Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

inş bunu okuyorsundur.küçük bir kız çocuğu gibi mızmızlanmaktan ve ergen ergen davranmaktan vazgeç.bazen senin ortaokul en fazla lise bir öğrencisi olduğunu düşünüyorum.tavsiyem.hayat boş.şikayet ettiğin kişi bir gün ellerinden kayıp gidecek.öylece bom boş kalacaksın.değerli insanları ufak tefek bahanelerle şikayet malzemesi yapma.bunu en çok kendin için ruhun için kalbin için yap.herşey daha güzel görünebilir böylelikle gözüne

Madem iddia ettiğin kadar iğrenç bir insandım neden yıllarını heba ettin benimle
Ben söyleyeyim çünkü seninki kuyruk acısı
Bi bitmedi gitti
Yılanların kuyrukları uzun olur tabi sen de haklısın :)
Ne guzel de s..r ettim seni hayatimdan oh be!

Madden kıyamadın da keşke manen de kıyamasaydın anne. Esas ihtiyaç maneviyat.

Hani alinmadim dersin sabaha kadar uyuyamazsin ya iste öyle birsey

Ömür boyu korkarak yaşayacak olmak ne zor ya bilinçaltım nasıl temizlenecek gerçekten format atma olayı olsa keşke. Sen bir canisinnn sen korkunç bir insansınn
umarım yaşattıklarının fazlasını bir gün sende yaşarsın !

Canımı çok yaktın.
Kaç yıl yandı canım biliyor musun?
Söyleyemedim. Neler yaşattığını, bir kez olsun ağzımı açıp canım yanıyor demedim. Neden biliyor musun seni düşünüyordum.
Canımı istesen bir saniye bile düşünmeden verecek biriydim. Bir insandan bir kez ayrılırsın. Bir insanı bir kez yıkarsın. Bir insanı bir kez paramparça edersin. Bir insandan bir kez uzaklaşırsın.
Sen benden defalarca kez ayrıldın. Ulan ayrılmak için veda etmek için geri geliyordun. Ben yokluğunun takvimini tutuyordum. Günlerce yokluğunun acısını çekiyordum. Gün sayıyordum. Bazen 1. günün sonunda bazen 3.günün sonunda bazen 9 bazen 45 gün sonra geliyordun. Geliyordun derken lafın gelişi yani. Yoksa sen hiç bana gelmedin. Adımı söylüyordun, direkt başlıyordum seni dinlemeye. Ulan aklıma tüküreyim, seni seven kalbime tüküreyim, sen git onca hakaret et küfür et, istemediğini haykır, aradan bir gün geçmeden bazense 45 gün sonra dön gel ve seni bekleyen bir adet kız bul. O kız bendim evet. Seni hep bekleyen. Seni yıllarca bekleyen. Kaç yıl oldu saydın mı? 1, 2, 3 .. kaç oldu? Daha fazla oldu..
Sen benden yıllarca ayrıldın, sen beni yıllarca yıktın. Sen beni yıllarca paramparça ettin. Sen benden yıllarca uzaklaştın.

Çok canım yandı anlatamam
Ne istiyorum biliyor musun
Yazamıyorum buraya ama çok istiyorum
Çok canım acıdı biliyor musun, toparlanamadım ben.

Anne yeter artık ya. Övme bana başkalarını. Annesinin bir dediğini iki etmiyormuş. Senin sayende bir şey yapmıyorum ben, senin! Kendine bak önce! Kontrolcü, baskıcı, olumsuz, saygısız, öfkeli, aşağılayıcı vs. davrandın boş yere hep, elbette kendimi geri çekeceğim. İpimi versem yandım. 100 kere yapıp bir kere bir şey yapmasam hiç yapmamış muamelesi görüyorum. Her şeyi yapıp bir şeyi gözümden kaçırmışsam eyvah. İyi anına denk gelmek lazım anca. Yıllarca kendi ruh halimi korumaya, düzeltmeye çalıştım senin yüzünden, sosyal hayatta zorlandım. Pasif, korkutarak büyüttün beni! Onun annesi bu kadar değildir, rahatça içinden bir şeyler gelerek yapabiliyor demek ki... Ya da böyleyse bile yapımız farklıdır. Ben daha hassas biriyim demek ki ama sana kendimi beğendirmeye çabalamadım hiç yapmayacağım da, çünkü faydası yok, memnuniyetsiz birisin sen. Bir şey alıyorum sana içimden gelip sonra alakasız konudan kavga edince yüzüne vurmuş muamelesi yapıyorsun sanki ömrümüz boyunca hiiiç kavga etmedik. Karşılaştırıp durma artık bizi kimseyle! Ben özellikle beni yeren, üzen kimseye kendimi kurban edemem ayrıca kendimi unutup, sağlıklı değil bu. Ama sen böyle olmasaydın daha güzel olabilirdi. İçimden bir şeyler gelmesini engelledin.

Hayat içimdeki güzel şeyleri rahatça sunmamı hep engelledi...

Herşeyin üstüne bayram günü kalp kırdın ya daha diyecek neyim kaldı sana?

Bunları unutursam benide allah kahretsin.

Mutlu musun?
Bunlara neden olduğun için mutlu musun?
İçimden o kadar çok şey geçiyor ki. Bense sadece susabiliyorum. İçimden haykırıyorum ama duymuyorsun.
Canım acıyor.
Canım çok acıyor ama.
Keşke çok farklı olsaydı.
Bir şeyler çok farklı olsaydı.
Canım bu kadar yanmasaydı.
Bulmuşsundur dertleşecek birini sen.
Canımı yaktığın için mutlu musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…