Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Beni böyle baskı altında bırakma artık anne, yapamıyorum o zaman!

Çok özledim seni. Taşınıyor musun şimdi? Hatıralarımızın olduğu yerden gidiyorsun bugün.. Bir gün yine birlikte oraya gider miyiz?
Off off. Bugün ayrı bir özledim seni. İşime bir tûrlü odaklanamadım. Canım öyle çok yanıyor ki. Çok yanıyor. Bugün bari gelsen. Sana bugün çok ihtiyacım var. Gelir misin..

Yolda gorsem taniyamam seni. O derece yoksun zihnimde artik.
Hayirlisi be gulum! :deli:

ruhum ölmek üzere. Sensizliğe dayanamıyorum. Canım çok yanıyor. Sana yalvarırım gelir misin? Yalvarırım gel

her ne olursa olsun ben senin sakinleştiren yanın olmak istiyorum,bana baktığında seni yumuşatan kadın olmak istiyorum,sesimi duyduğunda öfkeli halin dinsin istiyorum.
ben hep senin yanında olmak istiyorum iyi ya da kötü ellerimiz hiç ayrılmasın istiyorum.

Beni bu derece yalnızlaştıran sensin ve benim kocamsın. Seni hiçbir zaman affetmeyeceğim.

keşke gelsen. kötü ayrılmış olmamız umrumda değil.

tüm yüzsüzlüğümle hazirana kadar gözüm üstünde olacak.
ruh halime göre dalgalanmalar görürsün elbet ama kafanı karıştırmaya çalışacağım bilesin.
seni istiyorum çünkü.
olmazsa da haziranda bu iş biter. sen bilirsin o vakit.

Whatsapp'a girdiğimde birden çıkmalar ve birkaç dakika sonra tekrar girmeler falan? Yapmaya çalıştığın şey ne? Giriş çıkışlarımı takip ettiğin çok açık. Et bakalım. Normal değilsin zaten.

Sana ihtiyacım var. Söylemem gereken şeylerim var. Gel işte gel..

Birinin sesini özledin mi? Bu özlemden oturup ağladın mı? Senin sesini özledim, oturup birde buna ağladım.. Gel artık canımın içi..

kimsin sen?
neden beni evime kadar takip ediyorsun?
evde değilsem de gittiğim yerlere geliyorsun?
valla bi garip.
bir şey yapmayacaksan takibi de kes!
bu nedir ya!

Neydik, ne olduk. Hayatın cilvesine bak. Birkaç ay öncesine kadar nasıl güzel anlaşıyorduk, şimdi ise yabancı olduk. Yanlış hamleler sonu getiriyor işte.

Son durumdan rahatsız değilim, bilesin.

ya sen ne kadar iğrenç birisin! çok kötü kalplisin.
ben sana ne yaptım ki durup dururken bana imalı, laf sokan cümleler kurdun? ne yaptım?
herkesle canım cicim muhabbeti yaptığın yerde, benim en ufak bir suçum yokken neden bana laf soktun?

sen gereksiz lafını soktun rahatladın, ama ben tam 3 saat o meseleye üzüldüm. biliyor musun?
gözlerim doldu mesela, haberin var mı? bunun vebalini nasıl ödeyeceksin?

hani sen çok dindarsın çok dikkat edersin ya her şeye,
“gönül yıkmak kabe yıkmaktan kötüdür” lafını hiç mi duymadın?

kendime de çok kızıyorum. normalde olsa sadece sinirlenirim. sinirden çatlarım. içimden söverim. sonra sakinleşirim, geçer.

bu sefer sinirlenmek yerine üzüldüm. kırıldım. bozuldum. ağlayayazdım.

benim sana hakkım helal değil.
umarım gani gani çıkar senden.

O paylaşıma rağmen kalbimi titretmiyorsun artık. Canım ya, bunun için nasıl da üzgün olduğumu bir bilsen! :KK8:

X