Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ban yemek yok dimi Senin allah bin belanı versin pislik gerizekalı şerefsiz sen kimsin nesin insan demeye bin şahit istersin. Hacca gitsen millet şeytanı bırakır seni taşlar. Evlat olsan sopayla sevilirsin. Allaha havale ediyorum seni. Bu zamana kadar beni ben olmaktan çıkaran, kendimi değersiz hissetmemi sağlayan, özgüvenimi zedeleyen, canım ailem ve sevdiğim hariç canımı yakan ne kadar insan varsa topunun burdan taaa .... allah sizi kahretsin inşallah sürüm sürüm sürünün bana yaşattıklarınızın on katını yaşayın. Ve sen sevgili kuzenim, her zaman arkamdan iş çevirdin orda burda hava atıyorsun beni eleştiriyorsun sürekli daha dün evde zeytin bulamıyordun ne oldu ellibir ekrana benzeyen bir koca buldun da şahtın şahbaz mı oldun gözümün kenarı. Üstelik en yakın arkadaşının sevgilisini ayarttın. Kime neyin havasını atıyorsun. Beni küçümsemeye uğraşacağınıza dönün bir aynaya bakın önce komiksiniz. Yanarım yanarım size verdiğim değere yanarım. Hani nikah şahidin bile yapmadın beni sözde çok yakındık... gittin o ka*arı yaptın. Sonra nişanıma geldin tepsiyi ben tutayım dedin, tutturur muyum he sana tepsi girsin. Ben seni canımdan çok sevdim kardeşim yerine koydum sen arkamdan kuyumu kazdın. Seni de allaha havale ediyorum. Sevgili aşkım, seni çok seviyorum ama bazen beni delirtiyorsun benim isteklerim önemsizmiş gibi davranıyorsun ama şunu bil önce benim isteklerim önemli tamam mı sen dingonun ahırından kız almadın eşek gibi yapacaksın kusura bakma. Ayrıca en çok beni seveceksin aileni o kadar sevme. Ben ne dersem o olacak. Öpüyorum seni çok özledim. Sevgili ailem, sizi de çok seviyorum siz benim canımsınız bazen üzülüyorum bazı şeylere ondan bu kadar tepki gösteriyorum belki sizi de üzüyorum bunun için pişman oluyorum lütfen beni anlayın sizde. Tek derdim anlaşılmak. Sizi çok seviyorum.
Şerefsiz iş arkadaşlarım, sizin yüzünüzden ne sıkıntılar çektim allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah benim çektiklerimin on katını yaşarsınız. Siz bedduanın en güzellerine layıksınız.

Oh be rahatladım

Sen ben çalışınca benden memnun olacaksın anca anne de benim pek umurumda olmayacak muhtemelen o zaman, sadece rahatlayacağım artık üzerime pek gelemeyeceğin için. Ben kimseyi memnun etmeye çalışmadım bu zamana kadar, içimden geldiği gibi davrandım ya da yapabildiğim kadarını yaptım... Çıkan bu, yapacak bir şey yok.
Bir çocuk için şartlı davranışlar hoş değil...

Hahaha, sen bir şeyleri gözünde fazla büyütüp abartırken ben bunu yapmadan bir şeye tepki verince "bilemezsin ne olduğunu" diyorsun ya hayret ediyor ve gülüyorum. Olay tamamen zıttıma gitmek.

İnşallah gelmezsin o gün oraya gelmemelisin gelir misin onu da kestiremiyorum ama seni asla ve asla görmek istemiyorum bitse de kurtulsam düşünmekten beynim yandı inşallah gelmezsin be !

Keşke tanımasaydım seni keşkeeee ! Yeter Allah’a yakın bana uzak olun düşün yakamdan hayatımı bitirdiniz hepinizi Allah’a havale ediyorummm hepinizi

Sana ihtiyacım vardı. Sana söyleyemedim ama ellerimi tutmana ihtiyacım vardı. Benimle olmana yanımda olmanı isterdim. Biraz zaman vermeni isterdim. Sesin çok güzel. Sesini duymaya ihtiyacım vardı benim. Keşke gitmesen.. Lütfen gitme bitanem. İzin ver seni seveyim. Ben seni sevmek sana aşık olmak istiyorum. Şuan karmakarışık bir haldeyim.
Ben sana gitme diyemiyorum ama gitme sen, hisset ve benden gitme.

Neredeyse her gun aklima geliyorsun. Daha onceden de geliyordun zaten. Aslinda bakarsan o kadar daginik dusunceli bir insanim ki gun asiri bir cok kisiyi zaten dusunuyorum.

Neyse.. Lafi dolandirmayim. Hala inanmasi zor geliyor. Allah ailene sabir versin insallah.

Sevgilim..
Sana sevgilim diyemiyorum. Ama hissetsen güzel olur buraya yazdığımı.
Seni üzdüğümün farkındayım. Kırılan kalbini düzeltmem için izin versen..
Sana söyleyemedim. Seni seviyorum..

Artık bencil değilsin. Çünkü ben seni yerine geçtim . Anladım ki bir ilişkide iki kişiden biri muhakkak bencil olmalı. Ama ben bencilliği sevemedim ve sevgilim sen nasıl becermissin bunca yıl gerçekten anlamadim. Şimdi istediğin 1 su bardağı suya bile uzanmak gelmiyor icimden sırf sen istiyorsun diye. Zamanında ben daha içmeden teklif ederdim içer misin diye. Hayat benden beni caldin . Bana beni geri ver...

Çok eskiden bir sevdiğim vardı. Ona sadece sevdiğim derdim başka hitap yakistiramamistim. O da en çok bunu sevmişti. Göz göze gelmeye utanirdik. Masumduk guzeldik. Tertemizdik. Dokunmadan sevilirmis bunu biz birbirimize gösterdik. Ama el oldu yabancı oldu. O şimdi evli ve çocuklu. Ben evli ve çocuklu. Onu görmeyeli sesini duymayali 10 yıl oldu.
Onu taniyali tam 13 yıl oldu. Ama hala dün gibi hatırlarım. Sana bakmaya kıyamıyorum deyişini.
Sadece gülüşünü görmeye geldim deyişini.
Dünyadaki en güzel şey varsa o da sensin deyişini. Neden bu kadar simarttin ki beni. Şimdi kocamın :

bana =ne bakiyorsun?
Biraz sessiz gül.
Kendini ne sanıyorsun demeleri bana seni hatırlatıyor.

Keşke hiç tanimasaydim seni keşke sadece eşimi tanisaydim da erkeklerin hepsini ruhsuz sansaydim.
Ya da keşke biz hiç bitmeseydik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…