Canımı çok yaktın.
Kaç yıl yandı canım biliyor musun?
Söyleyemedim. Neler yaşattığını, bir kez olsun ağzımı açıp canım yanıyor demedim. Neden biliyor musun seni düşünüyordum.
Canımı istesen bir saniye bile düşünmeden verecek biriydim. Bir insandan bir kez ayrılırsın. Bir insanı bir kez yıkarsın. Bir insanı bir kez paramparça edersin. Bir insandan bir kez uzaklaşırsın.
Sen benden defalarca kez ayrıldın. Ulan ayrılmak için veda etmek için geri geliyordun. Ben yokluğunun takvimini tutuyordum. Günlerce yokluğunun acısını çekiyordum. Gün sayıyordum. Bazen 1. günün sonunda bazen 3.günün sonunda bazen 9 bazen 45 gün sonra geliyordun. Geliyordun derken lafın gelişi yani. Yoksa sen hiç bana gelmedin. Adımı söylüyordun, direkt başlıyordum seni dinlemeye. Ulan aklıma tüküreyim, seni seven kalbime tüküreyim, sen git onca hakaret et küfür et, istemediğini haykır, aradan bir gün geçmeden bazense 45 gün sonra dön gel ve seni bekleyen bir adet kız bul. O kız bendim evet. Seni hep bekleyen. Seni yıllarca bekleyen. Kaç yıl oldu saydın mı? 1, 2, 3 .. kaç oldu? Daha fazla oldu..
Sen benden yıllarca ayrıldın, sen beni yıllarca yıktın. Sen beni yıllarca paramparça ettin. Sen benden yıllarca uzaklaştın.
Çok canım yandı anlatamam
Ne istiyorum biliyor musun
Yazamıyorum buraya ama çok istiyorum
Çok canım acıdı biliyor musun, toparlanamadım ben.