ama benim canım yanıyor. Niye bu kadar kırdın, incittin ki beni. Seni sevdiğim güne lanet edecek kadar neden mahvettin hayatımı? Hala şuan bile canım acıyor. Sense başkalarıyla konuşuyor mutlusundur

Artık sana kızmıyorum.
Sen olsaydın tanımayacaktım böyle bir adamı.
Sana minnet borcum yok ama.
Hakettim ben bunu hakettik.
Bu denli sevmeyi ve sevilmeyi.
Ruhuma ışık,günüme aydınlık olan adam.
Seni çok Seviyorum..

Zaten iyiliğini düşünen de kabahat oldu anne hep.
Anca bağır çağır. Ben iş güç yapmıyorsam sayende. Maneviyat lazım maneviyat, esas önemli olan o! Şu senin göstermediğin!
Söyleye söyleye, yora yora hayırsız evlat yapacaksın zorla galiba beni, bundan korkuyorum!

23 Nisann 2014 kopardılar seni benden. Uyandığımda odada bebek sesleri vardı ama artık sen yoktun. İlk heyecanım ilk annelik duygusunu tattıranım. Kokusunu alamadığım... Elimde bir kaç ultrason fotografıyla avunduguum yavrum.. Senden sonra 2 cocugum oldu. Onları her Sevdigimde aklımdasın. Acaba nasıl olacaktı kızmıydı erkekmiydi die iç geçirdiğim.. Cem Karacanın dedigi giibi hayatta hiç birşey im az olmadı senin kadar. Hiçbirşey istemedim seni istediğim kadar.. Ebedi hayatta Kucagıma alıp, öpeceğim koklayacagım seni.

Senin prangalarından kurtulup kendi yoluma devam etmem lazım anne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…