Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hergün beni anmak sana zor gelmiyor mu ? Kulaklarimi rahat birak litfin

Vay be, hiç beklemiyordum, şaşırttın ve etkiledin beni :KK66:

Hayatını merak ediyorum. Sosyal medyadan bakmıyorum zaten oradaki hayatın değil aslında merak ettiğim. Bir günün nasıl geçiyor? Acaba neler düşünüyorsun? Aklından neler geçiyor kendi kendine neler konuşuyorsun? Bunları bilmeyi o kadar çok istiyorum ki. Bu dünyanın en imkansız şeylerinden artık.

Hevesle 10dan geriye sayıyorsun ya...o işin ömrü 8 ay sonra ben ne yaptım diye yiyeceksin kendini (bu da burda dursun)

Mide bulandiracak kadar igrencmissin. Senin gibi cigeri bes para etmeyecek birine zamanimi, enerjimi ve kalbimi vermistim ben. Hepsi cop oldu.

Yine hislerimde yanilmadim. Hep bir seylerin eksik veya yanlis oldugunu hissediyordum zaten. Pat diye onume cikti iste tum pisliklerin.

Allah'indan bul ve su yasattigini iliklerine kadar yasamadan olme. Mutlu olma hic. Insanlari aptal yerine koymanin bedelini misliyle ode. Kivran mutsuzluktan.

Bana sormadan yatılı misafir kabul ettiğin için çok kızgınım sana. Üstelik cumarteside çalıştığımı biliyorsun. Ve ayrıca geçmiş bitmiş olayları unutup aştıklarımızı başıma kakmandan çok nefret ediyorum!!

Dalgalı iç dünyanın yansıması hep bunlar. Daha da beter olursun inşallah.

Annneeemm her şeyim :KK200:
İnşallah sana güzel bir haber vereceğim
Senin bal yüzünü güldüreceğim
İnşallah :dua:
Sadece sabırlı ol meleğim benim:KK51:
Üzülme ağlama artık

Gecenin yarısı ve bu gece de seni özlüyorum ben.. Kalbim, aklım her şeyim özleminle doldu..

X