Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Nankör olduğunu biliyordum da bu kadarını ummuyordum ... Aynısını yaşaman dileğiyle .

Vallahi cildiracagim! Sana diyemedikce buraya yaziyorum. Gel artik geri ozledim seni. Onun yaninda mutsuzsun iste. Buraya gel. Ne kadar kotu de olsan ozledim. 2 ay oldu.. :KK43:

düşük maaş + gelecek kaygısı + toplu taşıma + asık surat + ter kokusu + gürültü + siyaset + ölüm + kutuplaşma + cinsiyetçilik + ırkçılık + dincilik + eğitimsizlik + cehalet + nefret + öfke + mahalle baskısı + bastırılmış cinsellik + din + dizi + futbol + magazin = türkiye gerçeği

Uyuz oluyorum sana! Ayrıca git gide sevmeye mi başlıyorum nedir ya. Hırçınlığım arttı. Of! Üzülecekmişim gibi geliyor böyle olunca...
İki dk oldu hemen de bir özlem duydum. İstemiyorum. Sevmekten korkuyorum ben. Özellikle böyle çok üstüme düşülünce tamamen tersi olma ve bir gün aniden yabancılaşma ihtimali korkutuyor, beklemediğim bir şeyi yaşamak, şok olma ihtimali korkutuyor, kendimi rahat bırakamıyorum.

Yok yok, alışmanın bir üst seviyesi falan heralde bu.

Allah senden razi olsun bitanem. Bir bilsen nasil mutlu ettin beni. Canim diyorum sana yetmiyor. Canimdan daha yakin ne olabilir ki. Canimsin benim. Birtanemm

boş insanlar olduğunuzu her fırsatta kanıtlamanıza bayılıyorum :halay:

İnsanların manzarası vardır.
Mesela sen, bir akşam üzeri deniz kenarısın.:KK60:

Ah sen ,bilsen ...
Bilsen biri için ne ifade ediyorsun.Hiç anlamsız biri için....
Bu kadar imkansızken,bu kadar zor iken tahmin bile edemezsin biliyorum.
Rabbim seni hep korusun kollasın.

Basit hareketlerin var. Dunku yaptiklarin neydi oyle? Aramizdaki buyu bozuldu bozulmasina da igrendirme kendinden bari.

Seninle ilgilenmiyorum ya, resmen parcalara ayriliyorsun sinirden. Sacma sapan hareketlerinden o kadar belli ki bu... Varsa yoksa kiytirik hamleler...

Buyuk konusmayayim da agzinla okuz tutsan yine gozumde zerre degerin olmayacak.

Hani geçer diyorlardı. Zaman her şeyin ilacı diyorlardı. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur diyorlardı. Geçmedi. Gönlümdeki yerinde aynı. Özlemim artıyor sadece. Bekliyorum bekliyorum ama sen gelmiyorsun. Sana söylemem gereken şeyler var. Artık gelsen..

Korku sardi herbir yanimi. Ya basaramazsam diye korkuyorum. Bir de seni hayal kirikligina ugratmak istemiyorum

Yumruk yemiş gibi yorgunum. Çok yorgunum. Üzgünüm. Canım yanıyor biraz. Seni de çok özledim. Aldığım haber doğru mu?
Karnıma yumruk yemiş gibi oluyorum. Ah be.. Seni ne çok sevdim ben biliyor musun? Bilmiyorsun. Sana bakarken nasıl heyecanlandığımı hatırlıyor musun? Dört yıl oldu seni tanıyalı. Sana olan sevgim hiç bitmedi. Her geçen gün arttı. Unutamadım seni. Ne seni unutabildim ne bakışlarını unutabildim. Senin yanındayken bir anlamı vardı. Gözlerine yine o masumiyetle bakabilecek miyim? Bazı günler oluyor dayanamıyorum özlemine. Dört yıl önce seni ilk gördüğümde bu kadar sevebileceğimi bilemezdim. Bu sevgi o kadar büyük ki.. Acısı da belki bundandır bu kadar çok. Çok zorlandığım zamanlar oldu. Mesela o yağmurlu akşamı hatırlıyor musun? İşte çalışırken biran o olay oldu. Kendimi dışarıya attım. Yürüdüm, oturdum sokakta başladım ağlamaya. Hava buz gibiydi yağmurluydu ama benim canım o kadar yanıyordu ki.. Sadece o gün zor olmadı ondan öncede birçok gecem zor geçmişti. Ondan sonrada birçok günüm zor geçti. Çok bekledim seni. Çoook. Bazen sıkılırdım da yürüyüşe çıkardım. Yürürdüm saatlerce yürürdüm. Sonra kendimi bir yerde bulurdum. Kafamın içinde sana dair şeyler otururdum öyle saatlerce. Sonra yine başlardım yürümeye. Seni anlatırdım bizimkilere. Seni ne kadar çok sevdiğimi sana söyleyemediklerimi gider bizimkilere anlatırdım. Sonra gelir buraya uzun uzun yazardım. Geceler çok zor geçerdi ama. Hep kötü değildi tabii. Seninleyken mesela o birlikte güldüğümüz anları hatırlamak bile mutlu ederdi beni. Bak şu satırı yazarken de gülümsetiyor. Birbirimize güldüğümüz o sokağın dönemeci tam o an şuan gözümün önünde. Aynı sokakta gülerken aynı sokakta ağladım da. Sesimi duymasınlar diye bazen kafamı yastığa gömüp hıçkırıklıklarla ağladım bazen ortamlardan kaçarak ağladım. Zamanla geçer diyorlar. Bilmiyorum geçer mi? Geçmesini istiyor muyum o da var şimdi. Aslına bakarsan ben seni istiyorum. Başlayan her güne seninle uyanmak istiyorum. O filmi beraber izlemek istiyorum. Yurtdışında o gideceğim yere seninle gitmek istiyorum. Yine eskisi gibi gözlerine bakmak istiyorum. Bu sefer daha çok bakarım gözlerine. Sana sarılır omzunda ağlarım. Her şey çözülür o zaman. Çok özledim.

sevgili eşim
en zor zamanlarda yanımda oldugun için; kendinden önce beni düşündüğün için . her üzüldgümde yanımda oldugun için bu hayataki kahramanım oldugun . bana dünyanın engüzel kadını oldugumu hissetirdigin için teşekkür edeim
seni cok seviyorum

X