Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Affetmiyorum. Senin üzgünlüğün benim üzgünlüğümün yanında milyonda bir kalır. Hayatımda kötü giden her şeyde senin katkın var. Bundan sonra hayatına girecek her insanda aklına ben geleyim. Hayatına giren her insanda beni ara ama bulama. Sonra sana olan sevgimi hatırla. Pişman ol için acısın. Seni şu hayatta annenden sonra en çok seven kadını elinin tersiyle nasıl ittiğini hatırla, nasıl ağır küfürler ettiğini hatırla. İçini özlem duygusu kaplasın ve geri gel.
Ben hiçbir zaman hayatımda neden olduğun gördüğüm zararları sana söyleyemedim. İçimde kaldı. Ama dilerim Allahtan birgün beni tam anlamıyla anlarsın. Çok özlersin beni inşallah. Geri gelirsin her seferinde umarım. En mutlu olman gereken anlarda bile kalbinde bana yaşattıklarının ve benim acım olsun. Kalbinin en derininden hisset o acıyı bir ömür. Seni Allaha havale ediyorum canımdan çok sevdiğim ama hayatımı her şeyimi kaybetmeme sebep olan çocuk.

Allah belanı versin..allah seni kahretsin.. bana gelen sana gelsin diyorum başkada bişey demiyorum gerçi belanı bulmuşsun sen artık bana ve evladıma ettiklerinin cezasını hayırsız eş hayırsız evlat hayırsız baba dünya ahiret sonun belli senin cehennemmm
sevipte kavuşamayanlara sesleniyorum vardır kavuşamamanızda bir hayır, hayırsızın eline düşmektense hiç kavuşmayın daha iyi

Sanki kötülüğüne bir şey söylüyorum anne, sesini yükseltip kızmana gerek yok...
Valla evet bana sanki sizin yerinizde olsam daha iyi idare edebilirmişim gibi geliyor bir şeyleri ama kesin de konuşamam tabi bir çok şeye karıştırtmadığın için.
Bu kadar zor biri olmana gerek yoktu hiç... Düşmanınmışım gibi yaklaşmana gerek yok. Ben el kadar çocukken başladı bu tavırların hayır ne yapmış olabilirim ki yani, insanlara olan hıncını benden çıkardın diye düşünüyorum, asıl o zaman beni uzaklaştırdın kendinden.
Ben kimseye "düşman" olan biri olmadım zaten. Karşımdaki insanın bana tavırları, davranışları önemli ama kızsam da etsem de kimseyle uğraşmadım.

Son düzenleme:
hiçbirşeyine tahammül edemiyorum sesine konuşmana hatta varlığına.. asla tahammül edemiyorum. gördüğüm an ben ben olmaktan çıkıyorum, bir nefret abidesi oluyorum adeta.... ama peki neden aynı zamanda koşup sana sarılmak istiyorum, ya da gün içinde olur olmaz aklıma geliyorsun...suçumu söyle bana, nefretini çek al üzerimden, içimden...bu nefreti taşımaktan çok yoruldum...

Mutlu musun? Canımı çok yaktın. Hayatımı kararttın mutlu musun şuan? Sen benim kalbimi paramparça ettin. Beni yıktın. Parçaladın. İçimi öyle bir yaktın ki. Allaha havale ettim. Hakkımı helal etmiyorum. Sevgimi ararsın özlersin umarım. Bana yaptığın her haksızlık için kalbimi paramparça ettiğin küfürler için beni kırdığın her an için seni Allaha havale ediyorum.

Yıllar oldu,koparılmıştık birbirimizden,koparılan sadece umutlardi oysa,,,
Sevgi koparilmaz bunu bilemediler hiçbir zaman,,
Hala gece olunca geçersin bilirim kapimdan,ağzında sönmeye meyilli bir sigara,ayak diplerinde hiç sevemedigim o mavi ziyan! Hiç usanmazsin bilirim,susarsin konuşamazsın tek cvp vermezsin ama birakmazsin bu kapıyı bilirim,,
Cikamamda üstelik cama,müziğin sesini duyunca tutarım kalbimi,gorunsun istemem dışardan atışları,bilinsin istemem bu can yanışı,,,
Caldigin şarkıları aklımda tutup ,sabah dinlemek oluyor ilk isim,ilk isim uyanmak karanlığa,sonrası geçip gidiyor,işte,,
Camlarda çiçek büyüttüm sen yokken,kuslarimin yavruları oldu,o kötü hastalıktan da yirttim,üzülmek yok dedi doktorlar uzulmuyorum ben,sadece maskemi takip gülümsüyorum hepsi bu,suratimin kemikleri acisada yapiorum bunu,ölümü atlattım da bi seni atlatamiyorum,,
Özlüyorum ,toprakta suyu bulan kök gibi sarıl istiyorum,olmuyor kendime sariliyorum,,
Başka denizlerin baliklariydik biz,başka şarapların üzümü ,ahreti bekliyorum,,

