Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anne gerçekten acayipsin ya. Şuradan bunu alırken böcek vardı dedim, Allah Allah ben alırken hiç olmuyor böcek dedin. Dışarıda balkonda duran şey, böcek dediğin her yere giren şey, yaz aylarındayız. Sanki aşırı düşük bir ihtimalden, imkansız bir durumdan bahsediyorum. Valla onca yıldır delirmediğime şükretmeliyim bu tarz bir çok laftan sonra. Şaşkına çeviriyorsun beni. Ama kendimden şüphe ettirdiğin konular olmadı değil, hayatıma da etki etti sürekli gerizekalı muamelesi yapmaların. Öz güvenimi düşürdü. Aslında hiç de öyle değilmişim ama hala kurtulamadım bazı şeylerden.

Son düzenleme:
Offf gitmissin iste kalacam dedin bir gece. Hemen gel yine basima. Yaw bilmiyorum. Keske eskisi gibi asik olsaydim. Ama simdi bana skinti geriyorsun daha cok. Yani iyi yanlarin da var ama ne muhabbetin muhabbet ne tavrin cekilir. Poff

biraz önce seni izledim.kulladığın bir cümle beni benden aldı.huzunlndim duygulandım.önce güldürdün sonra ağlattın.daha fazla izleyemedim.

Sizin bu yaptığınız resmen dedikodu. Saçmalıyorsunuz.
Ortada kayda değer bir şey yok resmen gereksiz altını deşiyorsunuz bir şeylerin...
Hayır diyelim ki öyle, size ne? Büyütülecek bir şey değil ki, kendi kendine eğlenmiş olur.
Çok rahatsız oldum ya.

Seni affetmiyorum.
Hayatımda tanıyıp da tanıdığıma en büyük pişmanlık duyduğum tek kişisin.
Hayatımın mahvolmasına katkın o kadar çok ki.
Üzüntüme katkın çok büyük.
Hayatımda kötü giden her şeyde katkın o kadar çok ki.
Senin için onca yıl döktüğüm tüm göz yaşlarım için yazık olmuş.
Bana yazık olmuş.
Seni Allaha havale ediyorum.
Bana yaşattığın ve neden olduğun şeylerin acısını kalbinde vicdanında hep hissetmen dileği ile.
Bütün neden olduğun gözyaşlarına, kalbimi kırdığın gecelere, acillik olacak seviyeye getirdiğin günlere ve
en önemlisi sağlığımı ve hayatımı mahvettiğin her şey için sana geçmiş en küçük hakkımdan en büyük hakkıma kadar bütün haklarım sana haram olsun. Bu dünyada karşılığını görmeni isterim.
Allah a havale ediyorum seni.

haspam bence işe bilmediğin şeyleri burnunu sokmamaya çalışarak başlamalısın.böylece hayat senin için daha renkli olur ne dersin.anlamsızlığın içinde kaybolma

Anne sana kötü yönlerimi nasıl anlatayım? Herkes kendini iyi anlatıyor diyorsun da. Ben hayatta gayet her şeyi anlatabilecek, kendine zararı dokunabilecek kadar dürüst bir insandım ama insanlar anca bunu kullanmayı veya seni değersiz görmeyi bildikleri için ister istemez azaltıyorsun. Hem ortada bir şey yokken bile beni suçlu çıkarıp kullanabildiğin bilgiyi kullanıyorsun yani sinirli anında. Niye söyleyeyim sana? Beni iyice kır diye mi?
Bir konuşma anında anlatıyorum yani. Evet kendimi çok anlattığım anlar oluyor -ki bu sana karşı daha azdır dışarıya göre- çünkü en iyi kendimi biliyorum. Ve anlaşılmadığım, haksız çıkarım yapılan çok an olduğu için geriliyorum ve bir dürtü yaptı bende sanırım(bir süredir azaldı), biraz da işte iç dökme çünkü yoruluyorum, bunalıyorum gerçekten bazı konularda. Ama illa övgü ile anlatmıyorum, öyle bir amacım yok. Kendimi biliyorum ve daha çok bilmeye, bildiklerimi kötü geliyorsa olabildiğince iyileştirmeye çalışıyorum ve çevreme baktığımda beni gerçekten bilen biri yok, keşke olsa da o anlatsa.

Son düzenleme:
Ama biliyor musun anne, bence otuzumdan sonra seninle biraz daha iyi anlaşıcaz gibi geliyor bana. Tamamen demeyeyim ama biraz daha denge kurabilicez gibi hissediyorum.
Hayırlısı bakalım.

Önce kendin önemlisin bu hayatta. Ama her şeyin aşırısı zarar.
Çok "ben" deyip ego patlaması yaşamak da çok "başkası" deyip kendini değersizleştirmen de. Ruhunu koruman, kendini tanıman lazım.

