- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Ban yemek yok dimi
Senin allah bin belanı versin pislik gerizekalı şerefsiz sen kimsin nesin insan demeye bin şahit istersin. Hacca gitsen millet şeytanı bırakır seni taşlar. Evlat olsan sopayla sevilirsin. Allaha havale ediyorum seni. Bu zamana kadar beni ben olmaktan çıkaran, kendimi değersiz hissetmemi sağlayan, özgüvenimi zedeleyen, canım ailem ve sevdiğim hariç canımı yakan ne kadar insan varsa topunun burdan taaa .... allah sizi kahretsin inşallah sürüm sürüm sürünün bana yaşattıklarınızın on katını yaşayın. Ve sen sevgili kuzenim, her zaman arkamdan iş çevirdin orda burda hava atıyorsun beni eleştiriyorsun sürekli daha dün evde zeytin bulamıyordun ne oldu ellibir ekrana benzeyen bir koca buldun da şahtın şahbaz mı oldun gözümün kenarı. Üstelik en yakın arkadaşının sevgilisini ayarttın. Kime neyin havasını atıyorsun. Beni küçümsemeye uğraşacağınıza dönün bir aynaya bakın önce komiksiniz. Yanarım yanarım size verdiğim değere yanarım. Hani nikah şahidin bile yapmadın beni sözde çok yakındık... gittin o ka*arı yaptın. Sonra nişanıma geldin tepsiyi ben tutayım dedin, tutturur muyum he sana tepsi girsin. Ben seni canımdan çok sevdim kardeşim yerine koydum sen arkamdan kuyumu kazdın. Seni de allaha havale ediyorum. Sevgili aşkım, seni çok seviyorum ama bazen beni delirtiyorsun benim isteklerim önemsizmiş gibi davranıyorsun ama şunu bil önce benim isteklerim önemli tamam mı sen dingonun ahırından kız almadın eşek gibi yapacaksın kusura bakma. Ayrıca en çok beni seveceksin aileni o kadar sevme. Ben ne dersem o olacak. Öpüyorum seni çok özledim. Sevgili ailem, sizi de çok seviyorum siz benim canımsınız bazen üzülüyorum bazı şeylere ondan bu kadar tepki gösteriyorum belki sizi de üzüyorum bunun için pişman oluyorum lütfen beni anlayın sizde. Tek derdim anlaşılmak. Sizi çok seviyorum.
Şerefsiz iş arkadaşlarım, sizin yüzünüzden ne sıkıntılar çektim allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah benim çektiklerimin on katını yaşarsınız. Siz bedduanın en güzellerine layıksınız.
Oh be rahatladım

Şerefsiz iş arkadaşlarım, sizin yüzünüzden ne sıkıntılar çektim allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah benim çektiklerimin on katını yaşarsınız. Siz bedduanın en güzellerine layıksınız.
Oh be rahatladım