Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstifa ettim, 4,5 yıllık emeğimi sildim bir anda, seninle ilişkimizi de sildim, silmelerin ayı oldu bu ay, şu ağlama nöbetlerimi ve düzelmeyen ruh halimi düzeltebilirsem, yeniden yaşamaya başlayacağım inşallah. Allah kerim...
Hayatıma bir kişi değil iki kişi birden giriyor genelde. Bu da enteresan. Çifter çifter Şimdi bi yanda sen kaç yıldır alışık olduğum insan, diğer tarafta da yeni bir heyecan. Mutluluk Ondan etkileniyorum ben ya. Senden değil. Seninle çok şey yaşadık bitti. Ama o yepyeni bir sayfa açıyor önümde. Her şey 1 aya netleşir. Zaten karmaşık bi süreç geçirmesem olmaz. Kader galiba.
Gerçekten seninde kabullendiğin gibi çok güzel yalan söylüyosun Yıllardır söylemişsinde ben ancak gördüm Yazıklar olsun söyleyecek başka söz yok senin gibi bi bencile