Konuşmanın devamını getiremedim sana, çünkü genelde anlamıyor üstüne de bir noktada "tamam tamam yeter" deyip susturuyorsun, buraya dökmek istedim içimi. Zaten anlamazsın dediğimde de alaycı şekilde güldün, klasik sen işte.. Zaten anca bu yani benim olayım, bir yerlere yazıyorum kendi kendime. Anlaşılmak, özellikle en yakınlarım tarafından zor oluyor. Keşke biri sustuklarımı da anlasa mesela, gerek kalmasa anlatmama. Benim sana kendimi kapatmamı sen sağladın anne ve beni pek tanımıyorsun haliyle, kendimle ilgili özellikle iyi bir şey söylediğimde ağız burun büküyorsun falan... Fırsat vermedin ki hiç.
Beni kıracağını, ruhuma iyi gelmeyeceğini, yeterince samimi olmadığını, uyumlu olmadığımızı, anlamayacağını, ön yargılı olacağını düşündüğüm, hissettiğim insanlara kapalıyım. Closed.
Hoş genel olarak kapalı, güvensiz bir insan yaptı bu beni biraz çünkü çabalasam da faydası çok az oldu, kime ne kadar açık olacağımı sezgilerimle anlamaya çalışıyorum, bazen de deniyorum(genelde pişman oluyorum).

Bundan 2 yıl önce ayrıldık, sen eski sevgiline geri döndün ve şuanda evlisin. Eski sevgiline döndüğünü, onu tercih ettiğini öğrendiğim zaman çok üzülmüştüm hatta o gün sabaha kadar ağladım. Bu acı nasıl geçecek diyordum ama geçti. Sen zaten hiç benim olmamışsın. Biz bile olmamışız hiçbir zaman. Sadece ben seni sevmişim, ben özlemişim, ben beklemişim. Sense hep onu düşünüyor, özlüyordun. Çok yıprattın beni. Sen gittin evlendin beni de insanlara karşı şüpheci, kimseye güvenmeyen biri yaptın. Sen mutlusun, ben ise senden sonra kimseyi istemedim. Kendi kendime mutlu olmaya çalıştım hep. Keşke karşıma hiç çıkmasaydın. Keşke seni bu kadar çok sevmeseydim. Sevgimi senin gibi gereksiz birinde o kadar çok tükettim ki karşıma çıkacak birine karşı verecek sevgim kalmadı. Senin yüzünden kimseye güvenemez oldum. Umarım bana yaşattıkların, beni üzdüğün senin yanına kalmaz. Ahlarım umarım seni rahatsız ediyordur.

Anne sırf işine gelmediği için böyle kötü konuşuyorsun.
Bana artık sinirli, öfkeli falan deme! Abartılı ya da doğru olmayan yakıştırmalar yapma!
O sensin, senden ala öfkelisi yok!
Durduk yere bir şey yapmadım ben hiç ama senin tabi her şeye hakkın var dimi! Senin için normal!
İnsanı zorlayıp zorlayıp sinirlenme diyemezsin ya... Bazı anlar gerçekten daha çok sinirleniyorum elimde değil, sürekli aynı muhabbetleri duya duya. Zamanında kırıldığımı anlatmaya çalışırken bile "ne yaptım ki?" diye boş bakışların çok acayipti gerçekten, normal değil anne yaptıkların, insanı kırıyorsun! Ne yaptın ki, herkes yapıyor ki? O zaman sana yapıldığı zaman niye ağlıyorsun ve hak etmediğini düşünüyorsun?
Beni öfkeyle büyüten sensin, bende beğenmedikleriniz varsa babam dahil dönüp kendinize bakın! Ki sana rağmen iyiyim, kendimi biliyorum, farkındalığım var çok şükür! Düşünmeden dümdüz ilerlemiyorum...

Son düzenleme:
Kızım biliyorum 2 yas sendromu zor ama sanki sende biraz zorluyor gibisin

Senelerce cefasını bana çektirip Sefa’sını başkası ile sürecek olman ne kadar hazmedilir birşey ? Yüreğim ağzımda bekledim be senelerce !
Günlerce uyumadan işe gittim sağ olduğunu bileyim sadece bi haber ver diye elimde telefon bekledim günlerce sabahlara kadar dua ettim gittiği her görevden sağ Salim dönsün diye.
Dünyanın fedakarlığını yaptım senin için herkesi karşıma aldım evet senden geriye kalan kendimi yiyip bitirdiğim en bariz cümle KEŞKEEEEE ! Keşke tanımasaydım seni sende hakkım o kadar çok ki zerre helal etmiyorum.Çok şey var diyecek ama neyse ...
Benim senelerce çektiğim cefanın sefasını o kızla sürdürmesin inşallah Allah sana.

Bana yaşattıklarından dolayı seni hiçbir zaman affetmeyeceğim. Allahından bulursun inşallah. En iyi anında bile aklına gelirim umarım. Hayatıı öyle mahvettin ki. Allahından bul.

Bu 3. Aldatilisima mi uzulsem senin gibi bir o.uze 8 ayimi heba ettigimemi uzulsem. Neye uzulsem ben bilemedim. Ben mi cok safim yoksa sizin gibi cakallar mi beni buluyor. Allahım nolurrrr artik karsima sadakatten bir haber adamlarimi cikarma karsima nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…