Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

İki yüzünüze karnım tok artık !!! Herşeyin hesabını vereceksiniz asla geri adım atmayacağım...!!

Neler oluyor bir bilsen... bilmemen daha iyi belki de. Bu karanlıktan tek çıkış yolun buydu belki de. Seni çok özlüyorum o kadar çok özlüyorum kii yanıyorum kimse görmüyor... unuttum sanıyorlarr... gülüyorum....

Hic tanimamis gibiyim. Her sey silindi zihnimden. Huzura gel! :KK73:

Aslinda sen ararsan bol bol hakaret edecektim sana, hak ediyorsun. Hep kendimi toparladigimda beni yokluyorsun. Aslinda sana o kadar kırgınımki ve sen bana hicbirsey anlatmadikca dahada kiriliyorum o kadar cok soru isaretim varki soramiyorumda madem benden ayrilmak istemiyordun neden baskasiyla nisanlandin neden hayatina yeni birini aldin ? Neden herseyi ilk aradiginda anlatmadin. Gozunde degersiz oldugumu biliyordumda bir hic oldugumu bilmiyordum. Tesekkurler.

Başkalarına gösterdiğin sabır ve anlayışı biraz bana da gösterseydin keşke anne!
Onlara yapamayıp olumsuz enerjini bana ve eve akıttın...

"Aşk birine dolu bir silahı verip o'nun seni sırtından vuracağı anı beklemekmiş"

Son düzenleme:
Ben senin yanındayken mutluyum. Sensizliği istemiyorum. Senin yanındayken bambaşka biriydim ben. Sadece seni istiyorum. Yine birlikte dolaşmayı istiyorum. Ya ben senin yanındayken çocuk gibi mutlu oluyorum. saf temiz bir mutluluk.. Senin yanındayken tüm dünya üstüme gelse tüm sorunlar üstüme gelse hepsiyle başedecek kadar güçlü oluyorum. Ben seninle olmayı istiyorum. Seninle yaşamayı istiyorum. Tek dileğim bu. Sen benim en büyük dileğimsin canımın içi.. Seninle olmak istiyorum.. Bir gün ikimiz yanyana olalım. O gün gelsin..

Sevgiden şüphe etme artık seninle evlendim belkide kurtulusum sensin sandım ama unuttuğum birşey vardı senin hayatın. Bitti benimle senin hayatın da bitti . Evet düşüncelerin hissettiklerin doğru ama yanlış olan doğru sandiklariniz benim hayatımın en kotu en acımasız bitirildiği gün sgünysanildigi gibi değil anlattıkları kadar masum değil kimden darbe yemedim ki canım kanım bile bana inanmadi şimdi oturmuş karşıma artık anlat diyorsun boğazın düğümleniyor mu ışte ayni si banada oluyor konuşamıyorum susmaya alışmış biri ne kadar konuşabilir bunu bir gün okursun umarım ben seni sevdim sevdiceğim korkuyorsun elinden kayıp giderim diye kork haklısın gitmek istiyor aklım kalbim dur diyor allah verdi canı sana bir gün derin uykulara hani hep derdim ya ışte sonsuz uykuya hazırlıyorum her çıkmazda sen her sustugunda... seni seviyorum kalp Atışım.

Sana dair yazacak bir seyim olmamasi ne uzucu, degil mi? :KK25: Mutluluk bu iste! :p

Bu kadar yıl sonra aşık olmak...
Zor, yıpratıcı, acımasız bir süreç,
Aşka acemi bir kadın...

Mesai bitimine kadar çok zor dayandım. İşten dönerken ağlarken buldum kendimi. Bu ayın sonunda buradan gidiyormuşum. İyi gelir mi bu? Ben yaşarken zorlanıyorum. Seni özlüyorum. Anılarımız aklıma geliyor. Gün içinde buz gibi kesiliyorum. Bana derdin senin ellerin de hep soğuk. Ellerim hala soğuk ama yanıyor gibiyim. Canım yanıyor gibi. Sanki ateş sıcaklığıyla kavruluyor gibi. Dayanamıyorum ben. Buraya kadar dayandım. Daha fazlasına dayanamıyorum. Bunu bahane edip seni özlediğim için ağlıyorum ben. Ulan hastalandığımda ağrım olduğunda millet ağrım var diye ağladığımı düşünüyor ama ben o anlarda bile seni özlediğim için ağlıyordum. Her anım özlemekle geçiyor. Benim o sol yanımdaki kalbin ben... Bugün iş çıkışı arabada yine ağladım. Özledim çünkü. Çok özlüyorum. Yaşadığım her an içimdeki bu şey beni zorluyor. Bazı geceler çok zor geçiyor benim için. Bu gece de öyle. Ben bu gece çok kötüyüm.

Güzel annem; sana sarılmaya, mis kokunu almaya o kadar çok ihtiyacım var ki!
Çok kötü şeyler oluyor annem. :KK42:
Keşke aynı şehirde olsaydık. İlaç gibi gelirdin bana.
Huzur verirdin. En huzurlu yer senin yanın zaten.
Ama olamıyor işte.
bunu da yalnız atlatmak zorundayım.
Geçer elbet geçer. Ne zorluklar ne büyük ne kocaman mutsuzluklar atlattım ben. Geçer.
Arkadaşlarım da sağolsun tabi ki. İyi ki varlar.

Bugun hayatima olan yansimalarindan bahsederek bir kez daha andim seni. Bildigim ama dilime getirmekten kacindigim gercekler bir bir yuzume vuruldu.

Ne gucluymus sana karsi icimde yer eden nefret duygusu. Igreniyorum senden.

Her damla gozyasimin bedelini odeyecek misin? Her yanlisimin hesabini gecikmeden bana sormakta tereddut etmeyen hayat sana bunun bedelini odetecek mi?

Hayat, senden de nefret ediyorum.

Her seyden...

X