Mutlu musun? Suçu ben de mi buluyorsun? Bana yaşattıkların o kadar ağırdı ki. Hayatının her anında hisset. Özle sana olan sevgimi. Beni ittiğin günleri hatırla.

İyiliğimi düşünüyorsanız susun! Sormayın bir şey.

Ah be baba
Bu devirde hala mezhep yüzünden seni silerim dedin bana.
Bu sebepten beni silecek adam benim babam olamaz deseydim keşke.
daha adını bile bilmediğin biri hakkında bu kadar peşin hükümlü olman sana dair olan bütün umutlarımı öldürdü.
iyi bi baba hiç olmadın, olamadın belki de bilemiyorum ama çabaladığını da düşünmüyorum hiç.
senin bana bambaşka şeyler sorman gerekirdi.
önemli olan benim mutluluğum olmalıydı be baba.
kızım bu adam seni mutlu eder mi diye sormalıydın bana sadece, adını bile sormadığın birini mezhep yüzünden yargılamadan önce.
ama hep sen ve yere batan inadın, cehaletin...
kızlarımı okuttum iyi yerlere getirdim demekle bitseydi keşke babalık.
keşke çevredekiler ne der diye düşünmeden önce beni düşünseydin.
beni silebilirsin baba ama ben seni bu ilişki yüzünden silmiyorum.
ben bu ilişkiye 6 yılımı verdim bir kere bile incitilmedim, kırılmadım, saygısızlığa uğramadım.
sen babamsın sözde ama onun verdiği değeri bana vermedin
ben seni silmeyeceğim baba ama pes etmem.
bu zamana kadar hiç pes etmedim.
senin dediğin olmayacak bu sefer.
kabullenemiyorum diye bağıramayacaksın.
kabullenmek zorundasın.
öyle kolay baba olunmaz.
arkamda durmak zorundasın.
bana bunu borçlusun.
kabulleneceksin!

Aramizda daglar kadar engellerin olmasina raziyim, bir kere yüzüme baksan bile icimdeki üzüntü gidiverir aslinda.
Hata yaptim olayi buraya kadar getirip aramiza birini sokmayacaktim.
Her ne kadar üzülsem de elim kolum bagli, umarim hep mutlu olursun

Umarım ima değildi o yaptığın.. Ama bence öyleydi. Aslında yarı gereklilik yarı oyun.
Saçmalık... Bir gün patlamam inşallah. Bazı şeylerin sorumluluğu da bende bitecek herhalde bu gidişle.

Sorun sende değil cidden bende senin gibi okuzu nasil sevmisim ya ben dogru adami bulamiyorum ben cidden sorunuyum. O kadar sene eski sevgiliyi unutmaya calis hersey guzel olacak derken kalbime senin gibi bir öküz konsun. O instagramda takip ettiğin kizlar gözüne girsin emi (!)

Ben sana demiştim demek yordu beni biliyor musun ?

Ben yoruldum artık biseyleri gec gormenden

Benim mutsuzlugimun da farkında değilsin umarım geç olmadan görürsün

Yıllarım,emeğim,hayallerim,verdiğim kocaman direnişim,tutunuşum...

Karşılığı bu kadar basit olmamalı.
Bir çıkış yolu mutlaka olmalı.
Yoksa dayanılacak gibi değil.
Yeter,her gecenin sabahında güneşin doğmaması.!
Bana biraz hakettiğimi ver tanrım.
Tamam kabul ne istediysem oldu.
Ama bunu ben istemedim.
Hakedecek bişeyde yapmadım.

Sen Kadın, kaç gecedir ahh ediyorum sana.
Bana yaşattığını yaşamadan dilimden düşmeyecek bir ahh bıraktın bana.
Yaşamadan ölme, karanlıkta kaybol olur mu?
Yine elini uzat bana ve bu sefer diğer sefer ki gibi uzatacağım elim olmayacak sana.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…